Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Biały Krab KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj ja też siem nałaziłam swego czasu po tych obcokrajowych - jutowych inspiracjach (zajrzyj do mnie gdzieś na początek wątku, gdzie szukałam tkaniny na moją zdobyczną sofkę i fotele). Się zawzięłam, że coś wymodze sama ...ale chyba zacznę od mniejszego formatu (mam taki zbędny jednobarwny abażurek .. tylko fajnego napisu poszukam :) A ...myślałam dziś o Tobie :) znalazłam cudną ścianę i kazałam się uwiecznić na jej tle ... pomyślałam ...pokarzę ją Konstancji ...czekam aż się zdjęcia wgrają (coś im kiepsko idzie) i wkleję u siebie

psina słodka, to fakt....

ale tymi uchwytami to już przeszłaś samą siebie!!!! co raz lepiej idzie Ci to dakupażowanie!!!!!!! uchwyty rewelacyjne, wieszak świetny!!!!!! wiartołap wygląda jak z RM wycięty!!!! biję pokłony....:jawdrop:

... wstać w niedziele i przeczytać ... :rolleyes: że jak z RM ... :wiggle:... to wyższa forma szczęścia :) ... brakuje jeszcze worka na czapki i inne takie i kosza ... sie robi :)

Wprawdzie trochę więcej niż chwilę mnie nie było, ale widzę moja droga, że nie próżnowałaś...

Ale najsampierw - mam nadzieję, że juniorka ma się lepiej...

A potem - pomysł z workami - prze!!!!!! Zmiana rewelacyjna, a wieszak w wiatrołapie i uchwyty :jawdrop: To kiedy te warsztaty decouagowe??? Ja jakoś sama nie mogę się do tego zabrać, a takie spotkanie byłoby niezłą motywacją ;)

Aha - swoje trzy grosze tylko dodam - ja bym do tego wieszaka jeszcze dwa wieszadełka dokręciła.

Pozdrawiam serdecznie :)

dumnam jest z rękodzieła ;) ... ale ulżyło mi że garderoba doceniona ... gogulku za to "francusko francuskie" to nabrały jeszcze w mioch oczach ... :p

...ogłosiłam że pół salonu moje bo manufakturę otwieram ... jedynie na suczce nie zrobiłam wrażenia ... bo ona i tak robi co chce :) ...

gdzieś już pisałm ... wieszadełka są trzy bo pierwowzór tak przewidywał ... a to było dawno i wówczas zamówiłam 3 ... w necie i nie pamietam gdzie ... ot drobiazg :rolleyes: ... muszę się przekopać przez własny wątek bo tam to chyba zapisałam ... ale aktualnie przekopuje sie przez ... nazwijmy to tony kolekcjonerskie ... podejmuje bardzo ciężkie decyzje (czy mogę wyrzucić "Werandy" sprzed kilku lat ... "Kuchnie" z ubiegłego dziesięciolecia ... itp) ... bo mam w domu pokaźne archiwum ... a tu jeszcze pracownia uchwytów :popcorn:dziewczyny cieszę się że się wytworki podobają ... to tak dobrze robi na samopoczucie i energia wzrasta ...

Juniorka ... a konkretnie oko goi sie dobrze ... juz nawet nie wygląda jak ofiara przemocy ... pozostały małe wylewy .. a tu jutro zdjęcia w szkole ... :sick: ... pocieszam że z daleka jest ok ...

Edytowane przez konstancja30

Konstancjo wiatrołap jest cudowny! Pięknie sobie poczynasz. Pomysł z uchwytami bardzo fajny - zapisałam go sobie w komórkach mózgowych (zawsze tak robię jak coś mi się podoba) i może kiedyś sama wykorzystam ten patent ;) A skoro tak dobrze ci wychodzą, dlaczego nie zrobić kolejnych pięć i przywiesić do wieszaka zamiast tych trzech czarnych? Otrzymasz wtedy spójny komplet mebli:

<a href=http://farm6.static.flickr.com/5049/5255490687_cda0a05e99.jpg' alt='5255490687_cda0a05e99.jpg'>

Już nie mogę się doczekać, czym jeszcze nas zaskoczysz!

:) ... ale ten wieszaczek miałby 4 cm srednicy a to utrudniłoby powieszenie czegokolwiek ... przykładałam zegareczki do deski i nie grało ... obrazek pod obrazkiem ... jak dla mnie za wiele ... 9a na te owale chorowałam tak bardzo że nie było mowy o ich wyeliminowaniu ... bez owali zgadzam się spójny tandem szafki i wieszaka widzę ... ) te mosiężne pasują do żyrandola i klamki ... nie gryzą się z odcieniem drewna ... choć myślałam o białaych ... :) ... może gdzieś znajdę to zawsze mozna je wymienić :)

aktualnie zabija mnie płaszczyzna ściany za narożnikiem ... siedzę i myślę ... nad 20m pustki do zagospodarowania ...

aricia dziękuje za reniferki ... znalazłam odpowiedniego w podrzuconych linkach :hug:

tę ścianę mam w inspiracjach ... i myślałam o pasach ale zatrzymuje mnie fakt że dość "dużo" dzieje się na podłoodze a tego nie mogę zmienić ... dlatego muszę dobrze wybrać ... i jeszcze gdzieś chciejstwo jest na przynajmniej jeden industrialny regał ... i albo on albo pasy ... czasami jestem zła że nie kupię jak biały człowiek regału w sklepie ... nie postawie ... tylko miotam się i długo muszę się pomiotac żeby mi coś podpasowało ... po to żeby po kilku latach to zmienić ...brrr ...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33861&d=1292226679

już był ... ale tak mnie kręci, że sobie wkleję :) ...

mam lustro ... okrągłe wielkości tego zegara ... gdzieś widziałam zegar na lustrze ... niewykluczone że u siebie :) a teraz nie moge znaleść ...

zegar w roli gł