MagdaZZZ 17.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Hej konstancjo Na Twoim blogu dopatrzyłam sie przecudnej urody zasłon w Twojej jadalni? (to chyba jadalnia jest:???: tam, gdzie ten piękny odnowiony stół stoi...) Czy mogę się dowiedzieć co to za materiał użyty do ich uszycia? Jakby len ale w delikatny deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.11.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jestes :hug:nareszcie:hug: lece na bloga poogladac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.11.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Magda witam o zasłonach było już na forum ... konkretnie rok temu ... wtedy wysyłałam dokładne dane co do materiału włącznie z nazwą komuś z forum ... no i karteczkę wtedy pewnie wchłonął w swych bezkresach trójkąt bermudzki ... sklep mam blisko jak ci zależy spróbuję odtworzyć ... z tego co pamiętam to bawełna ... jest dość guba i nieprześwitująca choć u mnie pełni rolę tylko dekoracyjną ... poniżej link może zdjęcia lepsze zasłon http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160696-Ma%C5%82y-Bia%C5%82y-Krab-KOMENTARZE/page29 Anetko wszędzie mam tyły ... wierzę że zima mnie wyleczy z braku czasu ... ale maluchy widziałam i okno lustro też pozdrowienia dla słodziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.11.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) wiecie jaki dziś mamy dzień ... no wyjątowy ... od dawna wiadomo, że mam fioła na punkcie koników na biegunach ... fioł o tyle dokuczliwy, że w społeczeństwie dosć powszechny co machina handlu niecnie wykorzystuje i ceny takich cacek z reguły ostudzają me kolekcjonerskie zapędy ... a dziś ... trafiłam na te ... sztuk 2 w jednym opakowaniu za całe 4 zł polskie !!! Edytowane 29 Listopada 2011 przez konstancja30 foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 to mój szczeniaczek ... lato minęło preferencje nie ... tylko teraz ma konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 4 zł????? rozbój w biały dzień a co to za konkurencja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 trochę ci szczeniaczek podrosl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Konstancjo no koniki piekne i cena ...zaskakujaca:yes: Pisz koniecznie co to za konkurencja? Macie kolejnego psiaka? kotka? nie bede zgadywac... i prosze nam nie znikac na tak dlugo:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.12.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Anetko konkurencja to ja ... nie wiem jakim cudem ale piesa ma tę słabość do wylegiwania się po mnie :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 11.12.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 wspominałam często o swoim fiole stołowym ... zawsze był ze mną ... od jakiegoś czasu natręctwo wydaje się być opanowane choc czasami coś tam się przypomni ... i tak też było teraz ... pokraka ... pomarańczowa pokraka czyli stary sosnowy stolik stał w garażu ... kiedys stał w domu ale jak nabrał karnacji zjełczałego samoopalacza ... jak Nieletnia odparzyła go i wydekupażowała swymi małoletnimi wówczas łapkami trafił na banicję ... w międzyczasie we mnie zrodziła się chęć posiadania pomocnika kuchennego ... potem jakimś cudem ten jeden jedyny wędrujący po zakrętach mózgu neuron zestawił chęć z gratem i jest ... trochę robótek ręcznych i voila ... zdjęcia słabe ... aranż na chybcika ale coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Aż nie wierzę, że był pomarańczowy. Wygląda jak nówka sztuka ! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.12.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 koni, bosko!!!! Twoje łapki przeszły na zawodowstwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 no no no :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.12.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 oczywiście nie zrobiłam zdjęcia "przed" i "po" bo najpierw odstał a potem musiał być po reinkarnacji natychmiast ... ale oszczędziłam sobie pucowania spodu blatu za listwą ... lakier jednak i tam zdarłam .. różnicę jednak nadal widać ... ale najważniejsze, że to działa ... tzn że pasta wybielająca działa tak jak bym sobie tego życzyła ... jest nadzieja dla moich pomarańczowych fuj schodów ... i perspektywa orki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.12.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 przez uczciwość i nagabywanie dodam, że kółeczka dokręcił małż i on też obciął nóżki i skręcił to wszystko ... aaa ... i drabinkę to też on małż cudny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 cmoknij Go w czółko od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.12.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.12.2011 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzień dobry Napiszę krótko... dziękuję za piękne inspiracje, aż chce się więcej, więcej, więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts