Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Biały Krab KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beauty :) no jeżeli nawet w tak kiepskiej prezentacji sie podoba :) to sukces ... lampy oczywiście :)))

Mada ... wykonanie bez zarzutu ... bardzo dobra cena no i to wszystko to prawie pojedyncze egzemplarze :) ...

Anetko ... lampy są bardzo ciekawe ... ale to tylko wierzchołek ... Mimi i Zorki to fantastyczni ludzie ... Mimi prowadzi blog, który coś mi mówi będzie Ci się podobał ... :rolleyes: a może nawet go znasz :) ... no i najważniejsze kupowanie u Mimi ... jak i u Seby to szczególny rodzaj kupowania ... bo wiesz, że ktos tam wysyłając zamówienie stara się i robi to na prawdę fajnie :) ...

a to link do bloga Mimi :)

Magdalenko :) ... dom z bali ... oj miało ot pojęcie swój triumf na rynku ... i niestety ale omijałam z reguły domy z bali szerokim łukiem ... aż zobaczyłam kilka takich, które zmieniły moje nastawienie ... w zasadzie to bez znaczenia bo i tak domek ma z ytongu :))) no ale przekonałam się, że nic nie powinno być skreślane z góry ... trzeba tylko trochę się postarać i popracować nad tym tak aby wyeliminować to czego nie lubię a stworzyć "tak jak lubię" ... bo można :) ...

w imieniu lampy dziękuję :)

Konstancjo znam, znam ten blog ale pojęcia nie miałam o lampach...

co do domów z bala - to piękne są ale dla mnie tylko jako dom letniskowy. W No generalnie wszystkie domy są drewniane, murowany dom to ogromny liksus , na który niewielu może sobie pozwolić...dla mnie maja jeden ogromny minus - jeśli zacznie się palić to taki dom płonie w mngnieniu oka , niczym pudełko zapałek...niestety takie wypadki w No się zdarzają...nie ma szans aby w takim domu powstrzymać ogień!

• 8 months później...

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?

Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?

Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.

Dlatego, żeby podawać sobie ręce.

Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.

Dlatego, żeby sobie przebaczać.

ks. Jan Twardowski

Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS.

A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ

w Waszych szczerych i otwartych sercach

w Nowym Roku 2013

życzą, a także dziękują

za okazaną pomoc i wsparcie:

Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI

:)

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Kochana dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

• 3 months później...
  • 1 year później...