konstancja30 13.04.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 lampa model autorski Zorkiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale cudna lampa!! W ogóle całość mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ty wiesz, że ja byłam pewna prawie, że to jakaś RM tudzież HD? Fantastyczne mają lampy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Fantastyczna lampa! nie znałam ich wcześniej ...na stronie maja kilka , które z wielką ochotą bym przygarnęła i ceny fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.04.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Beauty no jeżeli nawet w tak kiepskiej prezentacji sie podoba to sukces ... lampy oczywiście )) Mada ... wykonanie bez zarzutu ... bardzo dobra cena no i to wszystko to prawie pojedyncze egzemplarze ... Anetko ... lampy są bardzo ciekawe ... ale to tylko wierzchołek ... Mimi i Zorki to fantastyczni ludzie ... Mimi prowadzi blog, który coś mi mówi będzie Ci się podobał ... a może nawet go znasz ... no i najważniejsze kupowanie u Mimi ... jak i u Seby to szczególny rodzaj kupowania ... bo wiesz, że ktos tam wysyłając zamówienie stara się i robi to na prawdę fajnie ... a to link do bloga Mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Znałam ten blog... ale nie wiedziałam, że takie fajne lampy robią Twoja jest fantastyczna:yes: A jaki świetny ten dom:o Ja ogólnie nigdy nie lubiłam domów z bali... ale ten pomalowany na szaro to jakaś inna bajka:o Nagle "moja bajka":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.04.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Magdalenko ... dom z bali ... oj miało ot pojęcie swój triumf na rynku ... i niestety ale omijałam z reguły domy z bali szerokim łukiem ... aż zobaczyłam kilka takich, które zmieniły moje nastawienie ... w zasadzie to bez znaczenia bo i tak domek ma z ytongu )) no ale przekonałam się, że nic nie powinno być skreślane z góry ... trzeba tylko trochę się postarać i popracować nad tym tak aby wyeliminować to czego nie lubię a stworzyć "tak jak lubię" ... bo można ... w imieniu lampy dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Konstancjo znam, znam ten blog ale pojęcia nie miałam o lampach...co do domów z bala - to piękne są ale dla mnie tylko jako dom letniskowy. W No generalnie wszystkie domy są drewniane, murowany dom to ogromny liksus , na który niewielu może sobie pozwolić...dla mnie maja jeden ogromny minus - jeśli zacznie się palić to taki dom płonie w mngnieniu oka , niczym pudełko zapałek...niestety takie wypadki w No się zdarzają...nie ma szans aby w takim domu powstrzymać ogień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Koni ...dom świetny i lasche by się wcale nie obraziła na takie laschowe letnisko ...ale lampa ...lampa to jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ale jakie ceny mają te lampy! Kochane z nich ludziska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://img197.imageshack.us/img197/2929/img9535n.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzeniażyczy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Kochana dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No to i ja Cię skomentujem że Ciem lubiem i chętnie podglądać tu będe bo jak wiesz dobrze na naszym O.....czuję się średnio a i pokazywac tam nic nie mam bo....pustyni nikt nie ciekaw jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts