konstancja30 29.06.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) też mi brak wiary że płytka oskarową kreacje blachy stworzy ....i choć plany łazienkowe odległe kułam żelazo i wspomniałam małżowi .................." wiesz wanne trzeba obudowac blacha z takimi no ...ćwieki to sie chyba nazywa " ... czekam ... a on spojrzawszy z dezaprobbatą " a mówiłem nie szczep sie na te meningokoki" ...jetstem pewna że nie uwierzył ... dorzuciłam jeszcze niewinnie że to taniej będzie niż płytka i mam zamiar na tym oprzeć atak ...musze znaleśc drogie płytki ... lasche nie dziwi mnie że juz rozkładasz ręczniki w tej łazience bo jak wiemy od jakiegoś czasu ...nasza cywilizacja odnajduje swoich i nie tylko my dwie sie odnalazłyśmy ...:wiggle:i dziękuje za wsparcie a jednak ...plan na lipiec ...tropem zakładów szewskich i metaloplastyka .. Edytowane 29 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Masz 100% wsparcia mego odkąd połączyła nas wspólna podłoga No i ściana i innych rzeczy kilka ... A może taki plan oszczędnościowy (tylko mi się tu w kułak nie śmiać, bo głośno myślę). Obudowa zwykła potraktowana farbą do plastików i przecierką ( z tą przecierką to mogę sprawdzić jutro w pracy czy się da ) i elementy z nitami zwyczajnie doklejone. Chyba poniosła mnie fantazja, no ale na tym zdjęciu to dokładnie tak wygląda http://www.poolspa.pl/produkt-43.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.06.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) cholera lasche my z probówki jesteśmy ...z jakieś eksperymentalnego programu szurniętego genetyka jutro ide do szpitala w którym się urodziłam ...będe grzebać w archiwum ... lasche my musimy miec wspólne DNA bo tak sobie właśnie po cichu tworzyłam .......elementy z nitami .............w mojej fantazji było jeszcze prościej ...śrube nawet zamierzałam nakleić jedno tylko mnie martwi ....że obudowując prostokąt ...zginie klimat ...bo trudno mi ocenić czy więcej tego efektu w kształcie czy w materiale ?????? Edytowane 29 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Oj dziewczyny, to ja chyba jestem Waszą taką przybraną siostrą... dlaczego przybraną? bo nie do końca mogę powiedzieć, że wszystkie wasze szaleństwa są z mojej bajki, ale jakieś 90% to na bank Mam też wielki problem z obudową wanny i gdyby ona jeszcze była prostokątna to mój problem byłby niewielki, ale ona jest półokrągła A wasza kombinacja z tą blachą-nieblachą kusząca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Właściwie to przejrzałam Twoje inspiracje i tylko pod dwoma zdjęciami bym się nie podpisała - dla mnie to wygląda jakby był grzyb na ścianie: ale inne inspiracje są bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Właściwie to przejrzałam Twoje inspiracje i tylko pod dwoma zdjęciami bym się nie podpisała - dla mnie to wygląda jakby był grzyb na ścianie:..... Ragazza ...bo to tak w rzeczy samej wygląda:lol:......(owo brakujące 10% masz wsspólne z małzem mym dokładnie tak to ujął ... ).........i przyznaje się bez bicia że to nawet jak na mnie przerysowana inspiracja ...do popatrzenia jednak ok .....tak żeby sie zatrzymać ... półokrągła wanna ..to może być problem ...ale idąc za naszymi szalonymi pomysłami na metal ...blache np przy odrobinie szczęścia do spotkania zdolnego fachowca (cofam odrobine ...lawina szczęścia potrzebna .......toz to gatunek na wymarciu ) masz większą szanse na odtworzenie vouga niż ja ...hm..chyba http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15324&d=1277908361 (a tak pomijając już wszystko 3 dzień analizuje opis ..techniczny również tej wanny i nie pojmuje swoim rozumkiej co tu ponad 20 tysiecy kosztuje .....design ???????? ...blacha ??? ...kurde ocynk to może ) a bez szaleństwa to chyba tylko mozaika ratuje ...bo podłużnie ciete paski glazury to bez wdzieku raczej ........no masz problem Edytowane 30 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Konstancja, a mowilam mamusi ze Cie odnajde Chyba z ksztaltem nie bedzie tak zle, zrobilam mala wizualke w pracy (ach jaka ja jestem zajeta) i nie wyglada to zle ale musze cos jeszcze poprawic w domu i wieczorem wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 czekam niecierpliwie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gdyby to była moja łazienka (a wiemy, że ręcznik już mam) to poszłabym w industrial ocieplony francuszczyzną. A więc wspomniana wcześniej podłoga i grzyb na ścianie większe formy jak lampa, taboret - industrial vintage. Obudowa - mój pomysł to stworzyć kwadraty z blachy nierdzewnej z listwami na których są nity (to pewnie do zrobienia w wielu miejscach, nie tylko metaloplastyce) i przymocować do obudowy. I tu wygrywasz z ragazza bo forma raczej prosta do obudowy. Aby klimat nie był zbyt surowy zaszalałabym z dodatkami drobnymi jak pojemniki, cudna falbaniasta zasłona, lustro - okno w stylu shabby chic. No i wizualka http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/projekty%20i%20wizualizacje/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Konstancja, a mowilam mamusi ze Cie odnajde Chyba z ksztaltem nie bedzie tak zle, zrobilam mala wizualke w pracy (ach jaka ja jestem zajeta) i nie wyglada to zle ale musze cos jeszcze poprawic w domu i wieczorem wysle. ja też, ja też, wybierz mnie, mnie też wybierz... o wizualkę się uśmiecham również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no jesteś kobieto szybsza niż błyskawica - nim skończyłam pisać posta wizualka już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ragazza siostro Wyślij zdjęcie łazienki, wanny i czego tam chcesz (co Ci się podoba) na priv to coś tam sklecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.06.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ragazza siostro Wyślij zdjęcie łazienki, wanny i czego tam chcesz (co Ci się podoba) na priv to coś tam sklecimy jak sie bedziesz nudzic to ja tez grzecznie poprosze o wizualizacje mojej lazienki albo chociaz naucz mnie jak to sie robi, zebym mogla sobie wyobrazic plytki na scianie i plytki na podlodze ktore sa jakby z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Googulek siostro - śmieciaro dawaj zdjęcią płytek i łazienki na priv to postaram się wkleić coś do Twojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Lasche ...no udał ci się prezent urodzinowy ....dziś moje drogie kończe ..............lat jeżeli chodzi o pojemniki to przy okazji kawki u sąsiadki przechodziłam przez warsztat jej męża (samochodowy ...) i tam na półkach stały takie stare blaszane pojemniki ...no jakby żywcem z mojej inspiry wyjęte .......nic nie rzeklam ale po banku to kolejne miejce na wizyte z pończochą na głowie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15351&d=1277922922 identyczne ...lekka rdza ... no cudne .. mam nadzieje że ktoś zrobi mi taką rame ..(tę grubą odrapaną) .. już ja ją sama doprowadze do ruiny ....shabbowej co do oświetlenia to bija się o perwszeństwo dwie natury ..... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15352&d=1277922979 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15353&d=1277923041 yhm ..pokazałam małżowi dziś ...musiał się zgodzić ............ta blacha go trzepneła ale przeżył tylko grzyba ma nie być ...bo alergie ma silna ...zgodziłam sie tym chętniej że w moich próbach akurat etap grzyba nie powiódł się ...będzie zatem tynk antracytowo szary....w wersji late dziękuje za wizualke Edytowane 30 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.06.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Googulek siostro - śmieciaro dawaj zdjęcią płytek i łazienki na priv to postaram się wkleić coś do Twojego wątku. Oj dziekuje ci bardzo !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Konstancjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Gogulku ...jaka decyzja względem obudowy kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 o matko, skoro pytasz to sledzilas watek z ta straszna obudowa, ktora o maly wlos nie kupilam az wstyd takie zdjecie w dzienniku trzymac w kazdym razie obudowa bedzie ta : <a href=http://img714.imageshack.us/img714/9439/324172178xz2tif.jpg' alt='324172178xz2tif.jpg'> Uploaded with ImageShack.us powrocilam do pierwszego wyboru, i tak bedzie najlepiej tyle ze u nas nie bedzie biala ale zapewne dab olejowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ta tez znana ....własnie majstruje dla juniorki (która juro będzie prawie u ciebie ) taką tablice a wspomniana obudowa ...przerobiona na zrujnowaną mogła nabrać uroku ale kredens ...świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts