ryby 03.02.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Dzwoniłem dzisiaj do betoniarni aby się dowiedzieć o ceny. Na moje pytanie czy wzrosną przed majem, usłyszałem odpowiedź, że od 10.02.2004r. zmieniają się normy dotyczące klas betonu! I tak obecny B-15 po 10 lutym będzie spełniał normy już tylko B-10. Co niestety wpłynie na ceny. Czy ktoś może to potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 04.02.2004 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Nie widzę problemu - przecież zawsze możesz brać B 10 - po niższej cenie - norma się zmienia-nie cena. Ja bym na betonie nie oszczędzał. (to było życzliwe, nie złośliwe, jakby ktoś mnie zaatakował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 04.02.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jakoś mi się w to nie chce wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 04.02.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Też o tym nie słyszałem, wiem natomiast, że monopoliści podnieśli ceny na cement i z tąd ma wzrosnąć cena betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts