kater-acme 26.01.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Też szukałem opinii o Climowool 034 - cenowo jest b atrakcyjny. Niestety niewiele o nim słychać. Gość który będzie mi ocieplał poddasze twierdzi, że jeszcze na niej nie pracował, ale ogólnie mówi, że do Schwencka nie ma co się doczepić jakościowo. Szkoda jedynie, że Schwenk robi płyty tylko 037 - więc będę pewnie Superrock 035 5 cm kładł jako drugą warstwę. A, napiszcie ile % na plus kupujecie. Ja planuję 10% więcej niż faktycznie powierzchni wychodzi. Tytułem ścinków, strat itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laskim 26.01.2015 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja chyba wezmę climowoola. Produkt w miarę świeży, chcą zdobyć rynek to sie może i starają. Tak sobie tłumaczę Kater-acme tak z ciekawości dlaczego na drugą warstwę dajesz płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 27.01.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ku temu bardziej skłaniają się głosy z różnych tematów i poradników, tak też doradza gość który będzie ocieplał. Tzn. on w sumie może zrobić też z rolek, ale twierdzi że przy w drugiej warstwie płyty zapewnią lepszą szczelność i dokładniej można je ułożyć. Być może to kwestia techniki układania i przyłożenia się, nie wiem, ale majster jest sprawdzony i godny zaufania, więc respektuję jego opinię. Koszt praktycznie taki sam - 035 5 cm to ok 6 zł / m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts