netbet 15.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 założenie:-deskowanie dachu z dech wykorzystanych wcześniej do szalowania-dechy ubabrane w betonie czyścić z betonu, a później malować na zielono??można takie zapakować na dach??jaki wpływ na dechy na zastygły cement?? zabezpiecza?? pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 15.05.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ja tak zrobilem, te bardziej brudne oczyscilem, powyciagane gwozdzie i na dach. Wg mnie deski dobrze "zaimpregnowane" betonem, wiec nic ich nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Trzeba oczyścić i zaimpregnować , a nie leżeć w taczkach. Będą dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.05.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 sie leży.... sie odpoczywa... gwoździe?? ja nie chce ich wyciągać... flex'em idzie szybciej.. jest jakieś "przeciw" łobcinaniu? zardzewieją pozostałe rdzenie? przeżrą papę? powypadają?? leniwy jestem.. wiec sobie upraszczam... poleguje tu i tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 16.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wyciągnięty gwóźdź możesz wykorzystać ponownie co zmniejszy koszt twojej budowy o jednego gwoździa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-r 17.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ja mam wykonane deskowanie z "resajklingu" ale gwozdzie powyciagane, dechy oczyszczone - nikt nie bedzie pila po betonie i zelazie smigal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts