Krzysztof 78 15.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witam wszystkich.Mam BARDZO nierowna sciane z tynkiem cementowo wapiennym.Czy moge ja wyrownac przez nalozenie "prostej"warstwy tynku cementowo wapiennego?Nie chce gipsu.Tobedzie w niektorych miejscach 0 do 2 cm nie cHce skuwac bo wtedy to i 5 cm tynku musial bym dac,a moze jednak gipsem??Wolal bym jednak tradycyjnie.Prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samm 15.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jak świeży tynk to bez problemu możesz wyrównywaćwarstwą tynku. Jak dawno położony to chyba możnaale po wydrapaniu rowków, żeby była lepsza przyczepność.Ja to bym jednak pomyślał o masach szpachlowych.Tylko nie o gładziach bo te służą do wygładzaniarównych ścian.Przegląd szpachlówek niegipsowych znajdzieszna stronie ICMAKET. Może pomyśl o wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts