Niwa 15.05.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Just for My Siostry Yuka, dziękuję Ci, że mnie przygarnęłaś E Voila, Ten oto tutaj wątek czeka na pozytywne komentarze- te negatywne tejż przyjmę "na klatę" ino wolałabym co by jednak pozytywne pisać mi tu Hiehiehiehieh, tymże oto optymistycznym akcentem ZA PRA SZA MY i PO ZDRA WIA MY: to pisałam ja- Niwa NIoooom, tio tymczasem,pa-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 :hug:No Siostra, doczekałam się. Super, że się udało. No, to teraz jeszcze tylko fotki tych jabłonek swoich zapodaj i pisz, pisz, pisz dziewczyno, bo dar masz, a zmarnować go nie można:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Do dziennika nie zaglądają ino chochliki tylko ja też:D Tez adoptowana przez Yukę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 17.05.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 OOOjgh Kurcię Ależ mi miło hihihih(dlaczego tu nie ma emotki?hmmmmm ... kurna przydała by się) Atija Siostro mojej Siostry Dziękuję baarzo za odwiedziny Normalnie te chochliki to jednak mają coś w sobie hihihihihh:D Dziękuję, Dziękuję zapraszam częściej Gorąco pozdrawiam, bo na dworku pizga i mokro :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Chodź do moich komentów to zobaczysz jaka jest rada na pizganie i zimno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, zpodawaj dalej dziewczyno, bo robi się ciekawie !!!! Pozdrawiam i będę podglądać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Jaki ty masz super język, wrrróć styl pisania;) Uwielbiam do Ciebie wpadać Siostra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ekhm... Ja tu tak gwoli formalności się zameldować, że czytam i kontroluję Zdrówka i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kurna Dziewczynki Wy Moje Kochane , dziękuję Wam za Tak miłe słowa:) :) ( tu by się przydała emotka - ale jej nie ma... ) Jak tak czytam te pochlebstwa to normalnie czerwienię się jak cegła klinkierowa Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję, Cieplusio pozdrawiam cmok,cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ło maszszsz... i Tego przywiało... znaczy Kurcię, Serdecznie Witam Martinezio w Naszych skromnych (wyimaginowanych jeszcze) progach Buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No muszę trzymać łapkę na p....ulsie :> czy aby na pewno Jacenty nie psuje mi opinii :> aby interweniować w razie potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzień doberek.Fajnie sie zapowiada a i fajnie się Ciebie czyta........... tak jakoś nie po polskiemu, ale kumam............ fajowy język. Ty chyba "młodolatka" jesteś , bez urazy ............. obiecuję, że będę wpadać bo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perfdom 18.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam, bardzo ładnie wszystko się zapowiada:-) jest mi naprawdę miło, że mogłem Was poznać. Zawsze służę pomocą Pozdrawiam Irek Laskowski P.S. Działka i okolica rzeczywiście jest śliczna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzień doberek. Fajnie sie zapowiada a i fajnie się Ciebie czyta........... tak jakoś nie po polskiemu, ale kumam............ fajowy język. Ty chyba "młodolatka" jesteś , bez urazy ............. obiecuję, że będę wpadać bo mi sie podoba Musi być młodolatka, skoro to moja młodsza Siostra, a ja sama dopiero po komunii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 18.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam serdecznie!Ja też dołączam się do grona "podczytywaczy" - chyba tak by to brzmiało w Twoim wesołym stylu pisania Niwa? Zapowiada się ciekawy dzienniczek. MMMS-y będą kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo Mii miło Wszystkich Gościć Dziękuję raz jeszcze za tak miłe sło- wyrazy( bo to przecie pisane, nieeem:)) ................. no i o. Przez te wszystkie przemiłe komentarze nie wiem co napisać, buuuuuuuuuuuuuuu Bardzo Wam Kochani Jeszcze raz dziękuję :*:*:*:*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.05.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 witam:)wpadam za Agulką do Was, życzę powodzenia i będę kibicować!!Zapowiada sie fajny dziennik, fajny domek wiec pewnie zagoszcze u Was na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.05.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Łoooojsz Dziewojo Karollinko Miło I Cię widzieć tu dla oczu mych:) ... Co Ty kurna, spać nie możesz- 5 rano no kurna mać- Masz zacięcie Ale tak on serio, Serce Me rośnie widząc tylu pochlebiaczy :D:D Dziękuję, kuję, kuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 19.05.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ciekawe informacje wyczytuję w Twoim dzienniku Niwa. Zdobywasz sprawności zuchowe???? - No popatrz, mamy coś wspólnego. Ty jesteś ZUCHEM;), a ja prywatnie ja jestem drużynową Gromady Zuchowej. :) A Twój domek rzeczywiście bardzo podobny do naszego.http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_5.gif Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Niwusia :hug: Siostro Kochana , dzieki za wsparcie ........ Buziaki przeogromne :lol2::lol2: i tylko takie mordki chcemy ogladac ..... a deszcz niech sobie spada w cholere ( sorrki za slownictwo ) , ale i tak mocno okroilam "brzydkie wypowiedzi " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts