Martinezio 19.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Wg tego, co mi OZ powiedziała (sama nie może napisać, bo zachorzała Bidusia i siedzi w domu, odcięta od neta), to Niwcia bawiła się w gotowanie czegoś tam (chyba ryżu) na małej kuchence gazowej, która była letko spsuta (coś tam kurek wylatał, cy cuś), no i w trakcie zakręcania tego kurka Niwci pomerdały się kierunki i zamiast zakręcić to odkęciła jeszcze mocniej i gaziwo trochę explodowało było... Na szczęście nic się nie stanęło - jeno lekko się okopciła. Tylko strachu się najadła. Kuchenka już zlepperowana, więc chyba koniec przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ufffff Buziaki dla Niwci proszę przekazać. I dla Was tez po jednym za wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.12.2010 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Niwcia hejka To Tys Siostry Atijke i Yuke odwiedzila , a do mnie nie zagladnela .........:( Wstydz sie , wstydz .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.12.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Yukowa rodzinka http://images1.hiboox.com/images/5008/911be98e3f1bec65ac09515ad9cc10e9.gif Niwcia, odezwij się:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img214.imageshack.us/img214/3355/kartkai.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karollinka z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 WESOLYCH SWIAT http://img839.imageshack.us/img839/1286/bombka2.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.12.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Miłości, szczęścia http://img10.glitterfy.com/graphics/28/christmas-tree.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.12.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dzień Dobry Cześć i Czołem Ja z tego oto tutaj miejsca( gabinetu Bryzy Mej, domku mojego, hihihihhhhh:D) chciałam bardzo , ale tak naprawdę baaaardzo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno Was Wszystkie i Wszystkich wyściskać i wycałować i ............. życzyć Wszystkim Wszystkiego Najlepsiejszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam Was i dziękuję, że byliście z Nami telepatyczno- internetowo buźki , lecę otworzyć "wrota" Bartkowi, w końcu przywióżł panele, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.12.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Kochana!!!! Mocno, mocno, mocniście gratuluję mieszkania w nowym swoim domku:D Ty to jednak kobieta szalona na maxa jesteś Buźki Słonko, spadam spać, nic mi się dzisiaj nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Niwcia juz nie powiem wszelki duch ale DUCHY ............. matko z corka ......... zjawila sie po pol roku i fruuuuuuuuu poleciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 A najbardziej z calej zajebistej wypowiedzi podoba mi sie imie psa Zolza vel Zosia ( wierz mi pasuje jak ulal to imienniczka mojej Mamy wiec wiem co mowie !!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2010 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.12.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Szalona jak szalona, z potrzeby sytuacji wyszło jak wyszło i ju:) A wszelkie duchy Siostrę Edytkę witają dziekują za życzonka i równie okazałego zamczyska życzą i chcą wreszcie na N arodowej ziemi siostrę powitać no i dodam tylko że myślałam tyż coby ewentualną córę nazwać Zocha :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.12.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Niwus Moja Siostro UKOCHANA ...........:hug: Teraz przeczytalam Twoj ostatni wpis w dzienniku i tak mi sie jakos lezka w oczkach zakrecila .... . Ten FREDEK Wasz to nie mogl w zyciu lepiej trafic ...... Jak przeczytalam zdanie Twojego B. kiedy do Fredzia mowil " WROCE PO CIEBIE " to rozwalilo mnie kompletnie ........ :cry::cry: i jak Ja nie placze bo przeciez SILNA BABA jestem to lezki mi same poplynely ........ Mam nadzieje , ze szybko Was piesek pokocha ( o ile juz tego nie zrobil ) i bedzie wiernym towarzyszem i obronca BRYZUNI BUZIAKI KOCHANA i czekam na foteczki Twoich SIERSCIAKOW Edytuś i jakbyś wykrakała teraz o Fredzio Bryzuni pilnuje, że sąsiad nawet się boi .... i kochany jest ojojjjjjj no po prostu czasem to mam wrażenie, że z nim rozmawiam ( wszystko z moją głową jest jeszcze ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.12.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Edytuś i jakbyś wykrakała teraz o Fredzio Bryzuni pilnuje, że sąsiad nawet się boi .... i kochany jest ojojjjjjj no po prostu czasem to mam wrażenie, że z nim rozmawiam ( wszystko z moją głową jest jeszcze ok) Z Twoja glowka Kochana wszystko jest ok......... gdybys Ty widziala i slyszala czego ja czasem musze sie naogladac i nasluchac w tej hameryce to powiedzialabys , ze najnormalniejsza w swiecie jestes !!!!!!! ale po tych wszystkich latach spedzonych za gramnicami kraju ...... wiele rzeczy przestalo mnie juz dziwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 30.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam Wpadłam z rewizytą , i trochę przebuszowałam Twój dziennik , muszę przyznać że w bardzo fajny sposób opisujesz swoje perypetie budowlane Ale , Ale Kochana zaległości masz wielkie Nie żebym Ci wypominała ale ciekawość mnie zżera bo napisałaś że mieszkacie . Gratuluję wybudowania domku i przeprowadzki A na Nowy Rok życzę wszystkiego co najlepsze , zdrowia ,miłości , kasy ( bo tej przy wykończeniówce nigdy za dużo ) no i samych szczęśliwych chwil w waszym nowym domku pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.12.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Anusia, mieszkać to owszem mieszkamy, ale warunki są daleeeeeeeeeeeekie od ideału i od wykończenia wnętrz tyż ... nooom, mamy podłogę w pokoju i w nim też stoi nasze pikne łóżko(które od wczoraj ma materac, bo tak to spaliśmy na styropianie ......taaak, taak na styropianie i powiem Ci, żee nie było źle, ba a jak zdrowo ale jednak miło było położyć się na miękuśki materacyk, nie ma to tamto no obiecuję, że jak uda mi się zgrać zdjęcia to wsistko zamieszczę w takiej maxi fotorelacyjce - to będzie aż nadto nooom, obiecuję bedzie dooobzie hihihihih;) pozdrawiam i Baaaaaaaaaaardzo dziękuję za łodwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 30.12.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witoj Kobieto fajnie,ze wrocilas i ze w miedzy czasie udalo ci sie wprowadzic do wlasnego domku, ja tez ztak kceeeeeeeee, plissssssss ))))) Pozdrowka dla Ciebie i Szczesliwego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Niwusia kochana!!! Spełnienia marzeń w Nowym Roku i samych szczęśliwych dni w Nowym Domku!!!Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały,by pieniążki kieszeń Twą wypchały,a uczucia nie znikałyi z serduszka wypływałyhttp://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/1172825cwp2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts