Karollinka 13.06.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 czee, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Atijuś, Niooooooooo, ja jestem:D może troszkie nie w porę, ale jestem Jędruśki- aaaajch Wy Jędruśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 U Nas?Znaczy z Bryzą?? Małe Jacki wchodzą do Nas już we wtornik:D wczoraj ogarnęliśmy barakowóz iiiiii troszkie materiałów:) tylko kurna trza chyba rozglądać się za więźbą.... bo coś mi świta, że potem tio może być "to late..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaa, stwierdzamy bardzo jednogłośnie i zgodnie, że chcemy mnieć antracytowy-dobrze kojarzę? - granatowy ciemny- tak napiszę, po polskiemu o dach i złoty dąb w oknach - tio na bank:D iiiiiiiiiiiiiiiiiii robi się coraz mocniejszy problem z elewacyją... bo kurna nie chcemy mieć kichy i domku, który wygląda jak psu z d... wyciągnięty;) aaale damy radę, troszkie Wy pomożecie, troszkie poszukamy, bedzie dobziem, nieeeem Pozdro- nie całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jak za starych, niekoniecznie dobrych czasów: Pomożecie? Pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć ja przesądna nie jestem Niwuśka, to będziecie mieć jak my: Okna złoty dąb, dach wybraliśmy kolor stara czerń, czyli taki czarno-w-zależności-od-pogody-inno-kolorowy:D I elewacja hmmmm...., ale elewacja to prawdopodobnie na przyszły rok. W tym chcemy ocieplić a kolor nałożyć jak troszkę dom postoi, żeby ew. pęknięcia od osiadania naprawić przed kolorem:) Buziaki niedzielne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hejka NIWUS !!!! Buziaczki sloneczne przesylam i wreszcie sie zjawiam . Sorrki moja " szalona " SIOSTRO , ze dopiero zjawiam sie u Ciebie musze jeszcze Twoj dziennik ogarnac :yes:. Pewnie dziaaaaaaaaaaaaalo sie , ze heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Helloł Helloł dawnom CIe nie widziała, ażem się stęskniła:hug: Wiem, Wiem zapracowana jesteś, zaganiana i o.... spoko, nie ma sprawy wszystko rozumiemy i ogólnie się n ie gniewam:) EEEEEEE, działo się, troszkie się działo...ale tylko troszkie we wtornik się zacznie rumakowanie buziaki Edytuś, dzięki, że wpadłaś z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.06.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 hej dawno mnie nie było więc ja też wpadłam... zobaczyć co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wpadaj Niuńka, Wpadaj:) rozglądaj się, komentuj, opieprzaj i rozgość się jak u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Niwcia tos Ty juz BETON lala ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Super , ze w temacie jestem ............... ale pamietam , ze z jablonkami walczylas jeszcze jakis czas temu , a tu patrze BETONIARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ooo i ja jakoś do tyłu jestem, ale Niwuś powiem Ci że jednakowe zdanie co do kolorystyki dachu czy czegokolwiek tam to juz połowa sukcesu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hiehieheheheheh:)nio to mamy na razie pół sukcesu:) Edytuś, niooo dawno Cięnie było, troszkie się działo, ale że by tak dużo, tio nieeeee.mamy beton i tyla. ;)hiehieh..jakiś postęp jest, nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Uwielbiam Cie podczytywać..................... jak mam humor spie.....ny to wpadam, czytam i od razu mi lepiej.Widzę że poważne decyzje podejmujecie, w końcu domek będą ludzie oglądać z zewnątrz a nieliczni tylko wejda do środka. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hej Agulka , wpadaj niunia jak często chcesz, zaprasziwajem ;)heheheheh:) no niby z zewnątrz będą oglądać.Ale dla Nas to średnio ważne czy ludziom będzie się podobać- fajnie by było jakby im się podobało, ale najważniejsze tio żeby Nam się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hej Agulka , wpadaj niunia jak często chcesz, zaprasziwajem ;)heheheheh:) no niby z zewnątrz będą oglądać.Ale dla Nas to średnio ważne czy ludziom będzie się podobać- fajnie by było jakby im się podobało, ale najważniejsze tio żeby Nam się podobało a pewnie, że tak, dlatego nasz dom wyglada teraz jak wygląda i nikt kto nie wie, że w środku jest juz praktycznie wszystko zrobione to pomyslałby że to jakas ruina, wolnostojaca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hejka Kochana Kocia Luckowa Mamo:hug:Widzę, że wpadłaś na amen:yes: A nie tak dawno odgrażła się, że boi się kotów, no:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 uwielbiam Twe teksty!!! gratuluję powiększenia rodziny;) dobrą drogą kroczysz:D ja mam 2 psy, kicię co zdążyła już mieć 3 młode, króliczka i rybki i..............................niebawem przybędzie nam kolejny kociak przygarnięty z kamienicznej szopy a na dodatek 3 swoje dzieci+"nie swoje" w postaci małżonka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 14.06.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Och, jakie cudne to kociątko - jak maskotka Też planuję przygarnąć takiego miauczącego pluszaka do nowego domku.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts