Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

hehehe ;)

nie wiem czy szczeniaczkami dysponuje.. ;) nie widziałam u niego na podwórku (tak, byliśmy u niego kiedyś w odwiedzinach ;) ) żadnego psiaka, więc nie wiem czy ma... za to kotów ma... od groma, bo żona i teściowa lubią kotki.. ;) (mało powiedziane)

A jakiego chcecie psiaka?? bo my też jakoś tak gdybamy o jakimś czworonogu jeszcze, ale póki nie mamy ogrodzenia to lipa.. nam wzcoronogi alarm włączają... jak ta nasza... ehh... fajna kiedyś była akcja... wracam sobie z pracy... dzwoni ochrona.. że włączył się alarm, że był ochroniarz, ale wszystko ok poza tym, że kot jest w środku i buszuje... no bo oczywiście nikt rano nie wyeksmitował z domu kota (albo dzieci wpuściły przypadkiem) i buszowała... wskoczyła sobie na blat w kuchni i żarła szukała... cud, że się powstrzymała do 16:30 z włączaniem tego ustrojstwa... ;)

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olunia, nie martw się, ja też jestem wstydzioch:oops::oops: ....ale może jakoś jak dwa wstydziochy się spotkają, tio damy radę, ciooom:oops:

Ja mam telefon Ojca Przewielebnego:) ino zawsze B. z NIm gada :oops: bo ja jestem wstydzioch :oops:... i w razie coo niech się chłopak ma na baczności, bo jak mu się do chałupy zwalimy ;) z całym Naszym Kocim przychuwkiem, tio będzie miał;)

Aka, hej, hej dzieńdoberek Niunia:)

ogromniaste pozdrowienia:hug:

Niwa :oops:

Damy radę :)

Nie bądź na Ojca zła... on tak często ma... ;) wiesz.. ich tempo zawrotne jest no.... ;) a u nich to wygląda tak, że on stwierdza, że beton na którąś ma tam być i dzwoni do inwestora... potem mówi chłopakom, że beton będzie wtedy i wtedy, a oni "ale przecież wyrobimy się wcześniej"... i tak widzisz.. ;)

Ty, a weź się zorientuj czy on przypadkiem się do domu już w piątek nie wybiera... bo kicha będzie z naszego potajemnego planu... :( ja bym mogła do niego zadzwonić, ale wiesz.. on się od razu zorientuje, że jakieś plany mam q Wam i nim.. ;)

Niwcia co Ty a dlaczemus u mnie nie byla wczoraj :cool: .......

to podchodzi pod paragraf :cool: i to nie byle jaki :offtopic:

Buziaki Siora i czekam na odwiedziny

Edytowane przez Edyta M

o,ooł Edytuś już pędzę :oops: Ajm sorry :hug:

Yukunia kochana, no właśne chudzinę NAm wczoraj na hawirrce zalali i fundamenty na budynku gospodarczym:D nie mam fotek, bo tylko B, był na placu boju a ja walczyłam z testami i potem świadkowałam i o :(

OZ myślisz,że dziśmogą sie zawijać??? neeee, B.coś by wiedział był dziś rano na działce i nic nie mówił- nawet upewniał się( w sensie pytał mnię, czy to dziś będziecie):) takżę ja myślę, luuuzik:)

aaa, pocmokam sobie, coooo buźki, buźki, buźki:hug::hug::hug:

A bo widzisz, ja nie wiedziałam, że Wam jeszcze gospodarczy stawiają :o myslałam że "tylko" domek, więc po chudym niewiele mogliby zdziałać tak od razu... a jak mają jeszcze zajęcie na gospodarczym to spox.... będą na pewno...

a my sobie dziś pocmokamy w realu, co??? ;) niech chłopy zazdraszczają.... ;)

Chociaż ja "wiszę" buziaka Piotrkowi.. od pół roku... hehehe....

Niwcia Siostra moja no to jak Ty chudzine wylalas to SZACUN :wiggle::wiggle:WIELKI ..... i usprawiedliwiam Ciebie , ze u mnie nie bylas ....... :cool:

No to powiem Ci w zaufaniu , ze i u mnie beda cos w sobote lac ........ KRUCA BOMBA;)

Buziaczki :stereo:

P.S.

A po imprezce cos zostalo ???? LA MNIE ???

kurnaaaaa maaaać.... fotki będą- ale ognicha sierotto Niwa nie ufociła- no bo przecież zapomniała :bash:- głupi bab .... Atijka masz rację- jak tooo pachniaaałooooo :)

jak OZ wspominała była buźka z Piotrusiem Naszym :) hihihihhh

Aka- ano mamy ten gospodarczy ale tylko dlatego, że B. się uparł:roll:

Yuka- mówią nadzieja- matka głupich- ale powim Ci, że komary były troszku jadły, ale nie zjadły;)

Edytuś- zalaali my chudzinę- ale tak szybko, bo nie mieli my takich kanałków jak Ty:(- ahah i widzisz i tu Cię mam :p ja wciera u Ciebie była :p;)

No zaraz się pochlastam - rozpisałam się i mi zeżarło :/ No więc lecim od początku...

No więc byliśmy na kontroli jakości ;) Jacenty i ekipa jeszcze się do nas przyznają, w sensie poznają nas, więc chyba za bardzo nie psocą u Niwusi ;) ale to już musi inwestorka stwierdzić...

Niwusia i MójPrawieSzwagier Bartek - cudowni ludzie :D Bardzo miło spędziliśmy z nimi czas.. A jakie mają hektary :o zazdraszczam niezmiernie... my z naszą kiszką to możemy się schować :/

Ognisko było, a jakże... z prezentacją piły Jackowej, którą to piłą Piotruś uschłe gałązki na jabłonkach obrzynał... jeszcze parę ognisk i będą czyściutkie jabłoneczki ;)

Kiełbaski też były... tylko w wykonaniu niektórych (nie będę pokazywać palcem) wyglądały po pieceniu jak wyciągnięte prosto z kopalni węglowej ;) ale chyba wszyscy zjedli...

Buzi buzi też było... damsko - damskie (nie, Siostra??) i damsko - męskie:

- przyuważyłam, że Siostra moja ze swoim Szwagrem-Bratem, mężem moim... ale wybaczam ;)

- no i ja z Piotrusiem... w końcu zaległe dawno obiecane... ale nikt nie widział ;)

No i powiem Wam Siostry kochane, że buziaki po prostu cuda działają, bo Piotruś się zgodził bez zająknięcia zjeść ugotowany przeze mnie obiadek jak przyjadą do nas (wcześniej musiałam dużą perswazją i urokiem osobistym... albo tupnięciem... albo do krzesła przywiązywać... ;) prawie...)... a co lepsze, kiedyś ogłoszony został konkurs, które z nas (Piotruś czy ja) lepiej gotuje - sędziować mieli chłopcy z ekipy i mój mąż, a przewodniczącym jury miał być Jacek i wyobraźcie sobie, że Piotrek się poddał... oddał zwycięstwo.... hehhe... ;) nie, to naprawdę musi być mój urok osobisty ;) tak sobie wmawiam...

No i powiem Wam, że dom Niwusi jest stworzony dla dzieci... nasze dzieci wsiąkły po prostu.. Nawet podczas naszej budowy się tak świetnie nie bawiły... Więc Niwa i PMSB.. do dzieła :D

No a na koniec... bardzo Wam dziękujemy za spotkanko i miłe przyjęcie :D Mam nadzieję - do rychłego zobaczenia u nas :D