oz 16.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 hehehe nie wiem czy szczeniaczkami dysponuje.. nie widziałam u niego na podwórku (tak, byliśmy u niego kiedyś w odwiedzinach ) żadnego psiaka, więc nie wiem czy ma... za to kotów ma... od groma, bo żona i teściowa lubią kotki.. (mało powiedziane) A jakiego chcecie psiaka?? bo my też jakoś tak gdybamy o jakimś czworonogu jeszcze, ale póki nie mamy ogrodzenia to lipa.. nam wzcoronogi alarm włączają... jak ta nasza... ehh... fajna kiedyś była akcja... wracam sobie z pracy... dzwoni ochrona.. że włączył się alarm, że był ochroniarz, ale wszystko ok poza tym, że kot jest w środku i buszuje... no bo oczywiście nikt rano nie wyeksmitował z domu kota (albo dzieci wpuściły przypadkiem) i buszowała... wskoczyła sobie na blat w kuchni i żarła szukała... cud, że się powstrzymała do 16:30 z włączaniem tego ustrojstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 heheheheheeeh:D noooo, fajową macie kocinę no i zegar;)ma opanowany:) łooosz, byliście u OJ- faaajnie:) kurna, czekam na piątek jak na gwiazdkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wiesz, jakby co wiemy gdzie go ścigać jak będzie trzeba, to dam Ci namiary... Właśnie niedawno się Jacenty śmiał, że ja mam do Ciebie numer a on nie ma... ja też czekam z niecierpliwością, chociaż pewnie jak zwykle moja nieśmiałość weźmie górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 miłego dnia przyszłam życzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Olunia, nie martw się, ja też jestem wstydzioch:oops: ....ale może jakoś jak dwa wstydziochy się spotkają, tio damy radę, ciooom:oops: Ja mam telefon Ojca Przewielebnego:) ino zawsze B. z NIm gada bo ja jestem wstydzioch ... i w razie coo niech się chłopak ma na baczności, bo jak mu się do chałupy zwalimy z całym Naszym Kocim przychuwkiem, tio będzie miał Aka, hej, hej dzieńdoberek Niunia:) ogromniaste pozdrowienia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Siostra:hug: Gratuluję stałobywalctwa;) Natrzaskałaś Niunia tych postów;) A co u Ciebie zalewają na tej budowie?? Chudziak już???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hejka Siostra No tos sie postarzala o cale 300 postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.06.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niwa Damy radę Nie bądź na Ojca zła... on tak często ma... wiesz.. ich tempo zawrotne jest no.... a u nich to wygląda tak, że on stwierdza, że beton na którąś ma tam być i dzwoni do inwestora... potem mówi chłopakom, że beton będzie wtedy i wtedy, a oni "ale przecież wyrobimy się wcześniej"... i tak widzisz.. Ty, a weź się zorientuj czy on przypadkiem się do domu już w piątek nie wybiera... bo kicha będzie z naszego potajemnego planu... ja bym mogła do niego zadzwonić, ale wiesz.. on się od razu zorientuje, że jakieś plany mam q Wam i nim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.06.2010 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Niwcia co Ty a dlaczemus u mnie nie byla wczoraj ....... to podchodzi pod paragraf i to nie byle jaki Buziaki Siora i czekam na odwiedziny Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Niwa czy dziś aktualne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.06.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 o,ooł Edytuś już pędzę Ajm sorry Yukunia kochana, no właśne chudzinę NAm wczoraj na hawirrce zalali i fundamenty na budynku gospodarczym:D nie mam fotek, bo tylko B, był na placu boju a ja walczyłam z testami i potem świadkowałam i o OZ myślisz,że dziśmogą sie zawijać??? neeee, B.coś by wiedział był dziś rano na działce i nic nie mówił- nawet upewniał się( w sensie pytał mnię, czy to dziś będziecie) takżę ja myślę, luuuzik:) aaa, pocmokam sobie, coooo buźki, buźki, buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A bo widzisz, ja nie wiedziałam, że Wam jeszcze gospodarczy stawiają myslałam że "tylko" domek, więc po chudym niewiele mogliby zdziałać tak od razu... a jak mają jeszcze zajęcie na gospodarczym to spox.... będą na pewno... a my sobie dziś pocmokamy w realu, co??? niech chłopy zazdraszczają.... Chociaż ja "wiszę" buziaka Piotrkowi.. od pół roku... hehehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Niwuś to Ty jeszcze gospodarczy będziesz miała? tak Ci dobrze...? nie mowiąc już o Waszej integracji:wiggle: Edytowane 18 Czerwca 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 czuję telepatycznie zapach jabłonkowego ognicha i pieczonej kiełbaski....łoooch siem rozmarzyłam:rolleyes: Niwusia i Oz chyba jeszcze balują, Na zdrowie dziewczyny:) Tylko bez fotek mi się proszę nie pokazywać......no dobra ...fotki mogą być jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hejka:) Mam tylko nadzieję, że komary ich nie zjedzą Bawcie się dobrze :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.06.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Niwcia Siostra moja no to jak Ty chudzine wylalas to SZACUN :wiggle:WIELKI ..... i usprawiedliwiam Ciebie , ze u mnie nie bylas ....... No to powiem Ci w zaufaniu , ze i u mnie beda cos w sobote lac ........ KRUCA BOMBA;) Buziaczki P.S. A po imprezce cos zostalo ???? LA MNIE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.06.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 kurnaaaaa maaaać.... fotki będą- ale ognicha sierotto Niwa nie ufociła- no bo przecież zapomniała - głupi bab .... Atijka masz rację- jak tooo pachniaaałooooo jak OZ wspominała była buźka z Piotrusiem Naszym hihihihhh Aka- ano mamy ten gospodarczy ale tylko dlatego, że B. się uparł Yuka- mówią nadzieja- matka głupich- ale powim Ci, że komary były troszku jadły, ale nie zjadły;) Edytuś- zalaali my chudzinę- ale tak szybko, bo nie mieli my takich kanałków jak Ty:(- ahah i widzisz i tu Cię mam ja wciera u Ciebie była ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.06.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Niwuś juz niedługo bedziesz dziękowała PM za ten budynek gospodarczy, mówie Ci, ja nie mam i już żałuję, no ale może kiedyś też dobudujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No zaraz się pochlastam - rozpisałam się i mi zeżarło :/ No więc lecim od początku... No więc byliśmy na kontroli jakości Jacenty i ekipa jeszcze się do nas przyznają, w sensie poznają nas, więc chyba za bardzo nie psocą u Niwusi ale to już musi inwestorka stwierdzić... Niwusia i MójPrawieSzwagier Bartek - cudowni ludzie Bardzo miło spędziliśmy z nimi czas.. A jakie mają hektary zazdraszczam niezmiernie... my z naszą kiszką to możemy się schować :/ Ognisko było, a jakże... z prezentacją piły Jackowej, którą to piłą Piotruś uschłe gałązki na jabłonkach obrzynał... jeszcze parę ognisk i będą czyściutkie jabłoneczki Kiełbaski też były... tylko w wykonaniu niektórych (nie będę pokazywać palcem) wyglądały po pieceniu jak wyciągnięte prosto z kopalni węglowej ale chyba wszyscy zjedli... Buzi buzi też było... damsko - damskie (nie, Siostra??) i damsko - męskie: - przyuważyłam, że Siostra moja ze swoim Szwagrem-Bratem, mężem moim... ale wybaczam - no i ja z Piotrusiem... w końcu zaległe dawno obiecane... ale nikt nie widział No i powiem Wam Siostry kochane, że buziaki po prostu cuda działają, bo Piotruś się zgodził bez zająknięcia zjeść ugotowany przeze mnie obiadek jak przyjadą do nas (wcześniej musiałam dużą perswazją i urokiem osobistym... albo tupnięciem... albo do krzesła przywiązywać... prawie...)... a co lepsze, kiedyś ogłoszony został konkurs, które z nas (Piotruś czy ja) lepiej gotuje - sędziować mieli chłopcy z ekipy i mój mąż, a przewodniczącym jury miał być Jacek i wyobraźcie sobie, że Piotrek się poddał... oddał zwycięstwo.... hehhe... nie, to naprawdę musi być mój urok osobisty tak sobie wmawiam... No i powiem Wam, że dom Niwusi jest stworzony dla dzieci... nasze dzieci wsiąkły po prostu.. Nawet podczas naszej budowy się tak świetnie nie bawiły... Więc Niwa i PMSB.. do dzieła No a na koniec... bardzo Wam dziękujemy za spotkanko i miłe przyjęcie Mam nadzieję - do rychłego zobaczenia u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No i wcięło mi emotki ehh... A, Siostra, poproszę koniecznie o zdjęcie jak to Ociec rozmawia przez telefon podczas mycia... KONIECZNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts