Niwa 21.06.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 O kurna :ops: tio ja tu chyba po tych wszystkich miłych słowach ....Niwka pod ziemię przyjdzie Ci się zapaść .... zdjątka zamieszczę obiecuuuję ino w godzinach bardziej popołudniowych, gdyż poniewóż jo ma tylko kilka a B. ma całą większość no i jeście musiem popsiątać i z Lucjanem udać się do Weteryniorza- tylko ciiiiiiiiiiiii, bo jak się skapnie to mi spierdzieli; ).... w ogóle jest zły, bo nie pozwalam mu klykowić razem so mnoju na FM( bardzo to lubi- dowody później;))... Aaaajgh, fajowskie było spotkanko:D Ja cem więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Niwcia Siostra leja u mnie szczegoliki wieczorkiem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.06.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 YEEEEAAAH Edytuś :yes: i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ma być , nieeeem buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Buziaki przyszłam zostawić. Zdjęcia obejrzałam, czuje niedosyt. Niwusia możesz tę przyjemność w trochę większych dawkach ..???? Lucka mi pokaż, urósł już pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Niwcia, Siostra, no rozhulali się Ci Twoi i migusiem tą hawirkę Ci postawią Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 NIWCIA !!!!!! SIORA ales sie rozszalala ................ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Niwka-ależ szaleją u Ciebie! migiem chatkę będziesz miała...cieszy oko taki widok, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Well done . Nic dodac, nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.06.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 nooooo siostrzyczki Moje Kochane:hug: dziękujemy Wam, nic dodać nic ująć Szaleją chłopaki...., że hohoł OZ miała rację, nie zdążymy się w d.nos podrapać a tu masz już garaż stoi zdjęcia będą jak obiecałam tylko B.musi zakotwiczyć w domku.... a to przy pomyślnych wiatrach będzie dzisiejszego wieczora, hieh takżę tego... przprasiam, że tak późno ale jakby nie było lepiej późno niż w cale, nieeem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ale jakby nie było lepiej późno niż w cale, nieeem;) Noom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Niwcia Siostra ..... Kochana moja , alesssssssss sie opisala Niuncia ......... teraz zrob sobie wolne !!!!! nalezy sie Buziaki P.S. Ale jak to szalowanie scian fundamentowych Niunia Niwcia jak bloczki byly ?????? Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no,no,no kochana jak tak dalej pojdzie to mnie wyprzedzisz w robocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no,no,no kochana jak tak dalej pojdzie to mnie wyprzedzisz w robocie:) nieeee, niooo co Ty Karolcia.... daleko Nam , ale to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ale jak to szalowanie scian fundamentowych Niunia Niwcia jak bloczki byly ?????? Kurna... Edytuś Ty tooo maaaaaasz oko jak nie wiem:) ryypsłam się, noooom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 zdjęcia będą jak obiecałam tylko B.musi zakotwiczyć w domku.... a to przy pomyślnych wiatrach będzie dzisiejszego wieczora, hieh takżę tego... przprasiam, że tak późno ale jakby nie było lepiej późno niż w cale, nieeem; ) No i khm.... wiatry były;) ..... luckowi się troszkie wietrzyło ...AJM sorry:oops: obiecuję, żeeeeeeeeeeee- nie, iżżżżżżżżżżżżżż do końca tygodnia zamnieszczę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Niwcia, Ty do końca tygodnia to już strop będziesz pewnikiem miała, jak ci Twoi soku z gumijagód jeszcze troszku popiją;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć Niwuś, co tam na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Podbijam kartę obecności i na foty Lucka czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Kurna... Edytuś Ty tooo maaaaaasz oko jak nie wiem:) ryypsłam się, noooom Niwuska Ty to nic !!!! mozesz sie " rypac " .... byle Twoje GUMISKI dzialaly jak trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Niwcia, Ty do końca tygodnia to już strop będziesz pewnikiem miała, jak ci Twoi soku z gumijagód jeszcze troszku popiją) Yukunia Kochana, tio bardzo pokrzepiające co piszesz:) ale raczej wątpię, w tym tygodniu pracują w pomniejszonym składzie(swoją drogą, mam nadzieję, że Tym Duszkom którzy nie przyjechali wszytko sie poukłada i będzie dobrze) cześć Niwuś, co tam na budowie?? a heyah, szczerze Karolinuś, tio powiem Ci, że nie za bardzo wiem.... B. nie chce dać mi zdjęć obejrzeć bo mówi:" jak pojedziesz to zobaczysz...." a ja:" ale ja cem na forum... Mojej Rodzince pokazać... a on:" poczekają, nic im nie będzie, taką niespodziankę ustrojową im zrobimy:D..." ja:........... i tak to oto właśnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu żyję w niewiedzy i to nie z własnej winy buuuuuuu ..... Atijko Kochana Lucek zara bedzie w eterze?, neeeeeeee- chyba na antenie jak już Niwka Ty faworku , Takżę, khm... Lucek zara bedzie na antenie:D Edytuś, niunia, Jacki Gumiśki działają jak trza ino KierBud trochu niedomaga( wczoraj wyszło, że tak kombinował z kominami, ze na poddaszu jeden(komin w sensie) właził na drzwi- ..... nos comentos My Dear... ale damy radę, nieeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts