oz 25.06.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no nie Niwa... no po prostu ten Twój PM.. jak on może sę tak znęcać nad nami??, co???? ja chyba muszę zadzwonić do mojej "wtyczki" na Twojej budowie... a jak wiesz, wtyczek mam tam trochę oczywiście się z Wami podzielę wiedzą no chyba że się Siostra ma nie zgodzi... A kierbud... faaajny jest.... kurka wodna... szok jakiś... A , a Jacek mówił, że jak przyjechaliśmy i on (kierbud) gadał z chłopakami to się dziwił, że byli inwestorzy przyjeżdżają do nich w odwiedziny ale jak fajna ekipa to jak tu nie odwiedzać A kto nie przyjechał? Miszelin pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 25.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ja z rewizyta . Ja tu bywam, bywam, tylko ze jakos tak jak przystalo na szara myszke nie udzielam sie, bo na niczym sie nie znam . Boszeeeeeeeee, podziwiam Was wszystkich jak piszecie o tych chudziakach i innych takich. A ja?? I have no idea what are you talking about . Uffffff, chcoiaz moj maz powiada,ze na wszystkim nie musze sie znac, w sumie fakt ale zdaloby sie cos wiedziec o swoim domku . Pozdrawiam cieplutko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Bożenka, spokojnie i Ty się dowiesz co nie coś o Swoim domku- przyznam Ci się, że ja też wiekszości rzeczów nie ogarniam( nie znaju co to calówki, mófki/vel mufi i inna bednarka:o)takżę, tego....... nie krępuj się, wpadaj, gadaj;) OZ- no widzisz jaki Nasz Jacenty ma riiiispect;) no i oszywiście wszelakie donosy mile widziane:D aaaaa i masz rację nie ma Miszelina i jeszcze któregoś ludka, ino ja nie pomniu- sierot jeden Cieplusieńsko pozdraiwam i pozdrawiam tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.06.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Cześć Wszędobylska. Ty swoje braki w nazewnictwie, bednarkach, mufkach, guzdkach i papiakach tudzież mutrach wyraźnie nadrabiasz urokiem osobistym Tak trzymaj a za niedługo wróżę Ci szczyt oświecony tegoż Forum! Znany Tobie tylko z tyłu.....Jędrusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 25.06.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No ja nie wiem czy dobre imię dla swojego pupila Niwa wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) LucjnieMarku Drogi Ty Mój Ty toż ja Ci mówię, żem nie ja chrzciła ino Mój PM.... ale nawet jakbym ja to wierzę, że tak ja Ty czadowy ludek jesteś tak wszyscy Lucjani, Lucjany- jak to się odmienia...???.. tak z lubością do tegoż oto przypadku podeszliby Wy i ............ i jak Ty czadowy ludek to i Nasze ścierwiątko tyż bedzie gites, cooom nie obrazisz się chyba za mocno, ciooooom:oops:??plosiem : ) Jędrusiek..... nonono(tu wzięła się żem pod boczek i macham paluszkiem wskazującym drugiej rączki) jakto- że ja ???? że wszendobylska;).... i jeszcze że nadrabia????? :oops: hihihihhh dziękować Szanownemu Jędruśkowemu za tak pochlebno() opinię o mnie tudzież mojem wszędobylstwie hih i jakże miło jest mnię gościś "całą okazałość " jegomościa;)... Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Niwa bo tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Niwa:D:D :lol2:Ja leżę i kwiczę:D:D LUCEK jest zarąbiaszczy:D:D...w sumie nie ma się co dziwić , jaka pani taki kiciuś ...hi hi.... Hawirka pięknie rośnie....hi... hiii ( to wciąż Lucek przed oczyma memi hi... hi ) Nawet jabłka pod oknem masz. ja się wpraszam na te jabłka , nie ma to tamto, wirtualnie prosze mnie częstować. Nie mogę ...Lucek powalił mnie i nie moge.... hi hi hii sie podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Siostra, nosz.... słów mi brak :rolleyes: Lucek jest zarąbisty:cool: ale ty nam kochana tutaj fociszami takimi nie ściemniaj i sposobem tego naszego Prawie Szwagra B. weź hihihi Bo my doskonale widzimy, że zdjęcia są z datą... no?? kto zgadnie?? 19 czerwca!!! A dzisiaj który mamy???? Proszę.............. pani na wprost nam powie... Brawo!!!! 25!!! To my się tu omamić nie damy!!! Świeże foty wydusić musisz od swojego B!!! Łubu dubu, łubu dubu....... To mówiłam ja, Yuka:wiggle: Edytowane 25 Czerwca 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 25.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Wszyscy przebywający na tymże forum panowie są czadowymi ludkami. Zwłaszcza że jest nas sześciu......a ja siódmy. Lucjany tym się charakteryzują że wlezą wszędzie, są fajne i żartownisie ze hej! Wiem co mówie! I imieniny mają 7 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 cześć kochana, noo ale wam chałupka pięknie rośnie, oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Pięknie, po prostu pięknie jest... a żeby nie było... ten co trzyma Lucka, to Ojciec nasz przewielebny Ale mojej wyczekiwanej fotki nie ma... jak to Jacek myje nogi, pali fajkę i gada przez telefon.. jednocześnie.... oj.. chyba ja muszę się z tym moim Prawie Szwagrem rozmówić... o, wiem kiedy ma urodziny to go postraszę, że jak nie da zdjęć, to go wtedy nawiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Nowcia szacun Siostra .... jak to mowia Hawirka to pieknie Ci rosnie , a kocisko ( no moze kocina ) superanckie jest Udala Ci sie Rodzina Kochana ..... Gumiski domek ladnie stawiaja ................ pogody tylko sobie zyczyc , zdrowia no i kaski ??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Niwa :lol2:Ja leżę i kwiczę LUCEK jest zarąbiaszczy:D:D...w sumie nie ma się co dziwić , jaka pani taki kiciuś ...hi hi.... Hawirka pięknie rośnie....hi... hiii ( to wciąż Lucek przed oczyma memi hi... hi ) Nawet jabłka pod oknem masz. ja się wpraszam na te jabłka , nie ma to tamto, wirtualnie prosze mnie częstować. Nie mogę ...Lucek powalił mnie i nie moge.... hi hi hii sie podnieść. Aaaaaa, Atijko na Jabłuszka zaprasziwajem:) i nie tylko wirtualnie - z rób se wakacje siostra i takie tour de FM se urządź, ciooom??? Lucek rośnie jak sie masz.... na początku(w sobotę, że w sensie) w szelki się plątał- dziś już śmigał po działce jak mały motorek:) tylko jak za szybko podeszłam to mnie obfukał ale tak to luuuuuzik;) i oczywiście w każdą norkę, rurę, mniędzy pustaki- wszędzie by wlazł- no bo jak inaczej, nieeem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Siostra, nosz.... słów mi brak Lucek jest zarąbisty:cool: ale ty nam kochana tutaj fociszami takimi nie ściemniaj i sposobem tego naszego Prawie Szwagra B. weź hihihi Bo my doskonale widzimy, że zdjęcia są z datą... no?? kto zgadnie?? 19 czerwca!!! A dzisiaj który mamy???? Proszę.............. pani na wprost nam powie... Brawo!!!! 25!!! To my się tu omamić nie damy!!! Świeże foty wydusić musisz od swojego B!!! Łubu dubu, łubu dubu....... To mówiłam ja, Yuka:wiggle: aaaajgn Yukunia, bo datownik się upsół i wyszło jak idź i nie wracaj.... ale generalnie tragedii chyba ni mo, coom no i z a niedogodności przeprasziwajem:oops: Ja wiem, że Wy się tu omamić nie dacie, bo kurna Wy mądre ludki są i o:) takżę tegoż..... obiecuję poprawę i właściwe daty wstawiać w zdjęcia/aach ten fotoszop- raz źle klikniesz i masz przerąbane;)/ ... buziole siostra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wszyscy przebywający na tymże forum panowie są czadowymi ludkami. Zwłaszcza że jest nas sześciu......a ja siódmy. Lucjany tym się charakteryzują że wlezą wszędzie, są fajne i żartownisie ze hej! Wiem co mówie! I imieniny mają 7 stycznia. No jak już Najjędruśkowszy Jędrusiek Mówi, że Lucyjany/;)/ są Swoje Zioooomy, to kurna Jooooł ;) i zdaje się, że z tej daty tejż skorzystam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 cześć kochana, noo ale wam chałupka pięknie rośnie, oby tak dalej:) dzięki Ci Karollinuś Słoneczko Ty Nasze:hug: a właściwie to niedzięki;), coby nie zapeszać dla Ciebie też "budowlanych;)" sukcesów no i ślonećka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Pięknie, po prostu pięknie jest... a żeby nie było... ten co trzyma Lucka, to Ojciec nasz przewielebny Ale mojej wyczekiwanej fotki nie ma... jak to Jacek myje nogi, pali fajkę i gada przez telefon.. jednocześnie.... oj.. chyba ja muszę się z tym moim Prawie Szwagrem rozmówić... o, wiem kiedy ma urodziny to go postraszę, że jak nie da zdjęć, to go wtedy nawiedzę OZ jestem za- bo moje argumenty w sobotę spaliły ... w końcu samam zrobiłam fotki Hawirrce i zara bedem zamieszczać ...ale Ojca przewielebnego podczas tegoż wyczynu akrobatycznego jakimż to było mycio-palenio-gadanie:D to niestety B. uchwycił i trzymo ;)hihihihih:) takżę, tegoooo troszku delikutaśnego szantażyku jeszcze nie zaszkodziło, nieeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Domek pięknie rośnie,super oby tak dalej:wave: A koteczek cudowny ,taki podobny do mojego (tylko juz go 3 miesiące nie widziałamMoje kocisko to już dorosłe-7kg.waży żarłok jeden i tylko czeka na niemieckie puszeczki:eek:,Polskie coś mu nie podchodzą Pozdrawiam i miłego weekendu życzę Hehehhe dzięki Oleńku:) Nasza czaderska ekipa jedzie z tematem to prawda:)... Lucek pomaga na każdeym hroku-jak widać- może dlatego tak chłopaki zapipalają.... teraz to już tylko patrzeć jak Lucek hop siup i też zacznie Nam się wymykać na spacerki- ale trza przyznać, że Twój kotek to se niezłe Wakacje zrobił- 3miechy:owow na razie zakładamy Luckowi szelki, jak jesteśmy na działce, bo boimy się, że nam da nogę... no i sąsiadka mówiła, że w nocy tu lis krąży i jakieś małe kotki już khm.... .... rónież pozdrawiam i miłego tygodnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nowcia szacun Siostra .... jak to mowia Hawirka to pieknie Ci rosnie , a kocisko ( no moze kocina ) superanckie jest Udala Ci sie Rodzina Kochana ..... Gumiski domek ladnie stawiaja ................ pogody tylko sobie zyczyc , zdrowia no i kaski ??? Buziaki Ooooj tak Edytuś Kaski tio poplosiem baldzio nawet mi życzyć rodzinkę mamy udaną, nie powiem ; )- a siostry jakie wyczesane i kochane: ) pogoda zapowiada się przezajebiaszcza- ciut przy cieplo bedzie- już dziś zjarałam się a la tost i w cale nie jest bo pieką mnię prawie wszystkie części ciała ale to tylko moje sieroctwo, bo jak Ekipowy Piotruś mówił- usiadź w cieniu- to ja jak namolna starucha buszująca w markecie i oglądająca każdy towar, łaziłam po słonku, bo "może w czymś Wam pomogę"- ja? baba:roll: pomóc:roll:..... masz rację, pogoda jest super i będzie lepsza: D, a ekipa jadzie z tym koksem że heej ; ) buźki 4U 2:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 hej wszyscy gnają do przodu aż miło popatrzeć a kotek śliczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts