Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

Ooooj tak Edytuś Kaski tio poplosiem baldzio nawet mi życzyć:oops:

rodzinkę mamy udaną, nie powiem ; )- a siostry jakie wyczesane i kochane: )

pogoda zapowiada się przezajebiaszcza- ciut przy cieplo bedzie- już dziś zjarałam się a la tost i w cale nie jest :cool: bo pieką mnię prawie wszystkie części ciała :mad: ale to tylko moje sieroctwo, bo jak Ekipowy Piotruś mówił- usiadź w cieniu- to ja jak namolna starucha buszująca w markecie i oglądająca każdy towar, łaziłam po słonku, bo "może w czymś Wam pomogę"- ja?:roll: baba:roll: pomóc:roll:.....

masz rację, pogoda jest super i będzie lepsza: D, a ekipa jadzie z tym koksem że heej ; )

buźki 4U 2:hug:

Oj, Siostra, jeszcze nie wiesz, że w tej ekipie Piotruś rządzi??? ;)

Nie pamiętasz jak Cię z Jackiem uświadamialiśmy do kogo się w każdej sprawie należy udawać?? ;)

Piotrusia jak nic należy się słuchać... ;)

A, Niwusia, czy już wiesz, że Wam ekipę porywam na sobotę?? ;) mam nadzieję, że się nie pogniewacie :oops:

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, Siostra, jeszcze nie wiesz, że w tej ekipie Piotruś rządzi??? ; )

Nie pamiętasz jak Cię z Jackiem uświadamialiśmy do kogo się w każdej sprawie należy udawać?? ; )

Piotrusia jak nic należy się słuchać... ;)

A, Niwusia, czy już wiesz, że Wam ekipę porywam na sobotę?? ;) mam nadzieję, że się nie pogniewacie :oops:

Nioooo powiem Ci Oz, że z tą sobotą, to pierwsze słyszę:o .... ale myślę,że jakoś się dogadamy;) i nie wykluczam, że Was wtedy nawiedzimy :D(tylko ja od 10 do 11 jestem w KW:(, więc nie wiem, czy "załapiemy się" na Jacków u Was), aaale co tam;)

a że Piotrusia słuchać- no mówili Wy mówili, ale ja gapa jezdem i o ...:(

;)

Maaadzia.... :oops:

więc tak... prawda jest taka, że ja swoją... hm... siłą perswazji.... nakłoniłam Jacentego do przyjazdu do nas z ekipą.... nawet Piotruś zgodził się zjeść u nas obiad.... ;) Was oczywiście też zapraszam.... :D może nie gotuję tak dobrze, jak Piotruś, ale postaram się Was nie potruć :D teraz jak już powiedziałaś, że przyjedziecie (nie ważne, że może... takiego słowa nie ma w moim słowniku :p ) to się nie wykręcicie ;)

mam nadzieję, że się nie gniewacie za to wypożyczenie... ale powiem Ci, że chłopcy z dobrym uczynkiem przyjeżdżają do nas, więc musisz im to wybaczyć... ja tam im z św. Piotrem miejscówkę w niebie załatwiam za to... a Wam co załatwić?? ;)

Oluś, Nam załatw książkowe wykonanie

hm.. to muszę Ojca mego przyjaciela Jacentego oświecić, że znowu za niego głowę podkładam... :oops: żeby mi tu jakiś numerów nie wywijał... ;)

i uśzmnięchniętą ekipę

a oni potrafią się nie uśmiechać??? ;)

i nieziemski obiadek

ale się wrąbałam :oops: muszę się chyba pogodzić z książką kucharską ;)

i Niech Wam Bracia z Zakonu Jackowego;) dobry wykonają ten dobry uczynek

dzięki Siostra, Kochaniutka jesteś :) a to już Zakon założyli???????????? to chyba dlatego, że ostatnio pytałam Jacka, do kogo się przytula ;)

a lasek a i owszem fajowy :D zalewajka dziś o 18 :D hihihihihihihhhhh

juuuuuuuuuużżżżżżżżżz????????????? to ile dni od początku??? 10??

Edytowane przez oz

hm.. to muszę Ojca mego przyjaciela Jacentego oświecić, że znowu za niego głowę podkładam... :oops: żeby mi tu jakiś numerów nie wywijał... ; )

a oni potrafią się nie uśmiechać??? ; )

ale się wrąbałam :oops: muszę się chyba pogodzić z książką kucharską ; )

dzięki Siostra, Kochaniutka jesteś : ) a to już Zakon założyli???????????? to chyba dlatego, że ostatnio pytałam Jacka, do kogo się przytula ;)

juuuuuuuuuużżżżżżżżżz????????????? to ile dni od początku??? 10??

myslę, że plamy nie dadzą, ale nie będę chwalić- co by nie zapeszyć; ) zakon- hmm no wiesz jak ojcieć Jacenty przewielebnym został to resztę chłopaków tak już awansem w habity ubrałam ;) .no i teraz mamy zakon uśmniechniętych :D

noooo, będąc szczegółowym to 12 i pół dnia im Nasza chałupa zajęła ;) no mówię, sąsiedzi jak przejeżdżają to tylko tak robią:jawdrop::jawdrop::jawdrop:a jedna pani to jak rowerkiem jechała mało do rowu nie wpadła- taaaak wyjść z podziwu nie mogła ;)

Chłopaki zasuwają ,aż miło popatrzeć:wiggle:

Nasz to Ferdek i na spacerki nie chodzi ,bo mu klejnoty wyciachali ,to pilnuje domu.Tylko też łobuz straszny i poluje na rybki w oczku:lol2::lol2:

Oluś a w jakim był wieku jak go khm.... no wiesz, jak przestał być potencjalnym ojcem swoich potencjalnych dzieci:oops:? bo Lucjan też już zaczyna rumakowanie;) a z tymi rybkami tio wiesz, chyba taki instynkt mu pozostał z natury wychodzi;), dzięki, że wpadłaś:hug:

no bez przesady.... a po co :) zostaw, bo kotek gites jest:D śliczności (tu się nie obraź, plisss) w rozmiarze XL:) aaa, bo ja przy okazji mam jeszcze pytanko- kąpiesz go?? bo ja chyba nie cem Lucka kapać, bo przecież sam się myje..ale byliśmy 4 dni na działce i tak się uuuufajdolił (bo rano rosa i biegał po piasku i takie tam) , że łooo matko .. no i bym chciała go kapnąć, aaaaale się boooję- bo i nie umiem ....:roll:

Yuka- dzięki siostra- teraz czekamy na Ciebie ;)

Oluś- ale jesteś na czas:) i to jest superaśno superaśne ...:hug:

Karollinuś, szczerze, to wolałabym chyba wybudować jeszcze ze 2 domki niż wykańczać się, bo za cholerę nie mam pomysłu..., cierpliwości.... i chyba chęci się w to bawić- to straaasznie męczące, denerwujące i niech no tylko jedną rzecz spapram(am do tego zdolna....:evil:) a całość spi.eprzy się niesamowicie....:(

ja nie umiem dekorować :( nawet tortu :(...........

dzięki Bożenko:hug:.... tak, to prawda zdrowie jest najważniejsze no i Kochać Kogoś kto Ciebie Kocha:D:oops:

mama mi powiedziała( Gosza Moja;)), że ja mam szczęście w miłości i Tym mi Bóg odpłaca za pecha z pracą i wcześniejsze zawirowania....

Kochać i być Kochanym w zdrowiu ;) ...

dzięki Bożenko:hug:.... tak, to prawda zdrowie jest najważniejsze no i Kochać Kogoś kto Ciebie Kocha:D:oops:

mama mi powiedziała( Gosza Moja;)), że ja mam szczęście w miłości i Tym mi Bóg odpłaca za pecha z pracą i wcześniejsze zawirowania....

Kochać i być Kochanym w zdrowiu ;) ...

Madzia, i tego się trzymaj, Siostrzyczko :D tworzycie z B. piękną parę... i mam nadzieję, że szczęście będzie Wam sprzyjać przez całe życie... ja... jakiem starsza siostra Ci powiem... po 88 miesiącach (wczoraj właśnie stuknęło ;) ) od ślubu z moim ślubnym wiem (i chyba on też wie...), że osobno żadne z nas nie osiągnęłoby nawet połowy tego co osiągnęliśmy razem... i tez nie zawsze było lekko i kolorowo.. ale wiesz, że masz przy sobie kogoś, kto po prostu JEST, nawet gdy wszystko wali się na głowę... wszystko się poukłada, zobaczysz :)

Ściskam Cię, Kochana moooocnooo :)