yuka 08.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Kochana Siostro ma:hug:, ja po prostu nie nadanżam za Tobą Już elektryk, tynki:jawdrop::jawdrop: A kiedy Wy chcecie się wprowadzić, bo muszę sobie czas na parapetówę zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.07.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 No więc... co prawda mam nadzieję, że będę miała dziś osobiście okazję... Niwa... przekaż mojemu PrawieSzwagrowi najserdeczniejsze życzonka z okazji 27 urodzinek jaaaaki on młody.... Pięknej i cudownej dziewczyny nie będę mu życzyć, bo już ma :D:D Jakiejś super fury też nie, bo się kompletnie na tych ustrojstwach nie znam ale w sumie mogę mu pożyczyć, bo sam niech sobie wybierze najlepszą Pięknej chałupki... hm.. już jest piękna Więc, Bartku, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i duuuużo Miłości A buziak będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Yukuś, ano zaczynam się rozglądać, bo to trza jakoś terminowo pozgrywać, bo tak... tera zara bedzie dach:D w sierpniu elektryk- a jak ten wejdzie to trza już jechać z resztą bo okolica taka, że kabelki ze ścian mogą Nam powyjadać wrrrrrr no i na pocz.września będą tynki, no i trza jechać do końca z koksem, bo właśnie "okolica " .... :( a kiedy to się poprzewietrza.... ??? ja nie wieeem normalni ewitki mi opadają aaaa, no i wprowadzić to może duuuże słowo- w tym wypadku wyraz;) ale wliźć cemy(bardziej Bartek niż ja, bo ja optuję za przerwą technologiczną- choć jedną: ) ) jakoś w grudniu :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 .......Heheheh:) dzięki OZ przekażę i tak: taka ja piękna to znowu nie jesteeem furę wyczesaną tyż ma- tylko w garażu stoi bo jeden cylinder iss dead a szkoda, bo pogoda do furki idealna :cry: chałupina się buduje- sam wybierał to prawda no i na buziaka czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 taka ja piękna to znowu nie jesteeem Oj Siostra... bo jak ja... Cię... że tak nie powiem brzydko.... w rodzinie równowaga musi być.. jak ja brzydal jestem to Ty piękna musisz być, nieeeeeeeeeeee???? no i tego proszę mi się trzymać i starszej Sister słuchać! o! dziś aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 E, Oz Ty mi tu z brzydalem nie wyskakuj, nononoooo ......rodzinnie piękne jesteśmy i na tym koniec a dziś to chyba taaaaa, żadnych wieści przeciw temu nie wiżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 09.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobra zmiana myślenia, Kochana to dziś się widziom wieczorkiem faaajnie o.. aparat muszę wziąć, bo znów się na zdjęcia nie doczekam poza tym muszę Cię ufocić, bo normalnie wszystkich chłopów obfociłaś a Ciebie ani widu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 bo mnie fotoaparaty nie lubiejom i klisze w starych pękały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Cześć Dziewczynki Miłej zabawy Wam życzę:D:D Regenerujcie siły po ciężkim tygodniu pracy:D:D:D iiiiiii wróćcie z jakimiś fotkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.07.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Niwa ja pierdziu u mnie podobno było tempo ., ale u Ciebie to już chyba sprint. Zasuwają chłopaki , aż miło. Wiadomo gdzie doopska usadzimy na Euro 2012:wiggle: Szykuj miejsce Niwusia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hejka Niwcia .... No tak ja w tygodniu nie mam czasu na FM , a w WEEKENDY Ciebie nie ma na FM trzeba z tym koniecznie cos zrobic ..... Nalezy jakis grafik zmajstrowac .......... i wg. niego dzialac Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 cześć Niwcia, kuzyneczko moja, jak dawno tu nie zaglądałam, mówiłam, mówiłam że nas dogonicie z robotami, pięknie domek wygląda. jak Twój PM obchodził dopiero urodziny 27 to pewnie raczej może jestesmy rowiesnikami:) moj mąż tez taki wiekowy bo u mnie na torcie zawsze i na zawsze 18:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 14.07.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No to powiem Wam, Rodzinko, że sobie wczoraj u Niwy na budowie posiedziałyśmy... pogadałyśmy... długo... oj dłuuuuugooooo aż PrawieMójSzwagier mnie chyba znielubił, bo co chwilę było: -Kotek, jedziemy.. - No kotek, długo jeszcze? - Kotek, ja naprawdę się śpieszę - Kotek, możecie się spotkać jutro i pogadać?? Żeby nie było... "Kotek" było do Magdy A my.. tak... już... za chwilę... hehe... ale baaardzo fajnie było.. chłopcy chyba trochę zazdrośni byli bo ich zostawiłyśmy Tylko Jacek coś mamrotał, że ładne widoki ma (ze względu na upał trochę mało zakryte byłyśmy ) Siostra, dzięki baaardzo za wczoraj Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Yukunia- ja wróciłam na FM z fotkami hiehh : ) Atijuś- zapraszam offcours - a jak ino proszę pamniętać, żeeee, nieeee iżżżżż ; ) może byc tak, że zamiast pięknej sofy albo innych designerskich foteli będzie papier WC-etny do siedzienia i pudła ; ) Edytko- Siostrzyczko pewno że grafik to Nam by się przydał ; ) Ty niuńcia jesteś super organizatorka to może zmajstruj co ;???? Karollcia- nom, nooom mówiłaś sama nie wierzyłam i jakoś dalej ne wierzę, że to juuuż i że tuż tuż i będzie trza doopsko przesiedlić hen za horyzont iiii myślę, żeeeee to bardzo prawdopodobne z tymi rówieśniczkami ; ) ja żem tyż ledwie od ziemi odskoczyła Olunia :hug: i tyle Ci powiem czekam na następne pogaduchy (przyjadę już sama to B. będiz emógł sobie psioczyć ; ) )hihihihhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.07.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Mnie tam pudła nie przeszkadzają, byle w dobrym towarzystwie to i papier WC-etny może być. Wszak w pewnym okresie naszej historii baaardzo był pożądany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Taaak więc coż ja mogiem zapraszam do Najszych skromnych progów o ile oszywiście zdążem na Ewro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 14.07.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) Cześć Zaglądaczko z Lucjanem Wszędobylskim! Jędruśki rzeczywiście kilka dni prażyli swe spragnione ciałeczka pod słoneczkiem śródziemnojakimśtam....ale już się skończyło A co ma się do Twojego moja droga dziennika to postuluję: 1) bierz coś na ręki drżenie bo foty ruszone uważa się za sp....... albo inne! 2) Sierścia już znamy a jego imię Lucjan. 3) Ekipę rodem z westernów tyż. 4) Całą resztę co tam się pałęta wokół domiszcza i tuż obok Ciebie jako żywo! 5) A Ciebie ani widu, ani słychu, ani mru mru! Chociaż na jednej focie jakoś tak kolano widać czy ( wybacz niedowidzącemu bo co niedowidzi to....domaca), inna część ciała. Ale to tylko 7% więc taki VAT to się nie liczy I co Ty na to? Edytowane 15 Lipca 2010 przez Jędruśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 15.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No dobra... ja się ofiarowuję i jak następnym razem uwidzę moją siostrę kochaną to ją ufocę i ewentualnie wszystkie nagany z jej strony wezmę na siebie - taka jestem dobra oczywiście zdjęcie pokażę tu Wam, żeby nie było... A tak tylko powiem, że Madzia - Niwa nasza kochana piękną kobietką jest więc będzie na kogo popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.07.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) A jak na lato Jędrusieńki po to mam komniętarzownik coby wszelakie Waszmościów Jędruśków i innych Mościów Państwa uwagi, pouczenia a nie tyko pochlebstwa na temat zbierowić - aaale nie powiem, że mile widziańsze som owe ad1) nigdy nie mówiłam, żem orzeł fotografii .....a takie ze przymglone uważa się za przepieszczone ; ) ad2) A no Lucyjan, Lucyjan : ) i co ja mu poradzę, że swą Ścierwowatość Małą wszędzie wsadzi : ) ad3) i cóż mnię z Waszej ich znajomości kiejby oni tacy radośni ad4) a jużci zaprzestaję ad5) więcej njet, nie pokażę pokazywałam jak byłam mała, a tera sie wstydzem /tu gram na nosie i :p/ ; ) widać mą nóżkę, to mam jeszcze drugą taką, 2 rączki główkę i wsio hih) OZ- nie chwal mię tak, bo se pomyślą, że jo jako piękność przez duże Ę, a tu tylko dostatecznie przeciętnie;)nie rzucam na kolana i jeszcze nikt mi się nie oświadczył Edytowane 16 Lipca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 16.07.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 OZ w Tobie cała nadzieja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts