Karollinka 19.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 jak się patrzy na Wasze usmiechniete gębki to od razu lepszy nastrój mimo pogody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.05.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hieh Karollinko, bo My jesteśmy takie Koło łuśmniećhniętych siostrzyczek . Pogoda tejż Nam się podporządkuje, bo (nie wiem czy byłaś u Edytki)jak Ona op.ieprzyła ekipę, to od razu lepiej pracowali, to i pogoda się ogarnia i "ładnieje" MMMS-ki ja wiedziałam, że my mamy to coś . W końcu jak drużynowa z zuchem- zawszie się dogadają , nieeem buxki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ło matko Niwa jak mi się gęba śmieje jak wracam z Twojego dziennika.....:D:D Przytulam na dobranoc siostro mej siostry (to chyba moja też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.05.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Niwus ...... Siostro Kochana no i tak ma byc ........ To Ty jeszcze nie wiesz Kochana jak ja z Kierownikiem Budowy rozmawialam Oto fragment rozmowy : EDYTA : skoro kotlownia jest duza o sporej kubaturze to czy jest sens wykonywac kanal nawiewny w posadzce tak jak przewiduje projekt ? bedzie mi zaciagalo zimnem do domu !!! KIEROWNIK : Pani Edyto ten kanal jest potrzebny E : Nie wydaje mi sie ..... piece wstawiam z zamknieta komora spalania , a o ile mi wiadomo to minimalna kubatura kotlowni dla pieca z zamknieta komora spalania to 6,5 m3 dla pieca z otwarta to 8,5m3 , a moja kotlownia ma 16 m3 !!!! K: Jak Kominiarz przyjdzie odbierac dom to moze nam zakwestionowac brak kanalu E: Nie moze bo przepis mowi jednoznacznie , a jak zakwestionuje to ja juz sobie z nim pogadam K: Dobrze ....... cos wymyslimy ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.05.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No i smy wymyslili ............... Nie bedzie zaciagalo mi zimnem w kotlowni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.05.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Edytko jaka Ty znawczyni:) dopilnowanie budowy i wykonawców to połowa sukcesu. miłego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 20.05.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam również Wspaniały dziennik będę zaglądać.... Myślę, że z Jackiem dogadacie się perfekcyjnie Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Edytko jaka Ty znawczyni:) dopilnowanie budowy i wykonawców to połowa sukcesu. miłego dnia zyczę Hejka Karolinko Zawsze staram sie do wszystkiego co robie podchodzic powaznie .... a budowa domu to jedna z najpowazniejszych spraw z jaka przyszlo mi sie zmierzyc.... wiesz Kochna , zeby pokusic sie o rozmowe z fachowcami to trzeba chociaz wykazac sie minimalna wiedza znajomosci tematu o ktorym sie mowi . A , ze lubie sie uczyc nowych rzeczy to z przyjemnoscia zglebiam tajniki budowania ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 czeee, co dobrego slychać śmichotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 21.05.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jak widzę nie pierwszy, ale zapisuję się do podglądania (nic zdrożnego) Twojego dziennika Sz. P. Redaktorko! W tak sfeminizowanym towarzystwie to aż strach. Choć z doświadczenia wiem że strach ma wielkie co nieco ale nie pamiętam o co biegało.Niwa Foty!Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.05.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzięki Wam dzieciaki, że takie przemiłe wizyty składacie.:hug: buźki, buźki, buźki Ja troszkę z pisaniem zaniemogłam- bo wenę mi odjęło po tym co dzieje się w kraju .... Na działce nic nowego nie dzieje się od hmmmm niedzieli- a, nieeeeeee, bo we wtorek kolega PrawieMałż przejeżdżał obok działki i powiedział, że woda w rowach stoi i gmina "robi coś przy rowach"- jak kolwiek to rozumieć.... Edytko- przeganiaj w ch.olerę te deszczowe chmury- jak dotąd bardzo łądnie Ci szło:), że o "usadzeniu" Kierbuda nie wspomnę OZ- Dziękujemy za wizytę Z Jacentym.... hmmm co by tu powiedzieć- no nie może być inaczej "nić" jużeśmy nawiązali;) A i Jeszcze Nasz rodzynek;) pozostał Jędruśki- Sie- manko : ) Fotki będą- jużem się naumiała wklejać to będę wklejać- promissss, musze tylko wydobyć od Sz.PM kartę i iiiiiiii.... się będzie działo , hieh Tymczasem Nasza Wesoła Gromadko... 3majmy się ramy buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No i tak lubie ............. . " W KUPIE SILA " :D:D trzymajmy sie kupa to deszcz pojdzie sobie w cholerke :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Siostra to jak Tobie wene odjelo znaczy sama mam sie tutaj produkowac .......... no nie zrobisz mi tego Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.05.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 A i Jeszcze Nasz rodzynek;) pozostał Jędruśki- Sie- manko : ) E, no nie taki on sam rodzynek Ja też tu podglądam czasami, czy cuś nowego się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 21.05.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Uch....to jest nad dwóch!A w kupie siła można zadziałać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hmm... lubię rodzynki Siema siostry i koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja tez lubie , ale tylko BIALE Hejka Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 cześć Laski:) i rodzynki:cool: wekkendujecie trochę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Nieeeeeeeeeeeeee :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Hejka Siostra:hug:, coś zabalowałaś, bo gdzieś nam zniknęłaś:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts