Niwa 23.07.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Niwusia:D:D Gdzie Ty bywasz, co załatwiasz, uchyl rąbka tajemnicy, bo za chwilę zaskoczysz nas zdjęciami z kafelkowania bryzki:) Yukunia, no bez brawury .... troszku szybko Naszą Hawirrę zmajstrowali, ale tera bedzie chyba przestój, bo elektryk ok.15.08 wkroczy itd . .... to i dobziem, troszku se Bryzunia postoi łotworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.07.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Niwusia Ty tu nie ściemniaj tylko fociszcze wklejaj rzeczone, tylko nie zapomnij mnie wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) Moi Kochani! Bardzo Wam Wszystkim Razem dziękuję - i każdemu z osobna tyyż - za pamięć, wspaniałe życzenia i ciepłe myśli o Niwce co to se wolne w urodziny zrobiła - Ajm Sorry Jestem wielką szczęściarą, że Mam Taaaką wyczesaną FM- ową rodzinkę , która wspiera, pomaga, dodaje otuchy i dzieli się szczęściem Uwielbiam Was i jeszcze raz Dziękuję Ci/Wam: Siostrzyczko Kochana OZ, Aka z Ina, Karollinko wspaniała Kuzyneczko, Jędruśki, Yukunia Kochana Siostrzyczko , Mariomili, Edytko Siostro Super Organizatorko, Agulko, Atijuś Kochana Siostrzyczko; musiałam wyszczególnić Siostry założycielki Uwielbiaju Was :hug: no i nie może zabraknąć: Edytowane 23 Lipca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No Siostra, wszystko pięknie, ale miałaś mnie wyciąć Ale widzicie jak się poświęcam? Bo Madzia powiedziała, że beze mnie się nie ufoci, a ja Wam zdjątko obiecałam... Przepraszam, że muszę Was moją gębiną straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 no to teraz zgadujemy..... Niwuś-tyś po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 NIc nie o biecywałam:) a Ty OZ obietnicy dotrzymałaś i chciał nie chciał na fotce ze swoją twarzyczką widniejesz hihihihh:) Aka- po czym wnosisz?? my są (z Olą) bliźniaki dwujajowe - toż to widać łod razzz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ta po prawej, jakby spokojniejsza:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 23.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Phi.......łatwizna. Niwa po lewej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 23.07.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A poza tematem to Lucjanowi brakuje kagańca. Puszorek jest ok, ale........jako zwierz na wskroś niebezpieczny i szybko rosnący powinien takowy sprzęt posiadać! Tygrys Ci rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2010 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 No Siostra, wszystko pięknie, ale miałaś mnie wyciąć Ale widzicie jak się poświęcam? Bo Madzia powiedziała, że beze mnie się nie ufoci, a ja Wam zdjątko obiecałam... Przepraszam, że muszę Was moją gębiną straszyć Dziewczyny jestescie takie SYMPATIKO , ze obojetnym mi sie staje ktora je ktora ............ Wezme jednak udzial w glosowaniu i tak powiem , ze Niwuska moze byc tylko jedna wiec jest NIA ...................... ta PANNA o filuternym usmieszku . A jak sie myle to " niech zgine ja i pchly moje ........ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 24.07.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 noooo nieeeeeeeee wszyscy zgadli hmmmmmmmmmmmmm .... ale że jaa- niespokojna?? ;)ja zawsze w szkole wzorowe miałam .... jesteście Kochani ale strasznie macie rozwinięte intuicje, że w sensie pozytywnym Uwielbiajut Was i Wasze pchły .... :cmok, cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 oj......... nie było mnie dwa tygodnie a tu takie zmiany ..... schody już są no i w ogóle za chwilę będzie daszek....... no no ładnie teraz nigdzie się nie wybieram więc będę na bieżąco........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 no i kochana Ty tez miałaś urodziny więc zaliczyłam juz drugą wpadkę u Ciebie i u Edytki ale wiem że mi kochane wybaczycie....... więc wszystkiego naj naj najlepszego szybkiego wykończenia wymarzonego domku i ciągłego uśmiechy na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 no i kochana Ty tez miałaś urodziny więc zaliczyłam juz drugą wpadkę u Ciebie i u Edytki ale wiem że mi kochane wybaczycie....... więc wszystkiego naj naj najlepszego szybkiego wykończenia wymarzonego domku i ciągłego uśmiechy na twarzy Ja wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2010 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Niwus WHY ??? do wednesdaya mamy czekac ......... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja wybaczam ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Niwus WHY ??? do wednesdaya mamy czekac ......... :bash: booo, dlatego, żeeeeeeeee żem na działce przez weekenda była- przepiździło mnie na wszystkie strony... B. chyba mnię się rozchoruje... a ja z resztą tyż łeb mam jakiś- jakby słoń mi usiadł i w uszach szumi... czyli ogólne przeziębienie przyjszlo do Nas ale nie łamiemy sięm, nieeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 oj......... nie było mnie dwa tygodnie a tu takie zmiany ..... schody już są no i w ogóle za chwilę będzie daszek....... no no ładnie teraz nigdzie się nie wybieram więc będę na bieżąco........ Anuś, zmiany jak zmiany troszkię Mnię Cię brakowiło super, że znów jesteś wpadaj jak najczęściej:) buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 28.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Oj Siostra, to kuruj mi się szybciutko!! A jak tam Wasz daszek?? Pewnie chłopcy nie mogli przez tą piździawę szaleć, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niwcia Specjalnie dla Ciebie Kochana upieklam urodzinowe ciacho owocowe ..... Smacznego zycze !!!!! http://img29.imageshack.us/img29/1466/ciastoztruskawkami.jpg Uploaded with ImageShack.us ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts