Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niwcia :)

Specjalnie dla Ciebie Kochana upieklam urodzinowe ciacho owocowe .....

Smacznego zycze !!!!!

http://img29.imageshack.us/img29/1466/ciastoztruskawkami.jpg

Uploaded with ImageShack.us;););)

Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam0363..gif, Edytuś paaaaaaaaluszki lizać ............... Ty Siostra umiesz trzymać kubeczki smakowe w Napięciu;) ....... Dzięęęki NIunia :)

:hug::hug::hug:

Pięknie Siostra! :D I daszek pięknie się prezentuje.... a ja naszego Ojca to objechać muszę, bo jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do niego to mówił, że na dachu nie są w stanie usiedzieć, bo za gorąco, więc ja myślałam, że u Was nic nie ruszone ;) ale kłamczuch no... ;)

A jak książeczka?? ;)

Buziaczki przesyłam... no i mam nadzieję, że wkrótce nastąpi jakiś meeting ;) co????

Fiu, fiu...robota do przodu posuwa się aż miło :wiggle::wiggle:

Ach , dziękujemy za pozytywy:D

Niwcia nie znikaj na tak długo, smutno bez Ciebie :)

nio co Ty Atijuś, siostrzyczko dajecie sobie świetnie radę :)ja tylko potem wpadam i okazuje się, że znów mnię jaka imreza ominęła :( łoooosz :bash:

Pięknie Siostra! :D I daszek pięknie się prezentuje.... a ja naszego Ojca to objechać muszę, bo jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do niego to mówił, że na dachu nie są w stanie usiedzieć, bo za gorąco, więc ja myślałam, że u Was nic nie ruszone ;) ale kłamczuch no... ;)

A jak książeczka?? ;)

Buziaczki przesyłam... no i mam nadzieję, że wkrótce nastąpi jakiś meeting ;) co????

nie objeżdżaj biedaka OZ, toż on i tak poszkodowany, bo termin przez właśnie tę niedobrą pogodę przesunął się mu.... , co z drugiej strony oczywiście jest pozytywne, gdyż poniewóż zostaną u Nas troszkiem dłużej :D

A miałam Ci wczoraj napisać, ale zapomniłam:bash: :oops: wybać Siostrzyczko :hug:, żeeeeeeee czytałam tylko na działce iiiiiii doczytałam ylko do 4-tego rozdziału iiiiiiiii zrobiło mi się tak po nim :oops: ..........miło :) i dobrze spałam i byłam pozytywna i jak wracałam we wtorkową ulewę autkiem to się nawet nie bałam, wręcz przeciwnie, podobało mi się to i to takie ciepłe odczucie czegoś-Kogoś na serduszku....- a drogi B.nie widział- a ja i owszem :D tylko znów wczoraj zaniemogłam, bo pranie, sprzątanie, wypad do znajomych(podglądnąć rozwiązania pstryków i kuchniów w chałupce:oops: :) ) i dziś zabieram się za dalszą lekturę- bo to jakoś ja nałóg się u mnię przejawia ..... :)

na spotkanko czekam i ja ...........lecę zdjąć Lucka z półki z fotkami..................................

zdjęcia uratowane- uuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffff:)

Lucek ostatnio to taka cholera- gryzie Nasze ręce, nogi, nawet nosy :o :roll::roll: i za groma nie wiem jak go oduczyć :bash: już nawet Atijkowe stanowcze "NIE" i zdjęcie z kolan/łóżka nie pomaga bo za chwilę znowu włazi i dalej w gryzienie :bash: on mam jakies schizy włazi do toreb, pudełek i sobie tam coś podrapuje, dostaje jakiegoś pier.dolca i biega jak opętany po całej chałupie i w ogóle jakis nie koci się robi :roll::roll:

edit:

zapomniałam zapytać, Wy też tak macie, że do 1-go posta tylko 1 zdjęcie da się pacnąć ?>>? czy tylko mnie w konia robią ?// ;)

Edytowane przez Niwa

No dobra, biedaka nie objadę, bo wczoraj był dla mnie bardzo miły ;) i humorek mi poprawił ;) a trzymajcie go jak najdłużej, bo jak nam wybędzie do tej Łodzi, to tęsknić będziemy ;) nie??? ;)

Cieszę się, że książeczka działa zgodnie z jej tytułem :) bałam się, że przyjmiesz ją nie baudzo.... ale mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za nią, co??? i mam nadzieję, że będzie działać na dłużej ;)

Książeczka się zowie: "Moc pozytywnego myślenia" Norman V. Peale.

U mnie zdziałała cuda - Madzia kiedyś stwierdziła, że jakaś taka pozytywnie nastawiona do życia jestem ;) próbuję zarazić tym optymizmem Madzię, więc dałam jej w prezencie urodzinkowym tą książkę. Widać już że Madzia też jakoś się lepiej do życia nastawia ;) i to bardzo mię cieszy :D i mam nadzieję, że już takie nastawienie jej zostanie na AMEN :D

No dobra, biedaka nie objadę, bo wczoraj był dla mnie bardzo miły ;) i humorek mi poprawił ;) a trzymajcie go jak najdłużej, bo jak nam wybędzie do tej Łodzi, to tęsknić będziemy ;) nie??? ;)

Cieszę się, że książeczka działa zgodnie z jej tytułem :) bałam się, że przyjmiesz ją nie baudzo.... ale mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za nią, co??? i mam nadzieję, że będzie działać na dłużej ;)

no bo Jacuś to dobry chłoopak jeest:) niooom będziemy, będziemy tęsknić nie powiem- teraz nawet jak na weekend jedziemy a chłopaki wyjeżdżają to Bartek już tęskni- i to bez naciągania. w niedziele mi powiedział: tęskni mi się za Jacusiem, wieesz? aż sobie do Niego zadzwonię .... :o i zadzwonił i było lepiej ;)

Oluś, nie jestem zła...:) a nawet raz jeszcze Dziękuję :) też mam nadzieję że zadziała na dłużej :)

A o jakiej Wy książeczce kochane mówicie, co to tak pozytywnie na zmysły wsze działa??

Zaraz mi tu zdradzić....

A do dzienniczka wieczorkiem wpadam, chociaż ciekawość mnie zeżre chyba;)

OZ podała już tytuł i autora a ja powiem, że na prawdę(dla mnię przynajmniej ) efekt jest pozytywny:)

a do dziennika zapraszam, zapraszam :) i buźki :hug:

Niwa

Tobie książek o pozytywnym myśleniu trzeba???? TOBIE???????

Jesooo to mnie już nic nie pomoże:(

Jeśli chodzi o Lucka możesz jeszcze spróbować wody w spryskiwaczu do kwiatów. Jak przesadza z gryzieniem to popsikaj. Może pomoże.

Suri też uwielbia pudełka , kartoniki i siatki. To chyba kocia ciekawość. I włazi w różne dziwne miejsca, niekoniecznie dla kota przeznaczone.:)

:oops::oops: nioooo ja tylko na taką beztroską i radosną wyglądam, a tam w środeczku to wojna o pozostanie przy zdrowych zmysłach (ja osobiście i B. i bliżsi znajomi stwierdzili, że to delikutaśne załamanie mam dzieki temu iżżżżżżżżżzzzz od listopada nie mam pracy,.... i o :( ) al juz będzie coraz lepiej....

jakto nic Ci nie pomoże, a Jaaaaaaaaaaaaaa/Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy(rodzina FM)?????? :oops: - tu mrygam ockami :)

Lucek ostatnio na działce włazil do rury ściekowej ..... :roll: od dziś jestem wobec niego bardziej konsekwentna i bedem psssssssikać wodą :D

za te teksty UWIELBIAM Was

No, i My Ciebię Agulku tyż :hug::hug::hug:

ululowuję się już dzieciaki, bo tu taka Morfeuszowa atmosfera zawisła mnie w chałupie, że ............. a tam co tu pisać to trza zooczyć Lucek śpi na B.tkowej nodze:roll:, B. do ucha mi hrrrry hrrrrrrr yhhhhhhrhrhrhhhhhyrr hrrhrhrhyyyyy ryyyyyyyyyyyyyyyyhhrrrrrrrrrrrrrrrrrr hyyyyrrrrryrhrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rrrrrry yyyyhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pszszszszszszszszszszszszsz ................:roll: a za oknem mej alkowy niejakie "brzeszczoty" bzyk, bzyk, bzyk, bzyyyyyk...... :roll: i oczęta mi sie zamykajut i masz ci psikus - poooooszła baba w kimono ;)

:sleep:

do juterka Kochani/ne :bye: