Niwa 29.07.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oj Siostra, to kuruj mi się szybciutko!! A jak tam Wasz daszek?? Pewnie chłopcy nie mogli przez tą piździawę szaleć, co?? A zaraz, zaraz załączam nowo- nieaktualne zdjątka(nieaktualne, bo przecia od wtorku już się spoooro zmieniło ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niwcia Specjalnie dla Ciebie Kochana upieklam urodzinowe ciacho owocowe ..... Smacznego zycze !!!!! http://img29.imageshack.us/img29/1466/ciastoztruskawkami.jpg Uploaded with ImageShack.us;) Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, Edytuś paaaaaaaaluszki lizać ............... Ty Siostra umiesz trzymać kubeczki smakowe w Napięciu;) ....... Dzięęęki NIunia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 eeee no zmiany są i to jakie!brava za postępy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Fiu, fiu...robota do przodu posuwa się aż miło :wiggle: Niwcia nie znikaj na tak długo, smutno bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 29.07.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pięknie Siostra! I daszek pięknie się prezentuje.... a ja naszego Ojca to objechać muszę, bo jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do niego to mówił, że na dachu nie są w stanie usiedzieć, bo za gorąco, więc ja myślałam, że u Was nic nie ruszone ale kłamczuch no... A jak książeczka?? Buziaczki przesyłam... no i mam nadzieję, że wkrótce nastąpi jakiś meeting co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 eeee no zmiany są i to jakie! brava za postępy!!! Akunia, dzienkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Fiu, fiu...robota do przodu posuwa się aż miło :wiggle: Ach , dziękujemy za pozytywy:D Niwcia nie znikaj na tak długo, smutno bez Ciebie nio co Ty Atijuś, siostrzyczko dajecie sobie świetnie radę :)ja tylko potem wpadam i okazuje się, że znów mnię jaka imreza ominęła łoooosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pięknie Siostra! I daszek pięknie się prezentuje.... a ja naszego Ojca to objechać muszę, bo jak w zeszłym tygodniu dzwoniłam do niego to mówił, że na dachu nie są w stanie usiedzieć, bo za gorąco, więc ja myślałam, że u Was nic nie ruszone ale kłamczuch no... A jak książeczka?? Buziaczki przesyłam... no i mam nadzieję, że wkrótce nastąpi jakiś meeting co???? nie objeżdżaj biedaka OZ, toż on i tak poszkodowany, bo termin przez właśnie tę niedobrą pogodę przesunął się mu.... , co z drugiej strony oczywiście jest pozytywne, gdyż poniewóż zostaną u Nas troszkiem dłużej A miałam Ci wczoraj napisać, ale zapomniłam:bash: wybać Siostrzyczko , żeeeeeeee czytałam tylko na działce iiiiiii doczytałam ylko do 4-tego rozdziału iiiiiiiii zrobiło mi się tak po nim ..........miło i dobrze spałam i byłam pozytywna i jak wracałam we wtorkową ulewę autkiem to się nawet nie bałam, wręcz przeciwnie, podobało mi się to i to takie ciepłe odczucie czegoś-Kogoś na serduszku....- a drogi B.nie widział- a ja i owszem tylko znów wczoraj zaniemogłam, bo pranie, sprzątanie, wypad do znajomych(podglądnąć rozwiązania pstryków i kuchniów w chałupce:oops: ) i dziś zabieram się za dalszą lekturę- bo to jakoś ja nałóg się u mnię przejawia ..... na spotkanko czekam i ja ...........lecę zdjąć Lucka z półki z fotkami.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 (edytowane) zdjęcia uratowane- uuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffff:) Lucek ostatnio to taka cholera- gryzie Nasze ręce, nogi, nawet nosy :roll: i za groma nie wiem jak go oduczyć już nawet Atijkowe stanowcze "NIE" i zdjęcie z kolan/łóżka nie pomaga bo za chwilę znowu włazi i dalej w gryzienie on mam jakies schizy włazi do toreb, pudełek i sobie tam coś podrapuje, dostaje jakiegoś pier.dolca i biega jak opętany po całej chałupie i w ogóle jakis nie koci się robi :roll: edit: zapomniałam zapytać, Wy też tak macie, że do 1-go posta tylko 1 zdjęcie da się pacnąć ?>>? czy tylko mnie w konia robią ?// Edytowane 29 Lipca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 29.07.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No dobra, biedaka nie objadę, bo wczoraj był dla mnie bardzo miły i humorek mi poprawił a trzymajcie go jak najdłużej, bo jak nam wybędzie do tej Łodzi, to tęsknić będziemy nie??? Cieszę się, że książeczka działa zgodnie z jej tytułem bałam się, że przyjmiesz ją nie baudzo.... ale mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za nią, co??? i mam nadzieję, że będzie działać na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A o jakiej Wy książeczce kochane mówicie, co to tak pozytywnie na zmysły wsze działa??Zaraz mi tu zdradzić....A do dzienniczka wieczorkiem wpadam, chociaż ciekawość mnie zeżre chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 29.07.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Książeczka się zowie: "Moc pozytywnego myślenia" Norman V. Peale. U mnie zdziałała cuda - Madzia kiedyś stwierdziła, że jakaś taka pozytywnie nastawiona do życia jestem próbuję zarazić tym optymizmem Madzię, więc dałam jej w prezencie urodzinkowym tą książkę. Widać już że Madzia też jakoś się lepiej do życia nastawia i to bardzo mię cieszy i mam nadzieję, że już takie nastawienie jej zostanie na AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No dobra, biedaka nie objadę, bo wczoraj był dla mnie bardzo miły i humorek mi poprawił a trzymajcie go jak najdłużej, bo jak nam wybędzie do tej Łodzi, to tęsknić będziemy nie??? Cieszę się, że książeczka działa zgodnie z jej tytułem bałam się, że przyjmiesz ją nie baudzo.... ale mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za nią, co??? i mam nadzieję, że będzie działać na dłużej no bo Jacuś to dobry chłoopak jeest:) niooom będziemy, będziemy tęsknić nie powiem- teraz nawet jak na weekend jedziemy a chłopaki wyjeżdżają to Bartek już tęskni- i to bez naciągania. w niedziele mi powiedział: tęskni mi się za Jacusiem, wieesz? aż sobie do Niego zadzwonię .... i zadzwonił i było lepiej Oluś, nie jestem zła... a nawet raz jeszcze Dziękuję też mam nadzieję że zadziała na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A o jakiej Wy książeczce kochane mówicie, co to tak pozytywnie na zmysły wsze działa?? Zaraz mi tu zdradzić.... A do dzienniczka wieczorkiem wpadam, chociaż ciekawość mnie zeżre chyba;) OZ podała już tytuł i autora a ja powiem, że na prawdę(dla mnię przynajmniej ) efekt jest pozytywny:) a do dziennika zapraszam, zapraszam i buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niwa Tobie książek o pozytywnym myśleniu trzeba???? TOBIE??????? Jesooo to mnie już nic nie pomoże:( Jeśli chodzi o Lucka możesz jeszcze spróbować wody w spryskiwaczu do kwiatów. Jak przesadza z gryzieniem to popsikaj. Może pomoże. Suri też uwielbia pudełka , kartoniki i siatki. To chyba kocia ciekawość. I włazi w różne dziwne miejsca, niekoniecznie dla kota przeznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 :oops: nioooo ja tylko na taką beztroską i radosną wyglądam, a tam w środeczku to wojna o pozostanie przy zdrowych zmysłach (ja osobiście i B. i bliżsi znajomi stwierdzili, że to delikutaśne załamanie mam dzieki temu iżżżżżżżżżzzzz od listopada nie mam pracy,.... i o ) al juz będzie coraz lepiej.... jakto nic Ci nie pomoże, a Jaaaaaaaaaaaaaa/Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy(rodzina FM)?????? - tu mrygam ockami Lucek ostatnio na działce włazil do rury ściekowej ..... od dziś jestem wobec niego bardziej konsekwentna i bedem psssssssikać wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niwa sorki, że u ciebie prywatę uprawiam, ale zobacz gdzie ona ostatnio sypia Fajnie mieć Taką Rodzinę Forumową. Buziole przesyłam i rychłej pracy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 hehehhehehe fajową Macie tą Suri :D:D a za prywatę to luzik - nie ma sprawy zupełnie rodzinka jest jedyna i niepowtarzalna, bo My ją tworzymy odbuziolowuję i za życzonka dziękuje :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 hehehhehehe fajową Macie tą Suri :D:D a za prywatę to luzik - nie ma sprawy zupełnie rodzinka jest jedyna i niepowtarzalna, bo My ją tworzymy odbuziolowuję i za życzonka dziękuje :hug: za te teksty UWIELBIAM Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 za te teksty UWIELBIAM Was No, i My Ciebię Agulku tyż :hug: ululowuję się już dzieciaki, bo tu taka Morfeuszowa atmosfera zawisła mnie w chałupie, że ............. a tam co tu pisać to trza zooczyć Lucek śpi na B.tkowej nodze:roll:, B. do ucha mi hrrrry hrrrrrrr yhhhhhhrhrhrhhhhhyrr hrrhrhrhyyyyy ryyyyyyyyyyyyyyyyhhrrrrrrrrrrrrrrrrrr hyyyyrrrrryrhrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rrrrrry yyyyhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pszszszszszszszszszszszszsz ................ a za oknem mej alkowy niejakie "brzeszczoty" bzyk, bzyk, bzyk, bzyyyyyk...... i oczęta mi sie zamykajut i masz ci psikus - poooooszła baba w kimono do juterka Kochani/ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts