atija 29.07.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Do juterka Niwusia i niech ci się przyśnią Aniołki:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 29.07.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Papatki........... ja tez powinnam juz byc w krainie snów, ale małż ma jutro urlopik to sobie pofolgowałam, bo czort jeden beze mnie usnąć już nie może ............ tyle lat w jednym wyrku to sie wygodnicki zrobił i czegoś mu brak................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Jak to czegoś???/ :) Żonki mu brak, do cycusia chciałby się przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 albo na jednym główkę położyć, a drugim ją przykryć i tak zasnąć hihihihhhh dobranoc dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 30.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 no bo Jacuś to dobry chłoopak jeest:) niooom będziemy, będziemy tęsknić nie powiem- teraz nawet jak na weekend jedziemy a chłopaki wyjeżdżają to Bartek już tęskni- i to bez naciągania. w niedziele mi powiedział: tęskni mi się za Jacusiem, wieesz? aż sobie do Niego zadzwonię .... i zadzwonił i było lepiej Oluś, nie jestem zła... a nawet raz jeszcze Dziękuję też mam nadzieję że zadziała na dłużej Jacuś to dobry chłopak, wiem A Twój Bartuś lubi się do Jacusia przytulać, niem?? nie zazdrosna jesteś?? A z Tą wysepką to zawsze możesz Jackowi powiedzieć, że może ściankę wyburzyć, albo mniejszą (węższą czy krótszą) postawić u nas też były dysputy na temat ścianki i jakoś doszliśmy do porozumienia. Nie wiem jak to teraz wygląda u Ciebie, bo ścianki nie widziałam, ale uważam, że powinnaś walczyć o swoje marzenia, bo za chwilę nie będziesz mogła patrzeć na swoją kuchnię a Ty będziesz tam mieszkać a nie kto inny. Relax, Siostra i pamiętaj.. użyj uroku osobistego, bo urok osobisty cuda działa, Twój zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam się z ranka:D Postępy takie, że hoho!!! A nerw widzę przeszedł, na rodzinkę można zawsze liczyć:D:D Ja wierzę NIWKA, że Ty coś fajnego se wydumasz w tej kuchni, wiesz? a pamiętaj "Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda";) No, i tym optymistycznym akcentem papatki i miłego dzionka (i weekendu) życzę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jacuś to dobry chłopak, wiem A Twój Bartuś lubi się do Jacusia przytulać, niem?? nie zazdrosna jesteś?? A z Tą wysepką to zawsze możesz Jackowi powiedzieć, że może ściankę wyburzyć, albo mniejszą (węższą czy krótszą) postawić u nas też były dysputy na temat ścianki i jakoś doszliśmy do porozumienia. Nie wiem jak to teraz wygląda u Ciebie, bo ścianki nie widziałam, ale uważam, że powinnaś walczyć o swoje marzenia, bo za chwilę nie będziesz mogła patrzeć na swoją kuchnię a Ty będziesz tam mieszkać a nie kto inny. Relax, Siostra i pamiętaj.. użyj uroku osobistego, bo urok osobisty cuda działa, Twój zwłaszcza Ty to wiesz, jak mnię nakręcić :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam się z ranka:D Postępy takie, że hoho!!! A nerw widzę przeszedł, na rodzinkę można zawsze liczyć:D:D Ja wierzę NIWKA, że Ty coś fajnego se wydumasz w tej kuchni, wiesz? a pamiętaj "Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda";) No, i tym optymistycznym akcentem papatki i miłego dzionka (i weekendu) życzę:D:D A wiesz Yukunia, że ja sobie czasem powtarzam ten Twój cytacik .... dzięki, że wpadłaś z kuchnią jeszcze zobaczymy- dziś caaaaaaaaaaaały dzień próbowałam coś se wyrysować na milimetrówce:o - tu trzeba mnię mocno docenić, bo wyobraźnia przestrzenna- brak i takie tam nio i się zobaczy .. heeeyah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Niwusia postepy u Ciebie , ze HHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOO i jeszcze HO wczoraj kilka dobrych minutkow zajelo mi przegladanie fotorelacji z Twojej Hawirki ..... cudnie sie robi , daszek bardzo HAMERYKANSKI podoba mi sie ........ . Jesli moge Kochana to czy w kwestii kuchni przyjmiesz jakies poradki ???? , generalnie chodzi o wysepke rozumiem , a czy ona akurat obok komina musi byc ? nie mozna jej gdzies indziej wpasowac ( oczywiscie w przedziale kuchenno - jadalnym ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 30.07.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Już od jutra lepsza pogoda! Uwierz czarodziejowi Jutro jadę w Wasze okolice to zabierę troszku pogody coby i u Was Słoneczniej było...... Trzym kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Niwcia milego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Niwuś, wpadłam do Ciebie z samego rana i nadrabiam zaległości, ale duzo sie u Ciebie dzieje, wrażenia napiszę jak przejrze fotencje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Poniedziałkowo witam Siostrę Niwcię i wszystkich tu obecnych tyż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Poniedziałkowo witam Siostrę Niwcię i wszystkich tu obecnych tyż :) :wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2010 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) A Niwa gdzie ????? Nie moze to byc .......... liste obecnosci TRZA zrobic i TYLA ....... WAGAROWYWAC SIE ZACHCIALO !!!!!! Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.08.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 hejj, co tu tak cicho i pusto? gdzie Niwcia? umknął mi post jakiś o wakacjach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Niwusia postepy u Ciebie , ze HHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOO i jeszcze HO wczoraj kilka dobrych minutkow zajelo mi przegladanie fotorelacji z Twojej Hawirki ..... cudnie sie robi , daszek bardzo HAMERYKANSKI podoba mi sie ........ . Jesli moge Kochana to czy w kwestii kuchni przyjmiesz jakies poradki ???? , generalnie chodzi o wysepke rozumiem , a czy ona akurat obok komina musi byc ? nie mozna jej gdzies indziej wpasowac ( oczywiscie w przedziale kuchenno - jadalnym ) . Ja każdą poradę bardzo poproszę dzienkujemy za pochlebstwa płynące w stronę daszku i tego, że Niwcia zarzuciła dziennik zdjęciami;)- hihihihhhhhh zgadłaś Edytuś, chodzi mnie o wysepkę- wiesz to jakoś tak u Nas wychodzi, że w tym Naszym zagłębiu kuchennym to gdzie byś jej(tej wyspy) nie postawiła to ona(ta wyspa znaczy) i tak będzie w sąsiedztwie kominka ... ale trza się z tym już pogodzić i sposób jaki znajść i zdradzę , że pół poniedziałku siedziałam na działce- dzięki Jędruśkom nie padał deszcz, więc faaajooooooooooooooooooooowo było - i se rysowałam wersje i tak, były wersja A, B, C, itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Już od jutra lepsza pogoda! Uwierz czarodziejowi Jutro jadę w Wasze okolice to zabierę troszku pogody coby i u Was Słoneczniej było...... Trzym kciuki! Dzienkujem Jędruśki:) spisaliśta/łeś/łaś się na medal Pogodowego Czarodzieja bo kuuurna, pogodę Niwusi załatwiliśta/łeś/łaś że heeej - zapraszam częściej w Nasze strony:D- ze słoneckiem oszywiście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 cześć Niwuś, wpadłam do Ciebie z samego rana i nadrabiam zaległości, ale duzo sie u Ciebie dzieje, wrażenia napiszę jak przejrze fotencje:) a tam, dużo:oops:, bez przesady, ale troszkie to i owszem:) no i jak tam wrażenia? czekamy, czekamy na opinię buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Poniedziałkowo witam Siostrę Niwcię i wszystkich tu obecnych tyż :) Czwartkowo Witam Siostrę Atijkę i wszystkich tu obecnych teżhę i przy okazji wytłumaczę się, że mnie tu nie było, booooooooooooooooo, dlatego, żeeeeeeeeeee, gdyyyyyż, poniewóóóóóóóóóóóóż ja żem na działce krzaczory pleniła i przy bryzuni (naszej Hawirrce;) ) w Drzymale- tak sąsiad nazwał Nasz barakowóz - kuchnie żem planowała :oops: ale jużci żem powróciła- dziś o 00.07 i jakżem zasnęła, tak dopiero tera doopinę podniosła pozdraiwam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts