Niwa 05.08.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Agulka Edytuś, Karollcia-ja była na działce:( , nie wagarowałam a i wakacje to w tym roku budowlanym to "zapomnij NIwcia" ale w sumie to ja od listopada 09 mam wakację tylko B.tka mi szkoda,jemu wakacje by sie przydały i to takie Wakacje a nie jakies tam wakacje buziolki i przytulaszczki :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.08.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Niwuśka, ja mam taką propozycję (aż mi się gęba śmieje, żem to wymysliła;)) Jak Ty na taki dłuuuugaśnyyyy wekend wybywasz na działeczkę, toć rzut beretem masz już do mnie, niem? No i ten, tego... Pogoń te swoje cztery kółka, które to od niedawna Ci służą i brykaj do mnie, co?? Sobotę i niedzielę to se darujmy póki co, bo ja w zasadzie do końca sierpnia mam już porezerwowane, ale pon, wtorek, środa.... Jak chcesz, to ja Ci już wysyłam tel. do mnie i tylko cynk:D:D:D:D Ale byłoby fajnie się spotkać:wiggle: P.s. a zapomniałam, Bryzunia pięknista:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 hehehhehehehheheehhe:D:D:D:D:D:D Ci powiem Yuka, że kusisz ... jak już będę 100% wiedziała co i jak i "uzyskam pozwolenie"od SzanownegoPrawiemałżonka;) to przypędzę ile tylko sił w mych malutkich konikach fabrycznych hihihihihhhhh:D:D:D a za ten p.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No wiecie COOOOOOO !!!!!! Ja to zawsze musze byc poszkodowana ..... wszyscy sie odwiedzowuja , zapraszowywaja...... a ja jak sirotka zamorska do d...... u z taka polityka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 przyszłam pourlopowo się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 cześć Niwcia, juz miałam podejrzenia że Ty urlopujesz ale pewnie jak zwykle ciężko tyrasz na działeczce, co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 10.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ależ pieknie to wszystko idzie do przodu, trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No wiecie COOOOOOO !!!!!! Ja to zawsze musze byc poszkodowana ..... wszyscy sie odwiedzowuja , zapraszowywaja...... a ja jak sirotka zamorska do d...... u z taka polityka . Ej, no Siostra, nie smutaj się:hug:Jak już wrócisz zza tego morza, to będziemy Ciebie też odwiedzowuwać i zapraszowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Niwuś kochana ale daliście czadu ...... no no ładnie wszystko wygląda :):):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.08.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Niwcia czuję że chyba przejęłaś Toyotke od B. i cały czas doglądasz chałupki bo pusto jakoś u Ciebie, ale jak wrócisz to pewnie znowu się okaże ze 2 etapy do przodu bedziecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Niwcia ............ CHLERNICO jedna :offtopic:gdzie Ty bywasz ....... czy Ty Kochana drogi do dziennika i komentow wlasnych zapomniala ?????? To ja tutaj nocami PISOWYWUJE ...... a tu tak mnie witaja ..... ani chleba , ani soli ......... piachem w oczy !!!!!! Toyotke dorwala i jaaaaaaaaaazda ..... a my tutaj czekamy na fotorelacje z ocieplen i meblowania wnetrz !!!! :bash:i jak tu nerwa nie miec ..... No to spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.08.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Heyah, Heyah Kochane i Kochani Jestem, jestem Dziękuję Wam Badzio Badzio za te wszystkie cieplutkie myśli płynące w Naszą stronę- to się nawet 60km od Dziennika czuje - wiem co mówię ... na Swoje usprawiedliwienie powiem, żeeeeeeeeeeeeeeee jak żem wyjechowiła w czwartek tak żem dopiero wczoraj połozyła łepetynę na podusi domowej aa i żeby było śmieszniej- toyotka dalej nie ma przeglądu,więc dalej stoi malutka w gaarażu hiehieheih:oops: taaaakżę tego ............... nie linczujcie mnę, prooooszu:) Uwielbiam Was, bardzo dziękuję raz jeszcze i kuuurna, jak mi sie tęskniiii :hug: pozdrawiam Was bardzo gorąco, wszystkie razem i każdą z osobna :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Wszelki DUCH ...... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Niwus Moja Siostro UKOCHANA ...........:hug: Teraz przeczytalam Twoj ostatni wpis w dzienniku i tak mi sie jakos lezka w oczkach zakrecila .... . Ten FREDEK Wasz to nie mogl w zyciu lepiej trafic ...... Jak przeczytalam zdanie Twojego B. kiedy do Fredzia mowil " WROCE PO CIEBIE " to rozwalilo mnie kompletnie ........ :cry::cry: i jak Ja nie placze bo przeciez SILNA BABA jestem to lezki mi same poplynely ........ Mam nadzieje , ze szybko Was piesek pokocha ( o ile juz tego nie zrobil ) i bedzie wiernym towarzyszem i obronca BRYZUNI BUZIAKI KOCHANA i czekam na foteczki Twoich SIERSCIAKOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 wreszcie jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hejka Niwcia Dobry chłop ten twój B. Pieskowi powiedział, ze po niego wróci i słowa dotrzymał. Brawo. Fredek będzie miał jak u Pana Boga za piecem:) Zmartwiłam się jednak wieściami o uczuleniu na Lucka i co tera bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hej Niwuśka Ja też z zapartym tchem czytałam o przygodzie Twojej z 2 panami na rowerze i super, że to skończyło się adopcją Ferdka:D:D:D Pamiętaj, że my tu wszyscy też za Tobą tęsknimy baaardzo:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej Niwuśka Pamiętaj, że my tu wszyscy też za Tobą tęsknimy baaardzo:hug::hug: Swiete slowa , swiete slowa ........ :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nowy domek nowy potomek, cio? Tylko u Niwci 2 potomki już... Chociaż w sumie to 2 domki są, jakby nie było, hehe... Wpadniem kiedy z Małżowinką pomiziać Ferdka za uchem, albo i oboma... Ja to uwielbiam wszystkie psi... Jak byłem mały (taki chyba z 4-5 klasy podstawówki) to nawet oswoiłem sobie jednego takiego owczarka, który za płotem wściekły był na wszystkich i zęby tak szczerzył i na siatkę skakał, że ludzie łukiem omijali bojąc się, że tę siatę rozerwie i wyskoczy... A Martinezio kiełbaseczkę raz i drugi i potem już psi zmiękł i uszu do drapania nadstawiał :> hehehe... Moja rodzicielka, jak to kiedyś zobaczyła i zobaczyła jak psinka kły na nią wywala, podczas gdy moja ręka była za płotem i psia głaskała, to zbladła, mało nie padła przy tym płocie... hehehe... Ja to z resztą w ogóle zwierzaki lubię :> W zasadzie wszystkie, bez wyjątku :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 cześć Niwcia widzę że do nowego domku coraz więcej amatorów przybywa:) ale u was jak w niebie będą miały więc aby się cieszyć z powiększania inwentarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts