Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

Agulka :) Edytuś, Karollcia-ja była na działce:( , nie wagarowałam a i wakacje to w tym roku budowlanym to "zapomnij NIwcia" ale w sumie to ja od listopada 09 mam wakację :) tylko B.tka mi szkoda,jemu wakacje by sie przydały i to takie Wakacje a nie jakies tam wakacje ;)

buziolki i przytulaszczki :hug::hug::hug::hug:

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niwuśka, ja mam taką propozycję:D (aż mi się gęba śmieje, żem to wymysliła;))

Jak Ty na taki dłuuuugaśnyyyy wekend wybywasz na działeczkę, toć rzut beretem masz już do mnie, niem? No i ten, tego... Pogoń te swoje cztery kółka, które to od niedawna Ci służą i brykaj do mnie, co?? Sobotę i niedzielę to se darujmy póki co, bo ja w zasadzie do końca sierpnia mam już porezerwowane, ale pon, wtorek, środa.... Jak chcesz, to ja Ci już wysyłam tel. do mnie i tylko cynk:D:D:D:D Ale byłoby fajnie się spotkać:wiggle::wiggle::wiggle:

P.s. a zapomniałam, Bryzunia pięknista:cool::cool::cool:

No wiecie COOOOOOO !!!!!! Ja to zawsze musze byc poszkodowana :( ..... wszyscy sie odwiedzowuja , zapraszowywaja...... a ja jak sirotka zamorska do d...... u z taka polityka :offtopic:.

Ej, no Siostra, nie smutaj się:hug:Jak już wrócisz zza tego morza, to będziemy Ciebie też odwiedzowuwać i zapraszowywać;)

Niwcia ............ CHLERNICO jedna :offtopic:gdzie Ty bywasz ....... czy Ty Kochana drogi do dziennika i komentow wlasnych zapomniala ??????

To ja tutaj nocami PISOWYWUJE ...... a tu tak mnie witaja ..... ani chleba , ani soli ......... piachem w oczy !!!!!! :p

Toyotke dorwala i jaaaaaaaaaazda ..... a my tutaj czekamy na fotorelacje z ocieplen i meblowania wnetrz !!!! :bash:i jak tu nerwa nie miec .....

No to spadam :cool:

Heyah, Heyah Kochane i Kochani :hug:

Jestem, jestem :)

Dziękuję Wam Badzio Badzio za te wszystkie cieplutkie myśli płynące w Naszą stronę- to się nawet 60km od Dziennika czuje ;)- wiem co mówię ;) ...

na Swoje usprawiedliwienie powiem, żeeeeeeeeeeeeeeee jak żem wyjechowiła w czwartek tak żem dopiero wczoraj połozyła łepetynę na podusi domowej :D :oops:

aa i żeby było śmieszniej- toyotka dalej nie ma przeglądu,więc dalej stoi malutka w gaarażu hiehieheih:oops: ;) taaaakżę tego ............... nie linczujcie mnę, prooooszu:)

Uwielbiam Was, bardzo dziękuję raz jeszcze i kuuurna, jak mi sie tęskniiii :hug::hug::hug:

pozdrawiam Was bardzo gorąco, wszystkie razem i każdą z osobna :) :hug::hug::hug:

Niwus Moja Siostro UKOCHANA ...........:hug::hug::hug:

Teraz przeczytalam Twoj ostatni wpis w dzienniku i tak mi sie jakos lezka w oczkach zakrecila .... :( . Ten FREDEK Wasz to nie mogl w zyciu lepiej trafic ...... Jak przeczytalam zdanie Twojego B. kiedy do Fredzia mowil " WROCE PO CIEBIE " to rozwalilo mnie kompletnie ........ :cry::cry::cry::cry::cry: i jak Ja nie placze bo przeciez SILNA BABA jestem to lezki mi same poplynely ........ Mam nadzieje , ze szybko Was piesek pokocha ( o ile juz tego nie zrobil ) i bedzie wiernym towarzyszem i obronca BRYZUNI

BUZIAKI KOCHANA i czekam na foteczki Twoich SIERSCIAKOW :wave:

Nowy domek nowy potomek, cio? :D Tylko u Niwci 2 potomki już... Chociaż w sumie to 2 domki są, jakby nie było, hehe...

Wpadniem kiedy z Małżowinką pomiziać Ferdka za uchem, albo i oboma... Ja to uwielbiam wszystkie psi... Jak byłem mały (taki chyba z 4-5 klasy podstawówki) to nawet oswoiłem sobie jednego takiego owczarka, który za płotem wściekły był na wszystkich i zęby tak szczerzył i na siatkę skakał, że ludzie łukiem omijali bojąc się, że tę siatę rozerwie i wyskoczy... A Martinezio kiełbaseczkę raz i drugi i potem już psi zmiękł i uszu do drapania nadstawiał :> hehehe... Moja rodzicielka, jak to kiedyś zobaczyła i zobaczyła jak psinka kły na nią wywala, podczas gdy moja ręka była za płotem i psia głaskała, to zbladła, mało nie padła przy tym płocie... hehehe...

Ja to z resztą w ogóle zwierzaki lubię :> W zasadzie wszystkie, bez wyjątku :>