AGP 31.12.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.glitzup.com/gallery/happy_new_year_2011_dog_shirt-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.12.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Witoj Kobieto fajnie,ze wrocilas i ze w miedzy czasie udalo ci sie wprowadzic do wlasnego domku, ja tez ztak kceeeeeeeee, plissssssss ))))) Pozdrowka dla Ciebie i Szczesliwego Nowego Roku!!! DZieeenkuuuuuuujeeemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.12.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Niwusia kochana!!! Spełnienia marzeń w Nowym Roku i samych szczęśliwych dni w Nowym Domku!!! Aby od sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/1172825cwp2.gif Dzienkujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 wszystkiego najlepszego w nowym roku http://img192.imageshack.us/img192/9744/nowyrokgif.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 03.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam, najlepszego w Nowym i zeby bylo to i w nasteonym od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 05.01.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie było mnie kilka dni na FM, a tu taka niespodzianka Niwa wróciła cała i zdrowa - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kochana! Samych trafnych decyzji budowlanych, samych sukcesów przy wykańczaniu Bryzuni i samych pięknych chwil w nowym domku. A pokaż noooooooooo nam w końcu jak mieszkasz w ""prawie domku" i oczywiście swój zwierzyniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 06.01.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dziękuję Wam Wszystkim za przeeeeemiłe żyszenia no z tego co widzę, to zdjęcia nie prędko się pojawią.. a bo coś nie idzie nam się zebrać .... no mniejszao to ... Dzisiaj mamy już położoną podłogę w kuuuchni :D:D:D- tylko właśnie się okazuje, że zabraknie płytek- tak kolega Bartosz liczył, że za mało wyliczył .... wrrrrrrrrr no cóż, taki life... ale kurczę no robi się już tak domoooowo hihihiihihhiih normalnie nie mogę się doczekać :D:D::D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No , Kolega Bartosz liczył i ... się przeliczył:D .. zdarza się w najlepszej rodzinie Za to lampy pokazałaś ładne. Do mnie najbardziej przemawia ta pierwsza :yes: Weź się w garść i zgraj ładnie zdjęcia, nooo weź się...... nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Oj, Niwusia, ja też bardzo bym chciała zobaczyć Wasze "teraz" czemu się nie udaje????Pokombinuj coś, plisssss:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 :eek: Lucka nie poznałabym. Wyrósł kawaler jak marzenie:D.Jak rozwiązaliście sprawę Bartkowego uczulenia? Piesek słodki, mówisz cholera będzie? A taką milutka mordkę ma Chałupka piknie ukazuje pomału swe oblicze. wołam o zdjęcia : więcej, więcej Widzę, że trafiłam akurat na czas kiedy wstawiasz foty i..... co tam obiad? Ja waruję przy komputerze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.01.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) No , Kolega Bartosz liczył i ... się przeliczył:D .. zdarza się w najlepszej rodzinie Za to lampy pokazałaś ładne. Do mnie najbardziej przemawia ta pierwsza :yes: Weź się w garść i zgraj ładnie zdjęcia, nooo weź się...... nooo Nooooo, jak Atijka i Yuka każą to Niwuś musi i jak dobrze się wzięłam????? Edytowane 16 Stycznia 2011 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.01.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A no właśnie trafiłaś jak ślepy na karaoke nowsze fotki takie z tego tyg trza zgrać na komp- może dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Bardzo dobrze się wzięłaś, bardzo dobrze :lol2: ładna Ta Wasza Bryzunia i zwierzaczki przesympatyczne. Buziole przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.01.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Uprzejmie dziękuję za pochlebstwa, nie przywykła żem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Super w tej Bryzuni Waszej:D:D:D Jeszcze aktualne fotki prosimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 noooo wreszcie, gdzie byłaś tyle czasuu???cooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.01.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Yukuś zara zara nie wszystko na raz;) jak nie uda mi się w tygodniu to obecne zamieszczę we łiiiiikend:D bo może będzie już co pokazać Karollinuś ano żem warowała przy naszej bryzuni:) coby nas wiesz, nie wynieśli potemnie było interneta, a poteeeeeeem to jakoś nie szło mi przyleźć tu i wstydzić się, że tak długo mnię nie było :oops::oops:ale jużci jestem:D i już się mnię stądyk nie pozbędziecie hihihihih:D:D:D:D no i no i .... Yuka zabiera się za ocieplenie poddasza a jak patrzę na nasze(co prawda za 40 zł, nie za 80) ale nawet jakby za 15zł było to kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurna maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szlag człowieka trafia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ewil::ewil::ewil:- jak wkleję fotki same zobaczycie..... buuuuziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok, cmok, cmok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.01.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 noooo wreszcie, gdzie byłaś tyle czasuu??? cooo??? a ja nie mogiem odwiedzić cię Karoluś :(:cry: Leo, WHY???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Niwa, nie możesz odwiedzić Karoli , bo forum fisiuje. wrrr. Wejdź w jej profil, szukaj ostatnich postów i tych w dzienniku. Wtedy do niej wejdziesz? Kumasz,? , bo nie wiem czy jasno piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A może chodzi o to, że Karola nowy wątek otworzyła???O tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171884-Koniczynkowe-komentarze&p=4513767#post4513767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts