Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niwusia kochana!!!

Spełnienia marzeń w Nowym Roku i samych szczęśliwych dni w Nowym Domku!!!

Aby od sylwestra cały rok był ekstra,

by marzenia się spełniały,

by pieniążki kieszeń Twą wypchały,

a uczucia nie znikały

i z serduszka wypływały

http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/12/1172825cwp2.gif

Dzienkujemy:)

Nie było mnie kilka dni na FM, a tu taka niespodzianka :) Niwa wróciła cała i zdrowa - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Kochana! Samych trafnych decyzji budowlanych, samych sukcesów przy wykańczaniu Bryzuni i samych pięknych chwil w nowym domku. A pokaż noooooooooo nam w końcu jak mieszkasz w ""prawie domku" i oczywiście swój zwierzyniec.

Dziękuję Wam Wszystkim za przeeeeemiłe żyszenia ;)

no z tego co widzę, to zdjęcia nie prędko się pojawią.. a bo coś nie idzie nam się zebrać .... no mniejszao to ...

Dzisiaj mamy już położoną podłogę w kuuuchni :D:D:D:D- tylko właśnie się okazuje, że zabraknie płytek- tak kolega Bartosz liczył, że za mało wyliczył .... wrrrrrrrrr no cóż, taki life...

ale kurczę no robi się już tak domoooowo hihihiihihhiih normalnie nie mogę się doczekać :D:D:D::D:D:D:D:D

:eek::eek: Lucka nie poznałabym. Wyrósł kawaler jak marzenie:D.Jak rozwiązaliście sprawę Bartkowego uczulenia?

Piesek słodki, mówisz cholera będzie? A taką milutka mordkę ma :)

Chałupka piknie ukazuje pomału swe oblicze. wołam o zdjęcia : więcej, więcej :D

Widzę, że trafiłam akurat na czas kiedy wstawiasz foty i..... co tam obiad? Ja waruję przy komputerze ,:lol2:

No , Kolega Bartosz liczył i ... się przeliczył:D:D .. zdarza się w najlepszej rodzinie :D

Za to lampy pokazałaś ładne. Do mnie najbardziej przemawia ta pierwsza :yes::yes:

Weź się w garść i zgraj ładnie zdjęcia, nooo weź się...... nooo

Nooooo, jak Atijka i Yuka każą to Niwuś musi ;)

i jak dobrze się wzięłam????? ;)

Edytowane przez Niwa

Yukuś zara zara nie wszystko na raz;) jak nie uda mi się w tygodniu to obecne zamieszczę we łiiiiikend:D bo może będzie już co pokazać;)

Karollinuś ano żem warowała przy naszej bryzuni:) coby nas wiesz, nie wynieśli ;) potemnie było interneta, a poteeeeeeem to jakoś nie szło mi przyleźć tu i wstydzić się, że tak długo mnię nie było :oops::oops::oops:ale jużci jestem:D i już się mnię stądyk nie pozbędziecie hihihihih:D:D:D:D

no i no i .... Yuka zabiera się za ocieplenie poddasza a jak patrzę na nasze(co prawda za 40 zł, nie za 80) ale nawet jakby za 15zł było to kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurna maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szlag człowieka trafia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ewil::ewil::ewil:- jak wkleję fotki same zobaczycie.....

buuuuziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmok, cmok, cmok:D