Edyta M 19.01.2011 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hejka Niwcia O domku nie bede sie wypowiadala bo ...... TYZ PIKNIE , ale zwierzaczki Twoje to normalnie ODLOT ..... Jak to mowia " dobrzy ludzie lubia zwierzeta " musi co dobrym ludziem jestes . Buziaki sle i fajnie , ze wreszcie jestes ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 a ja nie mogiem odwiedzić cię Karoluś :(:cry: Leo, WHY???? no jak nie możesz jak możesz, nawet musisz, cho szybko TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171884-Koniczynkowe-komentarze&p=4515647&posted=1#post4515647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 19.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ale pieknie tam u Ciebie, nie wiem czy kazdy tak ma,ale... Jak ja patrze na inne domeczki to sa najpiekniejsze na swiecie a moj jakby czegos mu brakowalo. Chociaz moj maz wciaz odpowiada,ze tam nas brakuje (Zartownis jeden pracujacy po 12 godzin) i dlategoz wlasnie mega piekne i zazdroszcze straszliwie takich rozrabiakow, no psiaki ze tylko calowac i tulic i calowac! Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Niwa, nie możesz odwiedzić Karoli , bo forum fisiuje. wrrr. Wejdź w jej profil, szukaj ostatnich postów i tych w dzienniku. Wtedy do niej wejdziesz? Kumasz,? , bo nie wiem czy jasno piszę kumam(kum,kum:D) b.jasno piszesz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 A może chodzi o to, że Karola nowy wątek otworzyła??? O tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171884-Koniczynkowe-komentarze&p=4513767#post4513767 ahah i jużem i tu wlazła dzienkujem:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Hejka Niwcia O domku nie bede sie wypowiadala bo ...... TYZ PIKNIE , ale zwierzaczki Twoje to normalnie ODLOT ..... Jak to mowia " dobrzy ludzie lubia zwierzeta " musi co dobrym ludziem jestes . Buziaki sle i fajnie , ze wreszcie jestes ...... Edytuś, bo wiesz jakoś tak te moje koty na romanse wzięło ... no i wiesz może jaki mały mruczek do twojej Chomiczówki się nada , hę? dzięki Ci za miłe słowa:hug: jakie siostry taka i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no jak nie możesz jak możesz, nawet musisz, cho szybko TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171884-Koniczynkowe-komentarze&p=4515647&posted=1#post4515647 a jużci dzienkuję zara bede jeszcze będziesz mnię miała dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ale pieknie tam u Ciebie, nie wiem czy kazdy tak ma,ale... Jak ja patrze na inne domeczki to sa najpiekniejsze na swiecie a moj jakby czegos mu brakowalo. Chociaz moj maz wciaz odpowiada,ze tam nas brakuje (Zartownis jeden pracujacy po 12 godzin) i dlategoz wlasnie mega piekne i zazdroszcze straszliwie takich rozrabiakow, no psiaki ze tylko calowac i tulic i calowac! Super!!! Ja też tak mam, że podobają mi się Wasze domki a nasz coś nie do końca.... ale cieszę się, że nie jestem sama w tych odczuciach, bo już myślałam, że to ze mną coś fixum dyrdum mąż ma rację na to wychodzi:D ahah i nie zazdraszczaj rozrabiaków, bo wiesz... koty mi się chyba będą rozmnażać, takżę tego.... jak miocik będzie hurtowy to ten... możesz się małego mruczka spodziewać ;) ( no, nieee noom taka menda nie jestem i jak nie będziesz chciała, to ci nie wcisnę, Ewuś spokojnie:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Niwcia, Niwcia, o rozmnażanie kotów to ty sie Kochana nie martw, myśl lepiej co by w bryzuni więcej ludków zamieszkało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.01.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Edytuś, bo wiesz jakoś tak te moje koty na romanse wzięło ... no i wiesz może jaki mały mruczek do twojej Chomiczówki się nada , hę? dzięki Ci za miłe słowa:hug: jakie siostry taka i ja U mnie w planach JENO pieski ..... ... ale Dziewczyny coraz czesciej o potomkach mowia wiec cholercia zastanowic sie pewnie trzeba bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.01.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nom, Karollcia, Edytuś owszem owszem w planach powiększenie grona "bryzowiczów" jezd, ino z realizacją lipton ... wrrrrrr ale spoko, luz cały czas do przodu, systematycznie ;) prognozy są pozytywne hihihhihihihhih:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 To jak prognozy pozytywne , to ani się obejrzysz jak po bryzuni będą małe Niwki i Bartusie śmigać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 To jak prognozy pozytywne , to ani się obejrzysz jak po bryzuni będą małe Niwki i Bartusie śmigać :D:D Chciałabym oj chciała... nie wiesz siostra jak... prognozy prognozami, Niwka pracę najpierw musi znaleźć buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Niwka kochana:hug: Ogrom pracy włożyliście w Waszą Bryzunię!!!! GRATULUJĘ!!!! Robi się naprawdę pięknie:D:D:D Po kolei (pewnie i tak o czymś zapomnę, bo tyle fot nawstawiałaś) WYPIERDZIASTĄ lodówkę macie:D:D:D Cudo choineczka:D:D:D Pewnie już jej nie ma? Fajne płyteczki w łazience. Co to? I co to za mozaika (skąd?) Ja u siebie w łazience chcę podobnie:yes: Bardzo fajny projekt kuchni:yes: Zastanów się tylko jak będą Ci ją montować, czy lepiej nie dać uchwytów wszystkich w poziomie, będzie mniej chaotycznie. Ale to tylko taka mała sugestia (naczytałam się o kuchniach ostatnio;)) Co do ocieplenia poddasza nic nie napiszę Aaaa i super kibelek:D:D:D Ogólnie wszystko mi się baaaardzo podoba:yes::yes: Buziaczki kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.01.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Yukuś, wiesz że ja Cię uwielbiam całą od czubka bujnej czupryny po koniuszki paluszków:D:D:D bardzo serdecznie uprzejmniście dziękujęę CI za pochlebstwa Kochana Moja i się odniosę tera, uwaga;): Niwka kochana:hug: Ogrom pracy włożyliście w Waszą Bryzunię!!!! GRATULUJĘ!!!! Robi się naprawdę pięknie:D:D:D Po kolei (pewnie i tak o czymś zapomnę, bo tyle fot nawstawiałaś) WYPIERDZIASTĄ lodówkę macie:D:D:D lodzia miał być SBS- na życzenie KsięciuniaB. no i jest;) a na poważnie nie chcieliśmy żadnych psujących sie barków i kostkarek- my nie trunkowe są, znaczy piffko i winko owszem, owszem w każdej chwili Cudo choineczka:D:D:D Pewnie już jej nie ma? ano ni mo, jak tylko Kubeł zaczął płyteczki choinecka poszła .... na przyszły taras Fajne płyteczki w łazience. Co to? I co to za mozaika (skąd?) Ja u siebie w łazience chcę podobnie:yes: Łazienkowe plytecki to Ceramika Pilch seria VOLCANO a mozaaika pirsza pod kolor z castoramy kto ją zdjelal- ja nie znaju Bardzo fajny projekt kuchni:yes: Zastanów się tylko jak będą Ci ją montować, czy lepiej nie dać uchwytów wszystkich w poziomie, będzie mniej chaotycznie. Ale to tylko taka mała sugestia (naczytałam się o kuchniach ostatnio;)) Ano Ano widzisz siostra telepatia rodzinna;) uchwyty będą poziomo :D:D tylko ten kolor frontów wrrrrrrrrrrr :(, ale cóż już po japcochach.... Co do ocieplenia poddasza nic nie napiszę a ja nie skomentuję .... Aaaa i super kibelek:D:D:D Ogólnie wszystko mi się baaaardzo podoba:yes::yes: Buziaczki kochana:hug::hug: Jeszcze raz bardzo serdecznisto dzienkowuję za komplementy :hug: Edytowane 30 Stycznia 2011 przez Niwa bo mnię się pomerdało :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 fotek dużo , bo i prac ogrom wykonany. Teraz bałagan największy i ogarnąć to pewnie trudno. Ale małymi kroczkami po kolei wszystko zmierza ku pięknemu wykończeniu Bryzuni. Podoba mi się wszystko oprócz poddasza :mad: Dlaczego czekaliście aż sam da dyla zamiast go wyrzucić na zbity pysk. ? Macie kogoś kto wam to poprawi? A teraz z przyjemniejszych rzeczy Kafle w kuchni w zbliżeniu bardzo podobne do moich na wiatrołap, a ciemne z łazienki takie jak moje , tylko ja będę miała ciemną podłogę. Jaką fugę zamierzacie do nich dać? Kolega B, dzielnie pilnował pralki, żeby nigdzie nie poszła, ale widzę , że umilał sobie ten czas. Niwusia trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy , aby wiesz,.... te małe po Bryzuni mogły śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.01.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 fotek dużo , bo i prac ogrom wykonany. Teraz bałagan największy i ogarnąć to pewnie trudno. Ale małymi kroczkami po kolei wszystko zmierza ku pięknemu wykończeniu Bryzuni. Podoba mi się wszystko oprócz poddasza :mad: Dlaczego czekaliście aż sam da dyla zamiast go wyrzucić na zbity pysk. ? Macie kogoś kto wam to poprawi? Atijuś, niom ten kolega Dariusz nam poprawi, jak znajdzie czas/..... a ja chciałam pana papracza wypindolić ale B. nie, nieeeee bo się zcykał.... A teraz z przyjemniejszych rzeczy Kafle w kuchni w zbliżeniu bardzo podobne do moich na wiatrołap, a ciemne z łazienki takie jak moje , tylko ja będę miała ciemną podłogę. Jaką fugę zamierzacie do nich dać? Kolega B, dzielnie pilnował pralki, żeby nigdzie nie poszła, ale widzę , że umilał sobie ten czas. Niwusia trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy , aby wiesz,.... te małe po Bryzuni mogły śmigać NIunia, fugi jeszcze u Nas niet:oops: kafle kuchniowe tio PURE VANILLA ze stargres'u ..takżę tak... B. to zawsze sobie tak umila czas wrrrrrrrrrrrrrr niooo i nie dziękuję żeby nie zapeszyć ogólnie to w naszej piknej okolicy coś poza "Kasjer-Sprzedawca" to ciężkawo będzie, ale damy radę dziękuję za miłe słowa i bardz bardzo gorąco ściskam i całuję :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale sie dzieje, oj sie dzieje, oj dzieje sie dzieje:). Super, swietnie,a panem co spieprzyl sie nie martw, mysle kazdy na swojej budowie mial takiego Pana , oby tylko jeden na cala budowe sie trafil. Ach Ci wielcy "budowlancy", zebym ja tak wykonywala swoja robote to juz dawno nie mialabym co robic,a oni zawsze sie gdzies zakreca i beda znow komus psuc chatke . Wazne,ze ma kto to naprawic. Ale reszta domku pikniusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.02.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale sie dzieje, oj sie dzieje, oj dzieje sie dzieje:). Super, swietnie,a panem co spieprzyl sie nie martw, mysle kazdy na swojej budowie mial takiego Pana , oby tylko jeden na cala budowe sie trafil. Ach Ci wielcy "budowlancy", zebym ja tak wykonywala swoja robote to juz dawno nie mialabym co robic,a oni zawsze sie gdzies zakreca i beda znow komus psuc chatke . Wazne,ze ma kto to naprawic. Ale reszta domku pikniusia:) BożenkoEwo dziękuję Ci za poprawę humoru:) i za bardzo miłe słowa pro pos domku:) na naszej budowie to jakby druga nietrafiona ekipa(pierwszą byli hydraulicy, a niby z polecenia a i tak trza było poprawiać ...) no cóż są ludzie i parapety chyba rzeczywiście minimum jeden paprak na każdej a przynajmniej na większości budów to takie "must have" Dzięki za miłe słowa Niunia:hug: obiecuję, że jak uda mi się zsynchronizować posiadanie kompa z internetem to będę Cię regularniej odwiedzać Cieplutko pozdrfawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No, kochana, to sobie ulżyłaś Aż tak źle? Może fotki jakieś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts