Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

Hejka Niwcia :hug:

O domku nie bede sie wypowiadala bo ...... TYZ PIKNIE :) , ale zwierzaczki Twoje to normalnie ODLOT ..... Jak to mowia " dobrzy ludzie lubia zwierzeta "

musi co dobrym ludziem jestes :lol2:.

Buziaki sle i fajnie , ze wreszcie jestes ......

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale pieknie tam u Ciebie, nie wiem czy kazdy tak ma,ale... Jak ja patrze na inne domeczki to sa najpiekniejsze na swiecie a moj jakby czegos mu brakowalo. Chociaz moj maz wciaz odpowiada,ze tam nas brakuje ;) (Zartownis jeden pracujacy po 12 godzin) i dlategoz wlasnie mega piekne i zazdroszcze straszliwie takich rozrabiakow, no psiaki ze tylko calowac i tulic i calowac! Super!!!

Hejka Niwcia :hug:

O domku nie bede sie wypowiadala bo ...... TYZ PIKNIE :) , ale zwierzaczki Twoje to normalnie ODLOT ..... Jak to mowia " dobrzy ludzie lubia zwierzeta "

musi co dobrym ludziem jestes :lol2:.

Buziaki sle i fajnie , ze wreszcie jestes ......

Edytuś, bo wiesz jakoś tak te moje koty na romanse wzięło ... no i wiesz może jaki mały mruczek do twojej Chomiczówki się nada , hę? ;) dzięki Ci za miłe słowa:hug: jakie siostry taka i ja ;)

ale pieknie tam u Ciebie, nie wiem czy kazdy tak ma,ale... Jak ja patrze na inne domeczki to sa najpiekniejsze na swiecie a moj jakby czegos mu brakowalo. Chociaz moj maz wciaz odpowiada,ze tam nas brakuje ;) (Zartownis jeden pracujacy po 12 godzin) i dlategoz wlasnie mega piekne i zazdroszcze straszliwie takich rozrabiakow, no psiaki ze tylko calowac i tulic i calowac! Super!!!

Ja też tak mam, że podobają mi się Wasze domki a nasz coś nie do końca.... ale cieszę się, że nie jestem sama w tych odczuciach, bo już myślałam, że to ze mną coś fixum dyrdum ;) mąż ma rację na to wychodzi:D ahah i nie zazdraszczaj rozrabiaków, bo wiesz... koty mi się chyba będą rozmnażać, takżę tego.... ;) jak miocik będzie hurtowy to ten... możesz się małego mruczka spodziewać ;);) ( no, nieee noom taka menda nie jestem i jak nie będziesz chciała, to ci nie wcisnę, Ewuś spokojnie:) )

Edytuś, bo wiesz jakoś tak te moje koty na romanse wzięło ... no i wiesz może jaki mały mruczek do twojej Chomiczówki się nada , hę? ;) dzięki Ci za miłe słowa:hug: jakie siostry taka i ja ;)

U mnie w planach JENO pieski ..... :D ... ale Dziewczyny coraz czesciej o potomkach mowia wiec cholercia zastanowic sie pewnie trzeba bedzie :lol2:

Niwka kochana:hug:

Ogrom pracy włożyliście w Waszą Bryzunię!!!! GRATULUJĘ!!!! Robi się naprawdę pięknie:D:D:D

Po kolei (pewnie i tak o czymś zapomnę, bo tyle fot nawstawiałaś)

WYPIERDZIASTĄ lodówkę macie:D:D:D

Cudo choineczka:D:D:D Pewnie już jej nie ma?

Fajne płyteczki w łazience. Co to? I co to za mozaika (skąd?) Ja u siebie w łazience chcę podobnie:yes:

Bardzo fajny projekt kuchni:yes: Zastanów się tylko jak będą Ci ją montować, czy lepiej nie dać uchwytów wszystkich w poziomie, będzie mniej chaotycznie. Ale to tylko taka mała sugestia (naczytałam się o kuchniach ostatnio;))

Co do ocieplenia poddasza nic nie napiszę;)

Aaaa i super kibelek:D:D:D

Ogólnie wszystko mi się baaaardzo podoba:yes::yes::yes:

Buziaczki kochana:hug::hug::hug:

Yukuś, wiesz że ja Cię uwielbiam całą od czubka bujnej czupryny ;) po koniuszki paluszków:D:D:D bardzo serdecznie uprzejmniście dziękujęę CI za pochlebstwa Kochana Moja :D

i się odniosę tera, uwaga;):

Niwka kochana:hug:

Ogrom pracy włożyliście w Waszą Bryzunię!!!! GRATULUJĘ!!!! Robi się naprawdę pięknie:D:D:D

Po kolei (pewnie i tak o czymś zapomnę, bo tyle fot nawstawiałaś)

WYPIERDZIASTĄ lodówkę macie:D:D:D

lodzia miał być SBS- na życzenie KsięciuniaB. no i jest;) a na poważnie nie chcieliśmy żadnych psujących sie barków i kostkarek- my nie trunkowe są, znaczy piffko i winko owszem, owszem w każdej chwili ;)

Cudo choineczka:D:D:D Pewnie już jej nie ma?
ano ni mo, jak tylko Kubeł zaczął płyteczki choinecka poszła .... na przyszły taras :D

Fajne płyteczki w łazience. Co to? I co to za mozaika (skąd?) Ja u siebie w łazience chcę podobnie:yes:
Łazienkowe plytecki to Ceramika Pilch seria VOLCANO a mozaaika pirsza pod kolor z castoramy kto ją zdjelal- ja nie znaju :oops: :)

Bardzo fajny projekt kuchni:yes: Zastanów się tylko jak będą Ci ją montować, czy lepiej nie dać uchwytów wszystkich w poziomie, będzie mniej chaotycznie. Ale to tylko taka mała sugestia (naczytałam się o kuchniach ostatnio;))
Ano Ano widzisz siostra telepatia rodzinna;) uchwyty będą poziomo :D:D:D tylko ten kolor frontów wrrrrrrrrrrr :(:(:(, ale cóż już po japcochach....:(

Co do ocieplenia poddasza nic nie napiszę;)
a ja nie skomentuję ;)....

Aaaa i super kibelek:D:D:D

Ogólnie wszystko mi się baaaardzo podoba:yes::yes::yes:

Buziaczki kochana:hug::hug::hug:

Jeszcze raz bardzo serdecznisto dzienkowuję za komplementy :hug::hug::hug:

Edytowane przez Niwa
bo mnię się pomerdało :p

fotek dużo , bo i prac ogrom wykonany. :D

Teraz bałagan największy i ogarnąć to pewnie trudno. Ale małymi kroczkami po kolei wszystko zmierza ku pięknemu wykończeniu Bryzuni.

Podoba mi się wszystko oprócz poddasza :mad::mad:

Dlaczego czekaliście aż sam da dyla zamiast go wyrzucić na zbity pysk. ?

Macie kogoś kto wam to poprawi?

A teraz z przyjemniejszych rzeczy

Kafle w kuchni w zbliżeniu bardzo podobne do moich na wiatrołap, a ciemne z łazienki takie jak moje , tylko ja będę miała ciemną podłogę. Jaką fugę zamierzacie do nich dać?

Kolega B, dzielnie pilnował pralki, żeby nigdzie nie poszła, ale widzę , że umilał sobie ten czas. :D

Niwusia trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy , aby wiesz,.... te małe po Bryzuni mogły śmigać :hug:

fotek dużo , bo i prac ogrom wykonany. :D

Teraz bałagan największy i ogarnąć to pewnie trudno. Ale małymi kroczkami po kolei wszystko zmierza ku pięknemu wykończeniu Bryzuni.

Podoba mi się wszystko oprócz poddasza :mad::mad:

Dlaczego czekaliście aż sam da dyla zamiast go wyrzucić na zbity pysk. ? Macie kogoś kto wam to poprawi?

Atijuś, niom ten kolega Dariusz nam poprawi, jak znajdzie czas/..... a ja chciałam pana papracza wypindolić ale B. nie, nieeeee bo się zcykał....

A teraz z przyjemniejszych rzeczy

Kafle w kuchni w zbliżeniu bardzo podobne do moich na wiatrołap, a ciemne z łazienki takie jak moje , tylko ja będę miała ciemną podłogę. Jaką fugę zamierzacie do nich dać?

Kolega B, dzielnie pilnował pralki, żeby nigdzie nie poszła, ale widzę , że umilał sobie ten czas. :D

Niwusia trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy , aby wiesz,.... te małe po Bryzuni mogły śmigać :hug:

NIunia, fugi jeszcze u Nas niet:oops: kafle kuchniowe tio PURE VANILLA ze stargres'u ..takżę tak...

B. to zawsze sobie tak umila czas ;) wrrrrrrrrrrrrrr ;) niooo i nie dziękuję żeby nie zapeszyć ;) ogólnie to w naszej piknej okolicy coś poza "Kasjer-Sprzedawca" to ciężkawo będzie, ale damy radę ;)

dziękuję za miłe słowa i bardz bardzo gorąco ściskam i całuję :D:D:D

Ale sie dzieje, oj sie dzieje, oj dzieje sie dzieje:). Super, swietnie,a panem co spieprzyl sie nie martw, mysle kazdy na swojej budowie mial takiego Pana ;), oby tylko jeden na cala budowe sie trafil. Ach Ci wielcy "budowlancy", zebym ja tak wykonywala swoja robote to juz dawno nie mialabym co robic,a oni zawsze sie gdzies zakreca i beda znow komus psuc chatke :(. Wazne,ze ma kto to naprawic. Ale reszta domku pikniusia:)

Ale sie dzieje, oj sie dzieje, oj dzieje sie dzieje:). Super, swietnie,a panem co spieprzyl sie nie martw, mysle kazdy na swojej budowie mial takiego Pana ;), oby tylko jeden na cala budowe sie trafil. Ach Ci wielcy "budowlancy", zebym ja tak wykonywala swoja robote to juz dawno nie mialabym co robic,a oni zawsze sie gdzies zakreca i beda znow komus psuc chatke :(. Wazne,ze ma kto to naprawic. Ale reszta domku pikniusia:)

BożenkoEwo dziękuję Ci za poprawę humoru:) i za bardzo miłe słowa pro pos domku:) :oops:

na naszej budowie to jakby druga nietrafiona ekipa(pierwszą byli hydraulicy, a niby z polecenia a i tak trza było poprawiać ...) no cóż są ludzie i parapety ;) chyba rzeczywiście minimum jeden paprak na każdej a przynajmniej na większości budów to takie "must have" ;)

Dzięki za miłe słowa Niunia:hug:

obiecuję, że jak uda mi się zsynchronizować posiadanie kompa z internetem to będę Cię regularniej odwiedzać :) :oops:

Cieplutko pozdrfawiam ;)