atija 01.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ło matkooooo i córkoooo. Ja przylazłam się zachwycać a tu zonk Masz rację, reklamuj co niefajnie wykonane. Kasy to chcą duuużooo , a pracy włożyć w wykonanie to mało. O nie, nie z nami te numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 witam, przejrzałam cały dziennik...tępo prac gigantyczne:) początek fotorelacji rewelacyjny...liczyłam, że wszystko będzie tak dokładnie obfotografowane:)nie ma co się martwić poddaszem..-skoro fachman zwiał to pewnie kasy nie dostał...teraz starczy na poprawki i jeszcze zostanie:)życzę samych sukcesów na budowiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.02.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 po wczorajszej wieczornej rozmowie tel z panem od kuchniowym wypisaliśmy i dokładnie obejrzeliśmy caaaałą kuchnię ( nawet od spodu :D:D) i jutro o 8.30 będzie konfrontacja takżę poproszę 3mać kciuki pliiiiiiiiiiiis:) zdjęcia wkleję w łikenda, oki? żęby wiecie troszkie dramaturgii wprowadzić Pozdrawiam Siostrzyczki kochane:hug::hug:, Ann i paweł witam serdecznie w skromnych progach mych i obiecuję w miarę możliwości nadgonić z relacją fotogeniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Nie daj się Niwcia, kciuki trzymamy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Niwcia Fajnie , ze do przodu tak GNASZ ................... :lol2:........................... Powodzenia Siostra trzymam kciuki i podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Trzymaj się Siostra.. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 03.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dzieki za odwiedzinki i za odzew o wylewkach, chyba sie zdecydujemy na lokalnych wylewkarzy, za racji tego ze jak ktos do nas przyjezdza to zawsze dolicza, to za brak wody to za fatalny dojazd, mamy tylko blotko nic wiecej, nie ma jak zarzucic plyt,a na dodatek mostek ktory ma nas przyblizyc do drogi nadal nie jest zrobiony,wiec jest lipa.Buziole:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Laluuu ale zasuwacie z robotą, aby pozazdrościć. I jak te meble kuchenne? macie już? jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Niwaaaa Chodź tu natentychmiast. Bo pomyślę, że rozmowy źle się potoczyły i będę się martwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pewnie nie udaje jej się zsynchronizować posiadania kompa z internetem;)Ale czekamy na relację Niwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.02.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) a zęm się właśnie zsynchronizowała .. iihihiihihhiihih:D:D:D kuchniowo jest średnio fajnie bo wiadomo co- Ciocia Niwa jak ma to chce już korzystać, a tu takiego:( trza poczekać aż wymienią ... no kutwa spartolili to niech wymieniają, a co... ale ja bym już ciała trenować- jak to jest gotować na indukcji i czy aby nie mam za mało szafków:D ...buuuuuu:( ale jak to mówią na naszej wiochę "co sie odwlecze to nie uciecze" , nieeeem takżę tak.... kuchnia jest a i owszem ale nie mogę jej jeszcze zabrudzić łeeeeeeee :cry: no kutwa go mać.... mieć ciastko i zjeść ciastko .......... buuuuuuuuu .... tak czy siak i tak zdjęcia tomorrow hihihihiihihihihihihhhhh Edytowane 4 Lutego 2011 przez Niwa bo zapomniałam hihihiihh:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 a zdjątka to niby gdzie som?ale moze się przedstawię bo czytam ten dziennik od dawna i gratuluję lekkiego pióra i poczucia humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 08.02.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Przyłączam się do powyższego Na poczcie- list. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) Niwa!!! Czy Wy razem z Yuką gdzieś się zaszyłyście????? Mam nadzieję, że nie na melinie..... Edytowane 10 Lutego 2011 przez atija ę zgubiło ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No wiesz!!! Phi;)http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_1_70v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No proszę, znalazła się, dobrze, że choć jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ja nie wiem co jest grane, ale zeżarło mi wczorajszego posta:mad: .... ja pisała, że i druga się znalazła.... i że wita wszystkich nowych podglądaczo-czytaczy.... i że...aaaaaaaaaach..ok już nie pamiętam.... buuuuuuuuuuuuu i dziś witam stąd-yk:D i wklejowuję kuchniowe fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.02.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jestem po oglądaniu. Podoba mi się ta Twoja kuchnia, cobyś o niej nie pisała. Niedoróbki, wiadomo , do poprawki, ale ogólnie kolory są takie " moje" Zupełnie nie rozumiem stwierdzenia jakby patykiem w gównie ktoś mieszał Wcale tak się nie kojarzy i tu się normalnie czepiasz moja kochaniutka:D Pomiędzy szafkami dałabym coś w mocnym kolorze, i tu widzę np. czerwone szkło. Koleżanka w Norwegii tak miała i powiem Ci , że fajnie to wyglądało. Ciemne łazienkowe kafelki do mnie nie wołają.... ale mną się nie sugeruj, ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Anusia jesteś jak zawsze przemiła i w ogóle przekochana :hug: ale wisz, my tu serio żadnych drogich koszy cargo ani takich innych nie mamy a 15 koła poszło się je...jeszcze dłuuugo nie zwróci.... i taka jest smutna prawda... a kolory - nioom cieszę się, że jak mnię odwiedzisz to będziesz się czuła jak u siebie no widzisz z tym czerwonym to tak jakoś siostrzanie czujemy , nieeem dziękuję jeszcze raz za miłe słowa i odwiedziny:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dzień dobry przywlokłam się po obejrzeniu Twojej kuchni i nie tylko i góry uprzedzam że nie będę pisać miło tylko szczerze I szczerze Ci powiem że bardzo się zdziwiłam jak zobaczyłam zdjęcia Twojej kuchni , no bo po wstępie jaki nam zaserwowałaś spodziewałam się czegoś strasznego , a tymczasem zaglądam i przecieram oczy ze zdziwienia:jawdrop: Kobieto masz naprawdę bardzo ładną i nowoczesną kuchnie, no fakt mogłaś się wkurzyć o te niedoróbki , dlatego awanturuj się i domagaj ich naprawienia, żądaj jakiegoś rabatu , w końcu należy Ci się jakaś rekompensata. Ale ogólnie to mnie się tam podoba , serio,serio W ogóle bardzo ładny ten wasz domek Uszy do góry i powodzenia w negocjacjach pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts