oz 24.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) OZ- Dziękujemy za wizytę Z Jacentym.... hmmm co by tu powiedzieć- no nie może być inaczej "nić" jużeśmy nawiązali;) i dobrze.... mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak po maśle Edytowane 25 Maja 2010 przez oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hey- hoooo Siostry Wy Moje, Rodzynki Wspaniałe/li jestem, jestem:) przez weekend, a właściwie przez te 4 dni nie miałam internetu:( i tylko tyla się ze mną działo ... Cieszę się, a i owszem:D żeście się sformowali w "niezłą kupkę;)" bo Edytuś Siostrzyczko i Jędruśki- macie niezaprzeczalną rację- w kupie siła można działać, a nawet trzeba!!! Mocno też przeżywam powódź. Ja na razie nie mam pracy, więc specjalnie dużych pieniążków nie przekażę, ale zawsze . Planuję też wziąć za uszy kolegę B. co byśmy pojechali wspierać i szorować- A co:D P.S. Martinezio- Wielkie I'm sorry żem nie wymieniła Cię Jako Rodzynka-Odwiedzacza , ale Ty i OZ jesteście Swoje Ziomale i nie obrazicie się, ciooom. Gorąco pozdrawiam, obiecuję, będę już "na posterunku", hieh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 P.S. Martinezio- Wielkie I'm sorry żem nie wymieniła Cię Jako Rodzynka-Odwiedzacza , ale Ty i OZ jesteście Swoje Ziomale i nie obrazicie się, ciooom. My nie z tych co sie obrażają w sumie już jesteśmy jedna wielka Rodzina z Wami.. taka.. Jacentowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hiehiehieh.... OZ, coś w tym jest .... Buźki siostro, ciociu, czyyyy.....- jak mam mówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja chyba nie jestem dużo starsza od Ciebie dopiero w tym roku zmieniam licznik na 3 z przodu... więc mów mi Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Przełożona? (przez kolano, hyhy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 (edytowane) hihihhhhhh:D Łoki:D To teraz będzie to brzmiało tak, khm,khm: Witaj w Naszych Skromnych Progach Siostro Przełożona(oz to nie ja, to Twój Sz.P.Martinezio.... hihihihih:D:D:D) i Ty mężu Mej Siostry Bracie (przełożony???) :D:D hihihih Edytowane 26 Maja 2010 przez Niwa a tak o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Przełożona? (przez kolano, hyhy) I Ty, Brutusie, przeciwko mnie??? ehh.. na chwilę z oka nie można spuścić... Niwa, a co mam przekładać?? że niby jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Uśmiałam się do łez czytając Dziennik:rotfl: Zwariowana wariatka z tej naszej Niwy, ale ja takie kocham od pierwszego wejrzenia Po tylu latach mojej bytności na forum myślałam, że czas kończyć. Ale figa. Dopóki Niwa i Yuka nie zrobią parapetówy, kawy w nowych kuchniach nie zaparzą i bujanego fotela do sypialni nie wniosą, nigdzie się stąd nie ruszę. A teraz same rozkminiajcie, czy to obietnice, czy groźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 hihihhhhhh:D Łoki:D To teraz będzie to brzmiało tak, khm,khm: Witaj w Naszych Skromnych Progach Siostro Przełożona(oz to nie ja, to Twój Sz.P.Martinezio.... hihihihih:D:D:D) i Ty mężu Mej Siostry Bracie (przełożony???) :D:D hihihih To mężu mój czy bracie mój czy Twój, bo jak mój to nie mąż a jak Twój to Ty moja siostra nie za bardzo ino jakas szwagierka czy jak to się zowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ... chyba się sama trochę zakręciłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka Dziewczyny i Chlopaki ???? nie wiem jak Wy , ale po czytaniu tego wszystjiego co tutaj napisaliscie zametlilo mi sie troche w glowie :rotfl:Siostra czyli co ........... tlumacz teraz jak to z tymi koligacjami bo zglupnac mozna , a ze najstarsza w RODZIE jestem to do cholerci chce sie dowiedziec kto w tej rodzinie jest ................. . Buziaki przesylam i Sloneczek kilka U mnie nadal upaly ........... wiec troche slonka podrzucic moge no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 To znow ja ............. a mowilam rachunek za internet zaplacic ??????? jak juz sama czegos nie dopilnuje no to prosze ... 4 dni bez neta , zeby mi to bylo przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Niwa się witam i pisz, pisz kobieto, bo się uśmiałam po pach czytając twój dziennik http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif będe podczytywać go nie tylko dopingując poczynania budowlane, ale i dla polepszenie humoru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka Niwusia o ja wiedziałam, że to siła wyższa musiała cię od kompa odciągnąć, ale myślałam, że to Twój PM (czyli mój PS:??? Widzę, że Twój dziennik coraz bardziej popularny się robi i jakie znakomitości tu zaglądają!!! Toluś, nie możesz nam zniknąć z forum, obiecałaś mi coś... potrzebuję Twoich rad:D:D:D I na tą kawkę już dziś zapraszam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka Dziewczyny i Chlopaki ???? nie wiem jak Wy , ale po czytaniu tego wszystjiego co tutaj napisaliscie zametlilo mi sie troche w glowie :rotfl:Siostra czyli co ........... tlumacz teraz jak to z tymi koligacjami bo zglupnac mozna , a ze najstarsza w RODZIE jestem to do cholerci chce sie dowiedziec kto w tej rodzinie jest ................. . Buziaki przesylam i Sloneczek kilka U mnie nadal upaly ........... wiec troche slonka podrzucic moge no nie ? Ja też się zakręciłam... po ponad siedmiu latach małżeństwa z niejakim M. mam wątpliwości, czy on przypadkiem moim bratem nie jest... a dwójka dzieci po świecie chadza Jakby co to jakieś "stanowisko" w tej rodzinie dla mnie znajdźcie, ok???? A słonka mocno grzejącego poproszę... bo u nas słonko co prawda jest, ale zimny wiatr całą ciepłotę rozwiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 O proszę, jeszcze aka z Ina Ciebie też kobieto podglądam tylko na razie tak z ukrycia:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 yuka-czemu z okrycia? taka straszna jestem? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 :D:D:D:D Muszę ciągle czytać od nowa i od nowa a i tak nie wiem kto jest czyim mężem albo bratem hi hi sie porobiło. Ale cóż jak rodzina wielka to i do ogarniecia niełatwa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 yuka-czemu z okrycia? taka straszna jestem? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h080.gif noooo, mam nadzieję, że nie;) dobra, lecę się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts