Tom Bor 22.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 a gdzież Ty się znów zapodziałaś, hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tak w ogóle Siostra, muszę Cię postraszyć, że śniłaś mi się dziś... Śniło mi się, że wstawiłaś na FM swoje zdjęcie w miedziano - pomarańczowych włosach i ogólnie miałaś jakąś szopę na głowie... pojechałam do Ciebie z kimś (nie wiem z kim) i okazało się że ta Twoja szopa to z przodu jest miedziano-pomarańczowa i nastroszona a z tyłu ścięta tuż za ucho (dla niewtajemniczonych - Niwka ma długie włoski)... i jest krwisto czerwona!! stwierdziliśmy, że wyglądasz jak ananas (nie mam bladego pojęcia czemu jak ananas ) Potem było, że stwierdziłaś, że kupiłaś sobie jakiś specjalny materac do ćwiczeń, żeby schudnąć, bo ostatnio Ci się trochę przytyło (a tak w ogóle to by Ci to nie zaszkodziło.. )... tylko, że B. się denerwuje, bo sierściuchy tarzają się z Tobą na tym materacu i wszędzie kudły zostawiają... Dalej nie pamiętam.... Oj, Siostra, chyba muszę do Cię zawitać, bo tak jakoś mi się jakieś Sodomie i Gomorie z Tobą w roli głównej śnią.... zaczynam się martwić!! Zdrowiej, Siorka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.02.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 no wcieło ją na dobre czy co:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Spoko, jak to mówią: "Ten Typ Tak Ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Spoko, jak to mówią: "Ten Typ Tak Ma" a wcale że nie .... Atijka, Yuczka, Oz, Tom Bor i martinezio dziękuję Wam za troski i wsparcie telepatyczno-forumowe hhhihihihhh jużci żem się wykaraskowałą, to podobno jaki wyrus je... no niechaj będzie ino z dala od nas ... Tak więc tego:oops: jezdem już :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No, nareszcie jak tam kuchnia? Poprawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 OZ Ty mnię tu nie wkręcowywuj, bo zacznę mieć jakoweś schizy... lepiej wpaść mnię tu poproszę coby obalić wszelakie wątpliwości Sodomo Gomorne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No, nareszcie jak tam kuchnia? Poprawiona? Anusiek, ja Cię strraśniście przepraszam że tak mnię się schodzi , bo kurna Bartosz zabrał sie za "odpalenie" zmywarki i chyba zlewu no i ja latam jak sierotka co chwila do kotłowni " włącz wodę"to lecę włączam..... zakręć wodę- lecę zakręcam...i tak w kółko do zaj.... ...(...) ahah zaworek mu się "pocił" jak owinął go winylem czy czymśtam i teraz męczy się bidak z pakułami..."khm, khm mamo, jak to się robi.... za mało, za dużo ile się gtego kładzie....kutwa dużo ciężej się wkręca....może ja za dużo dałem...koteczku potrzebowałbym jakiegoś śrubokręcika najlepiej krzyżakowego, nie ma tam?????" - takżę tak mu to idzie niooom hihihihihhih przyjechali we wtornik dwaj panowie (producent we własnej osobie..) iii pozamieniali fronty(chociaż przy tym nie obyło się bez komentarzy, że we fabryce nie uznają mu- temuż producentowi że w sensie- reklamacji na takie małekropeczki, bo to ponoć normalne... .... no może i normalne, ale jak dla Nas nie za taką kasę! .... szafkę z szufladami w wyspie , szafkę z za krótkimi szufladami przy słupkach(teraz mamy 6 szuflad bluma i 3 hetticha ), górę w 1 słupku i dół szafki wiszącej i blat wyspowy i blat ten pod szafkami wiszącymi i skleili tą listewkę, która sie odkleiła w 1szafce. tylko znowu nie wywiercili tam pod mikrowelę- mea culpa ....or jakto się tam pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Byłam w dzienniczku.Wyczytałam, że Niwusia zdrowa, zadowolona i zmywarkę odpaliła. Czegóż chcieć więcej? Nooo i ten prysznic działający... pełen wypas w Bryzuni. Wytłumacz mi tylko te 3/4 i 7/8 futryn bo nie kumam. Wyobraźnia podsuwa różne dziwne obrazki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cześć Siostra:hug:Cieszę się niezmiernie, żeś do żywych wróciła i jeszcze z takimi wiadomościami:DJeszcze fotki, fotki:yes: bo łaknę ich jak kania dżdżu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Byłam w dzienniczku.Wyczytałam, że Niwusia zdrowa, zadowolona i zmywarkę odpaliła. Czegóż chcieć więcej? Nooo i ten prysznic działający... pełen wypas w Bryzuni. Wytłumacz mi tylko te 3/4 i 7/8 futryn bo nie kumam. Wyobraźnia podsuwa różne dziwne obrazki........ E, a nie bo to wiesz jeszcze ten wirus mnię troszku zakręcowił ogólnie chodzi o to ,że 3/4- ościeżnica bez tej ostatniej części,a 7/8 bez tej samej części, ale że z drzwiamy ;) Ahah, melduję uprzejmnie, ze pirsze starcie ze zmywarką przeszlimy 1:0 i jest gites, ino troszku podśmiarduje, ale to z czasem sie wyrobi, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cześć Siostra:hug: Cieszę się niezmiernie, żeś do żywych wróciła i jeszcze z takimi wiadomościami:D Jeszcze fotki, fotki:yes: bo łaknę ich jak kania dżdżu;) Wróciła, wróciła, a jak Ło masz:eek: Ty weź mnię Yuczka nie strofuj trudnymi słowami tu tak bom mało palpitacji serca nie dostała takie trudne dałaś Niom, ale spoko, siedziała żem to się nie przewróciła ja Fotki promissss jak tylko Kolega PrawiePrzyszłyMałżonek się ulituje i zgra- bo wiadomo co mnię trafia jak czego ja nie umie zdzjelat.... cholera, cholera jasna mnię trafia i małe szlaczki tyż Buziolki przesyłam i :hug::hug::Hug: dziękuję, że jeszcze ze mną jesteście :Hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Pewnie, że jesteśmy z Tobą, bo niby gdzie miałybyśmy być???:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Pewnie, że jesteśmy z Tobą, bo niby gdzie miałybyśmy być???:D O to, to!!! Dobrze mówi:D:D:D PRZECIEŻ RODZINA MUSI TRZYMAĆ SIĘ RAZEM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 01.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Niwka, przyjedziemy do Was... nie wiem kiedy.... Hm... a czy moglabyś mi puścić smska, bo o. Jacenty mówił że zmieniłaś numerek??? Czy jednak "stary" jest oki??? A tak w ogóle to my dziś z moim ślubnym mężem Martineziem świętujemy rocznicę naszego zamążpójścia/ zażonowyjścia już że tak powiem... ósmą.... tylko, że mój ślubny chyba zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nic nie zapomniał, nic nie zapomniał Po prostu to żadna okrągła cyfra, więc wieczorem krótkie pobalowanie wystarczy Zwłaszcza, że MBP jeszcze u mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.03.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 EEEEEEEEEEEEEEE, że Wszystkiego Najlepsiejszego Szanownym Państwu i kolejnych 8 i jeszcze pełniejszych lat być razem i się mi kochać i nie poddawać, NIgdy w Życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug::Hug: semesesa wysyłam za ein moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.03.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O to, to!!! Dobrze mówi:D:D:D PRZECIEŻ RODZINA MUSI TRZYMAĆ SIĘ RAZEM:hug: 3majmy się Ramy rodzinnej ramy hiehieheheh:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a fotostory to kochana gdzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 przyszlam sie przywitac bo mnie dawno nie bylo,ale zyje jakby co;), a widze,ze tu sie dzieje, oj sie dzieje. Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts