Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak w ogóle Siostra, muszę Cię postraszyć, że śniłaś mi się dziś...

Śniło mi się, że wstawiłaś na FM swoje zdjęcie w miedziano - pomarańczowych włosach :o i ogólnie miałaś jakąś szopę na głowie... :o pojechałam do Ciebie z kimś (nie wiem z kim) i okazało się że ta Twoja szopa to z przodu jest miedziano-pomarańczowa i nastroszona a z tyłu ścięta tuż za ucho (dla niewtajemniczonych - Niwka ma długie włoski)... i jest krwisto czerwona!! stwierdziliśmy, że wyglądasz jak ananas (nie mam bladego pojęcia czemu jak ananas :o )

Potem było, że stwierdziłaś, że kupiłaś sobie jakiś specjalny materac do ćwiczeń, żeby schudnąć, bo ostatnio Ci się trochę przytyło (a tak w ogóle to by Ci to nie zaszkodziło.. ;) )... tylko, że B. się denerwuje, bo sierściuchy tarzają się z Tobą na tym materacu i wszędzie kudły zostawiają... :o

Dalej nie pamiętam....

Oj, Siostra, chyba muszę do Cię zawitać, bo tak jakoś mi się jakieś Sodomie i Gomorie z Tobą w roli głównej śnią.... zaczynam się martwić!!

Zdrowiej, Siorka!!

Spoko, jak to mówią: "Ten Typ Tak Ma" ;)
:p a wcale że nie :p....

Atijka, Yuczka, Oz, Tom Bor i martinezio dziękuję Wam za troski i wsparcie telepatyczno-forumowe :D hhhihihihhh jużci żem się wykaraskowałą, to podobno jaki wyrus je... no niechaj będzie ino z dala od nas ;)...

Tak więc tego:oops: jezdem już :D:D:D:D

No, nareszcie :D

jak tam kuchnia? Poprawiona?

Anusiek, ja Cię strraśniście przepraszam że tak mnię się schodzi , bo kurna Bartosz zabrał sie za "odpalenie" zmywarki i chyba zlewu no i ja latam jak sierotka co chwila do kotłowni " włącz wodę"to lecę włączam..... zakręć wodę- lecę zakręcam...i tak w kółko do zaj.... ...(...) ahah zaworek mu się "pocił" jak owinął go winylem czy czymśtam i teraz męczy się bidak z pakułami..."khm, khm mamo, jak to się robi.... za mało, za dużo ile się gtego kładzie....kutwa dużo ciężej się wkręca....może ja za dużo dałem...koteczku potrzebowałbym jakiegoś śrubokręcika najlepiej krzyżakowego, nie ma tam?????" - takżę tak mu to idzie ;)

niooom :yes: hihihihihhih :oops: przyjechali we wtornik dwaj panowie (producent we własnej osobie..) iii pozamieniali fronty(chociaż przy tym nie obyło się bez komentarzy, że we fabryce nie uznają mu- temuż producentowi że w sensie- reklamacji na takie małekropeczki, bo to ponoć normalne... :eek:.... no może i normalne, ale jak dla Nas nie za taką kasę! .... szafkę z szufladami w wyspie , szafkę z za krótkimi szufladami przy słupkach(teraz mamy 6 szuflad bluma i 3 hetticha :eek: ), górę w 1 słupku i dół szafki wiszącej i blat wyspowy i blat ten pod szafkami wiszącymi i skleili tą listewkę, która sie odkleiła w 1szafce. tylko znowu nie wywiercili tam pod mikrowelę- mea culpa ....or jakto się tam pisze....

Byłam w dzienniczku.Wyczytałam, że Niwusia zdrowa, zadowolona i zmywarkę odpaliła. Czegóż chcieć więcej?

Nooo i ten prysznic działający... pełen wypas w Bryzuni.

Wytłumacz mi tylko te 3/4 i 7/8 futryn :o bo nie kumam. Wyobraźnia podsuwa różne dziwne obrazki........ :D

E, a nie bo to wiesz jeszcze ten wirus mnię troszku zakręcowił ;) ogólnie chodzi o to ,że 3/4- ościeżnica bez tej ostatniej części,a 7/8 bez tej samej części, ale że z drzwiamy ;) ;)

Ahah, melduję uprzejmnie, ze pirsze starcie ze zmywarką przeszlimy 1:0 ;) i jest gites, ino troszku podśmiarduje, ale to z czasem sie wyrobi, nieem ;)

Cześć Siostra:hug:

Cieszę się niezmiernie, żeś do żywych wróciła i jeszcze z takimi wiadomościami:D

Jeszcze fotki, fotki:yes: bo łaknę ich jak kania dżdżu;)

Wróciła, wróciła, a jak ;)

Ło masz:eek: Ty weź mnię Yuczka nie strofuj trudnymi słowami tu tak bom mało palpitacji serca nie dostała takie trudne dałaś ;)

Niom, ale spoko, siedziała żem to się nie przewróciła ja ;) Fotki promissss jak tylko Kolega PrawiePrzyszłyMałżonek się ulituje i zgra- bo wiadomo co mnię trafia jak czego ja nie umie zdzjelat.... cholera, cholera jasna mnię trafia i małe szlaczki tyż :p

Buziolki przesyłam i :hug::hug::hug::hug::hug::Hug::hug: dziękuję, że jeszcze ze mną jesteście :hug::Hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Niwka, przyjedziemy do Was... nie wiem kiedy.... Hm... a czy moglabyś mi puścić smska, bo o. Jacenty mówił że zmieniłaś numerek???

Czy jednak "stary" jest oki???

A tak w ogóle to my dziś z moim ślubnym mężem Martineziem świętujemy rocznicę naszego zamążpójścia/ zażonowyjścia ;) już że tak powiem... ósmą.... tylko, że mój ślubny chyba zapomniał :mad: