Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Helloł :oops:

Ja jezdem inno we w chałupie :oops: i jak to ja- ni mom interneta:( , ale nic to ... jak bede mogła bede wpadowywać, ino z rzadka, za co balszoje sorry:)

Bardzo Wam Wszystkim Serdecznie Dziękuję, że ze mną, z Nami jesteście! Za życzonka świąteczne- i ja o Was wsiech na jajecku myślałąm :)

z wieści typu "co u Nas" :

1) Lucjanek chyba jednak stracił wszystkie 9 żyć- bo do dziś nie wrócił ...

2) Stówcia de la Mała rozmnożyła się razy 4 :jawdrop: normalnie jak zaczął się poród to ja nie wiedziałam co ze sobą zrobić, musiałam przy nej siedzieć bo jak odeszłam to mało pierwszego kotka na schody upuściła... normalnie szok :eek:

3) Najpiekniejszy kociak już nie żyje, wydedukowalimy, że Stówka go unicestwiła, gdyż poniewóż nie mogła wykarmić ... :( :( :cry:

4) mamy już prund- taki własny prywatny:D normalnie kurna mać, że AAACH! Cieszyłam się jak debil :D serio hihihiihihh i mogiem jużci gotować jak biały ludź i piec i ojooojjjj :)...

5) przegrupowaliśmy graty ze z Stolycy i już śpimy na cywilizowanej pryczy ;) i nawet kurna mać mamy komodę by IKEA- troszku mnię w 1 szufladzie "tył" odchodzi, ale przynajmniej nie ma już ciuchlanda w pralni- bo tam 3maliśmy ubranka.

6) jakimś dziwnym sposobem, nie wiedzieć co i jak i przede wszystkim WHY????????????? wylazło coś na kształt wilgoci w rogu ścian za kajojyfejem w przedpokoju i kawalundziek w salonomonie- ni mom fotków bo to by wyjaśniło moją bełkotaninę ;) może later ..

7) łocieplają nasz pikny wikwam :D:D:D, ale się zrobiło ciiiiiicho, że hoho normalnie nie słyszę jak samochody jeżdżą - szok! ;)

8) mamy na spółę ze z somsiadami warzywniak hihihiihiih:D:D:D i już nam wzeszły rzodkiewy, buraczki, sałata, ogórki, cukinia, fasolka- ale coś nie halo się z nią dzieje, bo wzeszła i jakoś w ziemi zgniła - ja nie rozumie.... NMW i posadziłam- tak tak, dobrze napisałam Ja posadziłam pomidorki hihihihih i nie uschły :D:D:D :razz:hieh...

9) Byłam kurna mać na meczu, przegrałyśmy, ale to nie warzywne, i zbiłam sobie palusiek i wczoraj niechcący zawadziłam o klapek i się naderwał i pojechał ostry dyżur, bo mnie troszku bolało ... i pan Dr go wyrwał :cry: i dziś zmieniałam opatrunek i teraz to dopiero BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLI jak Kuuuuuuuuuu.wa nie wiem co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu nie życzę %$^%$^$$&*&((((@####################%#%#%#%%##%%#%# FUCK.....

10) Nie potrafimy naklonić Freda do spania na dworku .... takie 2 sieroty my som ;) ale piesio jest gites bo wchodzi do domciu tylko wieczorei i idzie prosto do pokoju- bo wie, że na salonowe panele jemu nie wol no - skubaniutki, cioom :)

Dobra, styknie:) jak będę mieć net i więcej czasu to wkleję fotki, tymczasem już mnięgonią .. :( ....

Uwielbiam Was i podglądam Wasze poczynania i Dziękuję że Jesteście Love U Love U Love U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niwa: welcome back! :) Fajnie, że są postępy, bo to najważniejsze :) A propos interneta, to spróbujcie skontaktować się z firmą InterDom z Sochaczewa - mają całkiem tani bezprzewodowy (39,99 za 3Mb/s + 200 za instalację - chula, aż miło, tylko kwestia, czy jesteście w zasięgu).

EDIT: emm... InterDom chyba jest poza zasięgiem, ale u Was jest zasięg w firmie JRBNet (też z Sochaczewa). Też mają całkiem niezłą sieć, aczkolwiek ciutkę drożej.

Edytowane przez Martinezio

Niwa: welcome back! :) Fajnie, że są postępy, bo to najważniejsze :) A propos interneta, to spróbujcie skontaktować się z firmą InterDom z Sochaczewa - mają całkiem tani bezprzewodowy (39,99 za 3Mb/s + 200 za instalację - chula, aż miło, tylko kwestia, czy jesteście w zasięgu).

EDIT: emm... InterDom chyba jest poza zasięgiem, ale u Was jest zasięg w firmie JRBNet (też z Sochaczewa). Też mają całkiem niezłą sieć, aczkolwiek ciutkę drożej.

We w tej 2-iej to mamy zasięg:D i było by miło mieć tyle za tak mało:) tylko ja muszę doprecyzować żeeeeeee internet mamy tylko komputera nie :oops: ale ta informacja jest o tyle cenna, że kurna płacimy 2x więcej :evil: wrrrrrrr... no i tak.

Ahah, a z innej beczki- my tu czekamy i przez okienka wyglądamy a OZ i Martinezio nie chcą do Nas zajechać ... :( , zapomnięli o takich 2 jak Nas-teraz to razem z kotami będzie 8 sztuk :D ...

No dobra, różnie w życiu się układa, nie obrażamy się, zapraszamy(tylko nie 11.06 bo mamy weselę) i o :D.

Buziolki

Nie zapomnieli, nie zapomnieli... Ino nie ma kiedy :( W dni robocze wracamy do domu wieczorami, a w weekendy trzeba nadrobić prace przy domu. Taras robiłem (efekty w wewontku prymulkowym), a że ze mnie brukarz jak z koziej wiadomo co trąbka, to i schodziło się z tym :/ A w niedziele to z reguły albo my do teściów, albo oni do nas i tak w kółko macieju ;)

Niwcia no ja wiem , ze do mnie to nie ma po co zagladac ...... bo ani ladnie ani przytulnie jeszcze nie jest ale ...... jak na Siostre przystalo moglabys w odwiedziny przydreptac ...... :cool::cool::cool: