Tom Bor 28.04.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Niwa jak tam po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 31.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Niwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Gdzie się podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.06.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Helloł Ja jezdem inno we w chałupie i jak to ja- ni mom interneta:( , ale nic to ... jak bede mogła bede wpadowywać, ino z rzadka, za co balszoje sorry:) Bardzo Wam Wszystkim Serdecznie Dziękuję, że ze mną, z Nami jesteście! Za życzonka świąteczne- i ja o Was wsiech na jajecku myślałąm z wieści typu "co u Nas" : 1) Lucjanek chyba jednak stracił wszystkie 9 żyć- bo do dziś nie wrócił ... 2) Stówcia de la Mała rozmnożyła się razy 4 normalnie jak zaczął się poród to ja nie wiedziałam co ze sobą zrobić, musiałam przy nej siedzieć bo jak odeszłam to mało pierwszego kotka na schody upuściła... normalnie szok 3) Najpiekniejszy kociak już nie żyje, wydedukowalimy, że Stówka go unicestwiła, gdyż poniewóż nie mogła wykarmić ... :( 4) mamy już prund- taki własny prywatny:D normalnie kurna mać, że AAACH! Cieszyłam się jak debil serio hihihiihihh i mogiem jużci gotować jak biały ludź i piec i ojooojjjj ... 5) przegrupowaliśmy graty ze z Stolycy i już śpimy na cywilizowanej pryczy i nawet kurna mać mamy komodę by IKEA- troszku mnię w 1 szufladzie "tył" odchodzi, ale przynajmniej nie ma już ciuchlanda w pralni- bo tam 3maliśmy ubranka. 6) jakimś dziwnym sposobem, nie wiedzieć co i jak i przede wszystkim WHY????????????? wylazło coś na kształt wilgoci w rogu ścian za kajojyfejem w przedpokoju i kawalundziek w salonomonie- ni mom fotków bo to by wyjaśniło moją bełkotaninę może later .. 7) łocieplają nasz pikny wikwam :D:D, ale się zrobiło ciiiiiicho, że hoho normalnie nie słyszę jak samochody jeżdżą - szok! mamy na spółę ze z somsiadami warzywniak hihihiihiih:D:D:D i już nam wzeszły rzodkiewy, buraczki, sałata, ogórki, cukinia, fasolka- ale coś nie halo się z nią dzieje, bo wzeszła i jakoś w ziemi zgniła - ja nie rozumie.... NMW i posadziłam- tak tak, dobrze napisałam Ja posadziłam pomidorki hihihihih i nie uschły :D:D :razz:hieh... 9) Byłam kurna mać na meczu, przegrałyśmy, ale to nie warzywne, i zbiłam sobie palusiek i wczoraj niechcący zawadziłam o klapek i się naderwał i pojechał ostry dyżur, bo mnie troszku bolało ... i pan Dr go wyrwał i dziś zmieniałam opatrunek i teraz to dopiero BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLI jak Kuuuuuuuuuu.wa nie wiem co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu nie życzę %$^%$^$$&*&((((@####################%#%#%#%%##%%#%# FUCK..... 10) Nie potrafimy naklonić Freda do spania na dworku .... takie 2 sieroty my som ale piesio jest gites bo wchodzi do domciu tylko wieczorei i idzie prosto do pokoju- bo wie, że na salonowe panele jemu nie wol no - skubaniutki, cioom Dobra, styknie:) jak będę mieć net i więcej czasu to wkleję fotki, tymczasem już mnięgonią .. .... Uwielbiam Was i podglądam Wasze poczynania i Dziękuję że Jesteście Love U Love U Love U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Nie wierzę własnym oczom:eek: NIWA WRÓCIŁA!!!! Czeeee kochana:hug: To jaki jest stan zwierzakowy teraz u was, bo pogubiłam się... I wiesz, bez fotek się nie obejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Niwa: welcome back! Fajnie, że są postępy, bo to najważniejsze A propos interneta, to spróbujcie skontaktować się z firmą InterDom z Sochaczewa - mają całkiem tani bezprzewodowy (39,99 za 3Mb/s + 200 za instalację - chula, aż miło, tylko kwestia, czy jesteście w zasięgu). EDIT: emm... InterDom chyba jest poza zasięgiem, ale u Was jest zasięg w firmie JRBNet (też z Sochaczewa). Też mają całkiem niezłą sieć, aczkolwiek ciutkę drożej. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 06.06.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Niwa: welcome back! Fajnie, że są postępy, bo to najważniejsze A propos interneta, to spróbujcie skontaktować się z firmą InterDom z Sochaczewa - mają całkiem tani bezprzewodowy (39,99 za 3Mb/s + 200 za instalację - chula, aż miło, tylko kwestia, czy jesteście w zasięgu). EDIT: emm... InterDom chyba jest poza zasięgiem, ale u Was jest zasięg w firmie JRBNet (też z Sochaczewa). Też mają całkiem niezłą sieć, aczkolwiek ciutkę drożej. We w tej 2-iej to mamy zasięg:D i było by miło mieć tyle za tak mało:) tylko ja muszę doprecyzować żeeeeeee internet mamy tylko komputera nie ale ta informacja jest o tyle cenna, że kurna płacimy 2x więcej wrrrrrrr... no i tak. Ahah, a z innej beczki- my tu czekamy i przez okienka wyglądamy a OZ i Martinezio nie chcą do Nas zajechać ... , zapomnięli o takich 2 jak Nas-teraz to razem z kotami będzie 8 sztuk ... No dobra, różnie w życiu się układa, nie obrażamy się, zapraszamy(tylko nie 11.06 bo mamy weselę) i o . Buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie zapomnieli, nie zapomnieli... Ino nie ma kiedy W dni robocze wracamy do domu wieczorami, a w weekendy trzeba nadrobić prace przy domu. Taras robiłem (efekty w wewontku prymulkowym), a że ze mnie brukarz jak z koziej wiadomo co trąbka, to i schodziło się z tym :/ A w niedziele to z reguły albo my do teściów, albo oni do nas i tak w kółko macieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (tylko nie 11.06 bo mamy weselę) i o . Eliby nie swoje przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Yyy.... NO to to by była nowina Mam nadzieję, że jeśli to nie ich, to rychło będzie ten ICH dzień :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Eliby nie swoje przypadkiem? Noższ Kurna go w te i nazad nie Nasze ... i jeszcze długo, długo nie ...ale może kiedy ... niezbadane sa wyroki boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 jezu no nie wierzę, Niwa super że jesteś wreszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 09.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Oby nie zniknęła znów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 12.06.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ty sie nie booooj gdzie jak gdzie ale tu mnię dopsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Niwcia no ja wiem , ze do mnie to nie ma po co zagladac ...... bo ani ladnie ani przytulnie jeszcze nie jest ale ...... jak na Siostre przystalo moglabys w odwiedziny przydreptac ...... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 witam się poniedziałkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 i wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 A kiedy środowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 o cholera dzień mi wsiąkł, środowo to dzisiaj, przepiłam 1 dzień:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts