Martinezio 15.06.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nooo... To nie zła impra była z jakiej okazji? http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/110614/ale_byla_biba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a co tam bez okazji nie mozna:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 16.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jeszcze się dobrze ze wszystkimi nie przywitała i znów zniknęła. Niwuś - gdzie TY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 a obiecywała ze już nigdy wiecej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.06.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Spoko, wróci W weekendy wraca :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.06.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 święto jest nie...Niwa co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ajakżę.Martinezio prawdę rzecze we w weekendy powracam hihih Tom Bor, WW, MMMski Edytko i Yuko i Anusiaku i caała FM-owa rodzinko jezdem i u Nas kiszka troszku bo mamy zawilgocenie na (już) 2 ścianach i nie wiemy WHY???????????? - była opcja, że zacieka z jakiejś dziury w rurze w łazience, ale rozkuli i dziury brak ...., więc zaczynamy się troszku wkurzać, no bo skąd i jakim prawem w nowym domu ..... &%$$%^##### - inna opcja, przez dodatek do muratora z resztą wpełzło Nam to do głowy, żę brak izolacji poziomej pod ścianami mamy, a właściwie to nie mamy no bo to brak w końcu ... no i tak to u Nas z tych "złych wieści" ... z dobrych? małe koty są już na wydaniu (same siusiają, za niedługo zaczną jeść mam nadzieję ) jutro pstryknę foto for U & 4 wieczną pamiątkę , bo dziś zapomniałam naładować baterii( jak to się odmienia ?? ) wrrrrrr- o sklerozo witaj! no i tak to właśnie się dzieje... khmmmmm co by tu.... - Aaaaa, zebrałyśmy już ze somsiadką ,ajakżę, botwinkę i ponoć jest gites (nie spożywałam gdyż jako prezent na rodzicielskie imienino-urodziny żem zapodała ) hiehieiehehhhh Nasza "ekipa miesiąca vel. roku" zakończyła jużci ocieplanie naszej chatki i wsie glify tudzież obróbki okienne również są na wykończeniu . Kurna muszę jakoś jutro, nieeee no podawanie tak dokładnego terminu grozi późniejszym linczem w razie obsuwy, takżę tego- w ten weekend chciałabym pierdyknąć niezbędne fotki i uzupełnić Szanowny Dniownik owymi . i muszę lecieć, wpadnę jutro Promisse bo mnie gonią do snu, bo późno i o ... Takżę tego, jakto we w jednym z pirszych seriali o Matkach, Żonach i Kochankach śpiewali: Dooooo Zobaczeeeniaaaaaaaaa .... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no to ja go zobaczę za 3 tygodnie:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.06.2011 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Niwciu kochana mnie tu tak dawno nie było a u Ciebie tak już się ślicznie zrobiło bardzo ładna kuchnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 NO i przejrzeli mnię ..... nie wkleiłam w wyznaczonym - przez siebie, żeby było śmieszniej- czasie zdjęć Naszej Hawirrci. I dla jasności, już nie wkleję .. dlatego że, ponieważ, iż prapały na Bartkowym kompie, a żeby coś z niego wydostać trzeba worek soli zjeść, a mnie sie właśnie skończyła, bom łogórków narobiła No i w międzyczasie wytropiliśmy przeciek i ojojojj głowa mała .... nikt już do mnie nie zagląda, to co ja tu będę pisać ... jednak jakby ktoś od tak z nudów zaglądnął do NIwki, to wiedz Ktosiu, że mi wielką frajdę sprawisz i ślę CI same pozytywne mysli!!!!! :hug: Moje Kochane FM-owe siostry i bracia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Spoko, spoko - zaglądają jak tylko coś się zmieni Subskrypcje to dobra sprawa Jak chcesz soli, to możem podsypać pod ogonek Szukaj tych fotów i się nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.08.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Niwka Głupot nie gadaj, foty wklejaj :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 08.08.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 No właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_1_70v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.08.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 I żeby nie było, że nikt nie zagląda:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja tez zagladam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.09.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ja też zaglądam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 i znów zaglądam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ... a tu autorkę znów wessało w niebyt :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Martinezio a Ty tez nie wiesz co w Niwkowie słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No właśnie, masz chyba trochę bliższy kontakt z naszą Siostrą... Może ją jakimi sposobami nakłoń, coby się odezwała, bo jak nie, to osobiście tam pojedziemy!!! (Co nie dziewczyny? całą ekipą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts