Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ajakżę.Martinezio prawdę rzecze :) we w weekendy powracam :D hihih

Tom Bor, WW, MMMski Edytko i Yuko i Anusiaku i caała FM-owa rodzinko jezdem :) i u Nas kiszka troszku bo mamy zawilgocenie na (już) 2 ścianach i nie wiemy WHY????????????

- była opcja, że zacieka z jakiejś dziury w rurze w łazience, ale rozkuli i dziury brak ...., więc zaczynamy się troszku wkurzać, no bo skąd i jakim prawem w nowym domu ..... &%$$%^#####

- inna opcja, przez dodatek do muratora z resztą wpełzło Nam to do głowy, żę brak izolacji poziomej pod ścianami mamy, a właściwie to nie mamy no bo to brak w końcu ...

no i tak to u Nas z tych "złych wieści" ...

z dobrych?

małe koty są już na wydaniu :D (same siusiają, za niedługo zaczną jeść mam nadzieję :D ) jutro pstryknę foto for U & 4 wieczną pamiątkę :) , bo dziś zapomniałam naładować baterii( jak to się odmienia ?? :eek: ) wrrrrrr- o sklerozo witaj! ;)

no i tak to właśnie się dzieje... khmmmmm co by tu.... - Aaaaa, zebrałyśmy już ze somsiadką ,ajakżę, botwinkę i ponoć jest gites (nie spożywałam gdyż jako prezent na rodzicielskie imienino-urodziny żem zapodała :D ) hiehieiehehhhh :D

Nasza "ekipa miesiąca vel. roku" zakończyła jużci ocieplanie naszej chatki i wsie glify tudzież ;) obróbki okienne również są na wykończeniu .:)

Kurna muszę jakoś jutro, nieeee no podawanie tak dokładnego terminu grozi późniejszym linczem w razie obsuwy, takżę tego- w ten weekend chciałabym pierdyknąć niezbędne fotki i uzupełnić Szanowny Dniownik owymi :D .

i muszę lecieć, wpadnę jutro Promisse ;) bo mnie gonią do snu, bo późno i o :( ...

Takżę tego, jakto we w jednym z pirszych seriali o Matkach, Żonach i Kochankach śpiewali: Dooooo Zobaczeeeniaaaaaaaaa .... :bye: :hug::hug::hug:

• 1 month później...

NO i przejrzeli mnię ..... nie wkleiłam w wyznaczonym - przez siebie, żeby było śmieszniej- czasie zdjęć Naszej Hawirrci. I dla jasności, już nie wkleję .. :( dlatego że, ponieważ, iż prapały :( na Bartkowym kompie, a żeby coś z niego wydostać trzeba worek soli zjeść, a mnie sie właśnie skończyła, bom łogórków narobiła :D

No i w międzyczasie wytropiliśmy przeciek i ojojojj głowa mała ....

nikt już do mnie nie zagląda, to co ja tu będę pisać ... jednak jakby ktoś od tak z nudów zaglądnął do NIwki, to wiedz Ktosiu, że mi wielką frajdę sprawisz i ślę CI same pozytywne mysli!!!!! :hug::hug::hug: Moje Kochane FM-owe siostry i bracia ;) :bye:

• 1 month później...