Martinezio 27.05.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Bo wszyscy Polacy, to jedna rodzina... Tak to leciało? PS: żeby nie było, to napomknę, że u nas też woda jest i jakaś farbka do tej wody też się znajdzie Zapraszamy :> Od Niwy niedaleko Edytowane 27 Maja 2010 przez Martinezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cziiiejść Bracia i Siostry i kogo tam jeszcze przywiało do Naszej całkiem niemałej już rodzinki Niom, tio taaaak trza by było trochu powyjaśniać, bo się porobiło, że łooooch OZ Siostro ma/Nasza... kurna już nie wiem jak pisać Pisząc to: hihihhhhhh; )Łoki:D To teraz będzie to brzmiało tak, khm,khm: Witaj w Naszych Skromnych Progach Siostro Przełożona(oz to nie ja, to Twój Sz.P.Martinezio.... hihihihih:D:D:D)miałam na myśli, że My są tera Siostry, a "przełożona" to akurat przypisał Ci Marinezio, którego to idąc za ciosem przywitałam: i Ty mężu Mej Siostry Bracie (przełożony???) :D hihihih, że w sensie Marinezio tera bedzie Mój Brat przełożony (jak Ty siostra, tio on brat) Łoooooooooooooooooooooooosz, mam nadzieję, że choć trochu wyjaśniłam Nasze zawiłości rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Oj... nakręciłaś nieźle.. Bo jak ja Siostra Twoja a on Twój brat to on tez mój brat???? hiehiehie.. Spoko... jeszcze musimy w to gdzies wkręcić Jacka.... bo to on tu nas tak pobratał i posiostrzył jak Ociec prawie że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Uśmiałam się do łez czytając Dziennik:rotfl: Zwariowana wariatka z tej naszej Niwy, ale ja takie kocham od pierwszego wejrzenia - nie żeby to jaka obelga- ja to za komplement przyj-ęłam i z dumą będęm się chwalić, żeś mnię tak nazwała o Yodo:D, Po tylu latach mojej bytności na forum myślałam, że czas kończyć. Ale figa. Dopóki Niwa i Yuka nie zrobią parapetówy, kawy w nowych kuchniach nie zaparzą i bujanego fotela do sypialni nie wniosą, nigdzie się stąd nie ruszę. A teraz same rozkminiajcie, czy to obietnice, czy groźby i 3mamy Cię za słowo:-P Nio iiii tego, łoooosz....khm: Witaj W Naszych Skromnych progach o Dear Tola My Master No iiiiiiiii w ślad za Moją Kochaną siostrzyczką powtarzam Toluś, nie możesz nam zniknąć z forum, obiecałaś mi coś... potrzebuję Twoich rad:D I na tą kawkę już dziś zapraszam:yes: hihihihhhhhh i teraz Ty Toluś kombinuj czy to obietnica, czy groźba.... No i oszywiście Witamy, Witamy Wsiech Nowych Ludziów W Naszej Zap... zaprawdę powiadam Wam Najfajniejszej rodzince - Atijko masz rację ledwo to już ogarniam , hihihih Również ściególne powitania dla aki z Ina- SieeeeMasz z rana, wpadaj Niuńka jak do Swojech ; ) O i baldzio ale tio baldzio dziękuję Siostrzyczce Edytce za slonecko co to Nam przesyła- i obiecuję Kochana, że już będę się słuchać i te pierniczone rachunki kurna płacić buuuuu : ( Nioooom, to tyla dzieciaki. Buźki, do zoba.... nara.... bayo : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Oj... nakręciłaś nieźle.. Bo jak ja Siostra Twoja a on Twój brat to on tez mój brat???? hiehiehie.. ojjj tam, Twój Mąż, Ty Moja Siostra i On mój Brat- po co w szwagrostwo zaraz wchodzić- to takie poważne A nakręciłam, a i owszem:) bo ja zawsze coś poplątam, hihihihh taki mały plątacz jestem hmmmm Spoko... jeszcze musimy w to gdzies wkręcić Jacka.... bo to on tu nas tak pobratał i posiostrzył jak Ociec prawie że... - hihihihhhh to dobre jest "Ojciec jacenty"hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Bo wszyscy Polacy, to jedna rodzina... Tak to leciało? PS: żeby nie było, to napomknę, że u nas też woda jest i jakaś farbka do tej wody też się znajdzie Zapraszamy :> Od Niwy niedaleko Allle.... tego z tą farbą to się przyznam , że już nie ogarniam- o co caman????:confused:aale mniejsza o większość Nioom, a dalej było coś :Hej, hej bawmy się ... - weźmy to za motto- cio Wy na to ?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ojciec Jacenty - ROTFL Ale pewnie czkawkę ma teraz jak stąd do tamtąd :> Co do farbki, to aby wodę zabarwić np. herbaciano, czy kawowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 hehehe.. mało z krzesła w pracy nie spadłam przez to: "Ojciec jacenty" hehehe.... jak mu powiem, że go tak nazywasz to chyba z dachu spadnie... chociaż wcale mu tego nie życzę... A tak w ogóle Siostro stwierdziłam, że jak już Jacenty z chłopakami do Was zjadą to musimy musowo Was tam nawiedzić (tylko za baudzo nie wimy gdzie)... ja cos czuję, że Ty ich tak po kątach porozstawiasz, że hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Aj Ty, Ty ...OZ żadnego spadania z dachu mi tu, no, no, no... Ojciec Jacenty ( pewnie jak się dowie, żem go tak ochrzciła to bęcki dostanę jak nic:oops:) Swój Ziom Ahah, OZ siostro Moja , tio Wy nie wiecie, że:stereo: "wszyjstkie drooogi prowadzą do"...Niwusi... Ty sie nie boj OZ damy radę W Nawi się wpisze Niwusia i masz jak w mor.dę strzelił Najszą działczynę ( a tak poważnie to się jakoś tam zpiszemy, zdzwonimy etc, nieeem ) Ahah, tylko mi tej kholorowej h-erbatki wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Nioom, a dalej było coś :Hej, hej bawmy się ... - weźmy to za motto- cio Wy na to ?? :D:D Podoba mi się takie motto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Łoszzzz matko albo siostro, ale nakręciłaś Chyba muszę wszystko raz jeszcze przeczytać, żeby ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ktoś mądry kiedyś powiedział: Jak nie urok, to - heheheh Wy już dobrze wiecie co . Moja koleżanka z liceum mówiła: Jak nie urok, to...... przemarsz wojsk Ale Ty chyba nie to miałaś na myśli, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) Nio mów- pisałam, że ja taki mały plątacz jestem hehh Naaajsza rodzinka jest już troszku trudna do ogarnięcia ale jak się uprzeć to da radę ino trza przyjąć- jak ja żem przyjęła(ktoś musiał naplątać- nio kto jak nie ja:)), że męża OZ( tj.Szanownego Kolegę Martinezio) wzięła żem za brata, a nie szwagra- (oj, bo napisał, że OZ będzie siostrą mą "przełożoną" nio tio jam to pociągła i wyjszlo mnie, że On(tj,Martinezio) będzie brat przełożony hihihihih :D... bo tak mi się wzięło i jakoś fajnie poskładowiło, że pasowało akurat brat, a nie szwagir ja wiem, że to nie po polskiemu ale tak wyjszlo i już Nio kurna w Najfajniesiejszej rodzince nie może być bez "motania" ogarniecie to,ciooom Dzieciaki? ja w Was wierzę!! buźki, buźki, buźki Edytowane 27 Maja 2010 przez Niwa ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No jak nie jak Tak- Yuka Ty wiesz, że ja grzeczna jestem dziewcinka i brzydkich rzeczy nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hejka Siostra ..... milego dzionka Ci zycze Ty Szalona Pchelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 28.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Niwa, nie wnikajmy już w te koligacje rodzinne ważne, że związek jest A Ociec się nie obrazi... na pewno nawet Ci powiem, że nawet dziadka mamy w rodzince... bo z Jackiem pracuje jego tata jakoś strrrasznie rozwojowa ta nasza rodzinka A, Niwa, możesz być pewna, że Cię nawiedzimy... musimy pilnować Jacka co by tu nam jakiego wstydu nie przyniósł chociaż chyba prędzej my jemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 hej, w zyciu sie nie połapie w Waszych koligacjach rodzinnych:) ale jako kuzynka mogę się dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.05.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hiehehehh:D Edytuś- TY mnię znaaaasz oz- porobiło się..... ja nie wiem jak ja ludziom pokażę Naszą fotę rodzinną- tojż to w rozmiarach" bitwy pod grunwaldem" niedługo bedzie Karolinko, a co Ty tak skromnie, tylko kuzynką chcesz być??? wstydzisz się Nas? nio dobziem, kuzynka też fajna i pierwszą będziesz:) Yuka chyba się na Nas- na mnie obraziła, coś ostatnio mam u Niej przegibane... Buźki Dzieciuszki (chciałam napisać Dziewuszki- ale chłopcy tejż są i by się zbiesili):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 chyba dzisięć razy bym musiała przeczytać kto z kim a kto nie....najważniejsze, ze wszyscy fajni!!! jak ja uwielbiam jak ktoś takim zwykłym a niezwykłym tekściorem pisze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.05.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) OOOOOj Niwa, Niwa, Niwa i co z Tobą począć...- No masz babo placek... tak pokręciłam, że Caaaaaała rodzinka obraziła się na mnię ... I tak Was Kocham :hug: (Szanowny PanPatMan zerżnięty od Sloneczka z wątku kominkowego-nie mogłam sie oprzeć, niom nie mogłam, noooo:oops::oops:) Edytowane 28 Maja 2010 przez Niwa bo pieprzłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts