Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cziiiejść Bracia i Siostry i kogo tam jeszcze przywiało do Naszej całkiem niemałej już rodzinki :D

Niom, tio taaaak trza by było trochu powyjaśniać, bo się porobiło, że łooooch

OZ Siostro ma/Nasza... kurna już nie wiem jak pisać:eek:

Pisząc to:

hihihhhhhh; )Łoki:D

To teraz będzie to brzmiało tak, khm,khm: Witaj w Naszych Skromnych Progach Siostro Przełożona(oz to nie ja, to Twój Sz.P.Martinezio.... hihihihih:D:D:D)

miałam na myśli, że My są tera Siostry, a "przełożona" to akurat przypisał Ci Marinezio, którego to idąc za ciosem przywitałam:
i Ty mężu Mej Siostry Bracie (przełożony???) :D:D hihihih
, że w sensie Marinezio tera bedzie Mój Brat przełożony (jak Ty siostra, tio on brat) :D

Łoooooooooooooooooooooooosz, mam nadzieję, że choć trochu wyjaśniłam Nasze zawiłości rodzinne :D

Uśmiałam się do łez czytając Dziennik:rotfl:

Zwariowana wariatka z tej naszej Niwy, ale ja takie kocham od pierwszego wejrzenia :)

- nie żeby to jaka obelga- ja to za komplement przyj-ęłam i z dumą będęm się chwalić, żeś mnię tak nazwała o Yodo:D,

Po tylu latach mojej bytności na forum myślałam, że czas kończyć.

Ale figa. Dopóki Niwa i Yuka nie zrobią parapetówy, kawy w nowych kuchniach nie zaparzą i bujanego fotela do sypialni nie wniosą,

nigdzie się stąd nie ruszę.

A teraz same rozkminiajcie, czy to obietnice, czy groźby ;)

i 3mamy Cię za słowo:-P

Nio iiii tego, łoooosz....khm:

Witaj W Naszych Skromnych progach o Dear Tola My Master :D No iiiiiiiii w ślad za Moją Kochaną siostrzyczką powtarzam

Toluś, nie możesz nam zniknąć z forum, obiecałaś mi coś... potrzebuję Twoich rad:D I na tą kawkę już dziś zapraszam:yes:

hihihihhhhhh i teraz Ty Toluś kombinuj czy to obietnica, czy groźba.... ;)

No i oszywiście Witamy, Witamy Wsiech Nowych Ludziów W Naszej Zap... zaprawdę powiadam Wam Najfajniejszej rodzince ;)- Atijko masz rację ledwo to już ogarniam , hihihih

Również ściególne powitania dla aki z Ina- SieeeeMasz z rana, wpadaj Niuńka jak do Swojech ; )

O i baldzio ale tio baldzio dziękuję Siostrzyczce Edytce za slonecko co to Nam przesyła- i obiecuję Kochana, że już będę się słuchać i te pierniczone rachunki kurna płacić buuuuu : (

Nioooom, to tyla dzieciaki.

Buźki, do zoba.... nara.... bayo : D

Oj... nakręciłaś nieźle.. :p

Bo jak ja Siostra Twoja a on Twój brat to on tez mój brat???? hiehiehie..

ojjj tam, Twój Mąż, Ty Moja Siostra i On mój Brat- po co w szwagrostwo zaraz wchodzić- to takie poważne ;) A nakręciłam, a i owszem:) bo ja zawsze coś poplątam, hihihihh taki mały plątacz jestem hmmmm

Spoko... jeszcze musimy w to gdzies wkręcić Jacka.... bo to on tu nas tak pobratał i posiostrzył ;) jak Ociec prawie że... ;)
- hihihihhhh to dobre jest "Ojciec jacenty"hihihih :D

Bo wszyscy Polacy, to jedna rodzina... Tak to leciało? ;)

PS: żeby nie było, to napomknę, że u nas też woda jest i jakaś farbka do tej wody też się znajdzie ;) Zapraszamy :> Od Niwy niedaleko ;)

Allle.... tego z tą farbą to się przyznam , że już nie ogarniam- o co caman????:confused:aale mniejsza o większość;)

Nioom, a dalej było coś :Hej, hej bawmy się ... ;) - weźmy to za motto- cio Wy na to ?? :D:D:D

hehehe.. mało z krzesła w pracy nie spadłam przez to:

"Ojciec jacenty"
hehehe.... jak mu powiem, że go tak nazywasz to chyba z dachu spadnie... chociaż wcale mu tego nie życzę...

A tak w ogóle Siostro stwierdziłam, że jak już Jacenty z chłopakami do Was zjadą to musimy musowo Was tam nawiedzić (tylko za baudzo nie wimy gdzie)... ja cos czuję, że Ty ich tak po kątach porozstawiasz, że hej... ;)

Aj Ty, Ty ...OZ żadnego spadania z dachu mi tu, no, no, no... Ojciec Jacenty ( pewnie jak się dowie, żem go tak ochrzciła to bęcki dostanę jak nic:oops:) Swój Ziom :)

Ahah, OZ siostro Moja :), tio Wy nie wiecie, że:stereo: "wszyjstkie drooogi prowadzą do"...Niwusi...

Ty sie nie boj OZ damy radę:) W Nawi się wpisze Niwusia :) i masz jak w mor.dę strzelił Najszą działczynę;) ( a tak poważnie to się jakoś tam zpiszemy, zdzwonimy etc, nieeem ;))

Ahah, tylko mi tej kholorowej h-erbatki wziąć ;)

Nio mów- pisałam, że ja taki mały plątacz jestem hehh :D

Naaajsza rodzinka jest już troszku trudna do ogarnięcia ale jak się uprzeć to da radę;)

ino trza przyjąć- jak ja żem przyjęła(ktoś musiał naplątać- nio kto jak nie ja:)), że męża OZ( tj.Szanownego Kolegę Martinezio) wzięła żem za brata, a nie szwagra- (oj, bo napisał, że OZ będzie siostrą mą "przełożoną" nio tio jam to pociągła i wyjszlo mnie, że On(tj,Martinezio) będzie brat przełożony hihihihih :D:D... bo tak mi się wzięło i jakoś fajnie poskładowiło, że pasowało akurat brat, a nie szwagir ;) ja wiem, że to nie po polskiemu ale tak wyjszlo i już :p

Nio kurna w Najfajniesiejszej rodzince nie może być bez "motania" ;) ogarniecie to,ciooom Dzieciaki? ja w Was wierzę!!:yes:

buźki, buźki, buźki :hug:

Edytowane przez Niwa
ups

Niwa, nie wnikajmy już w te koligacje rodzinne ;) ważne, że związek jest ;)

A Ociec się nie obrazi... ;) na pewno ;) nawet Ci powiem, że nawet dziadka mamy w rodzince... bo z Jackiem pracuje jego tata ;) jakoś strrrasznie rozwojowa ta nasza rodzinka ;)

A, Niwa, możesz być pewna, że Cię nawiedzimy... musimy pilnować Jacka co by tu nam jakiego wstydu nie przyniósł ;) chociaż chyba prędzej my jemu...:roll:

Hiehehehh:D

Edytuś- TY mnię znaaaasz ;)

oz- porobiło się..... ja nie wiem jak ja ludziom pokażę Naszą fotę rodzinną- tojż to w rozmiarach" bitwy pod grunwaldem" niedługo bedzie :D

Karolinko, a co Ty tak skromnie, tylko kuzynką chcesz być??? :( wstydzisz się Nas?:( nio dobziem, kuzynka też fajna i pierwszą będziesz:)

Yuka chyba się na Nas- na mnie obraziła, coś ostatnio mam u Niej przegibane... :cry:

Buźki Dzieciuszki (chciałam napisać Dziewuszki- ale chłopcy tejż są i by się zbiesili):hug::hug::hug:

OOOOOj Niwa, Niwa, Niwa i co z Tobą począćanimace_pt06..jpg...- No masz babo placek... tak pokręciłam, że Caaaaaała rodzinka obraziła się na mnię :(...

I tak Was Kocham :hug::hug::hug:

(Szanowny PanPatMan zerżnięty od Sloneczka z wątku kominkowego-nie mogłam sie oprzeć, niom nie mogłam, noooo:oops::oops::oops:)

Edytowane przez Niwa
bo pieprzłam się