atija 28.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Niwa, no coś ty ! my nie z tych co się obrażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Hej Niwuśka, kto się pogniewał Czy na Ciebie może się ktokolwiek gniewać:D:D:D Buziaczki :hug: Już dobrze?? A może wpadniesz do mnie?? Wtedy humorek na pewno wróci Edytowane 28 Maja 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zaraz zaraz .... jakie gniewy ..... Rodzina to Rodzina .... A wiesz Ty Rochu kto to wuj ........ WUJ to WUJ No i zeby mi to bylo przed przed ostatni raz ........ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.05.2010 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 cześć chciałam jeszcze dodać że Cię przyjmę jeśli Ty mnie przyjmiesz do siebie :) jeśli chodzi o budowę to jak już ruszycie to tylko się będzie za wami kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.05.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 jejku, a ja na prawdę myślałam ,że się obraziłyście albo cooooo ... Ale widzę, że W Rodzinie siła Tak więc... kurna jakoś mi lżej . Dziękuję Siostrzyczki Kochany :)anam pewnie, że przyjmę co mam nie przyjąć A budowa...... (niedomówienie) Jasiu;) bayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 29.05.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Oj Niwuś, Niwuś Doskonale Cię rozumię. Moi obaj chłopcy (i stary i młody) to zapaleni piłkarze. W tym momencie siedzą obaj przed telewizorem, wymalowani w biało-czerwone barwy i się drą. Ja już się przyzwyczaiłam:jawdrop: i w tym czasie mam chwilę dla siebie. Na działkę też nie było dziś czasu (a taka piękna pogoda). Poza tym u nas dziś festyn z okazji Dni Sokołowa - chciałabym pójść i posłuchać Marcina Dańca, wypić piwko za znajomymi, ale póki nie skończą grać nawet się nie pytam. Pozdrawiam Cię cieplutko http://1.1.1.1/bmi/smileys.smileycentral.com/cat/23/23_133_10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Niwa Ty się tak nie denerwuj, oni tak po prostu mają i już. Tego nie zmienisz a tylko niepotrzebnie się pokłócisz. Mój K też wyprowadzał mnie z równowagi swoimi wypadami na mecze. I żeby on chociaż grał, ale on chodzi tam jako kibic.... i nie ma siły żeby opuścił choć jeden mecz :eek: Pogodziłam się z tym, bo jakiekolwiek argumenty nie odnosiły skutku. Muszę jednak przyznać, że kiedy budowa ruszyła, to tak kombinował, żeby wszystko było dograne na tip top, a on szedł na meczyk . Zobaczysz, Twój kolega B, PM zajmie się jabłonkami na czas i spokojnie ruszycie z budowa w terminie Pozdrawiam i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ale wlasnie nie !!!!!!! :mad: Niwuska to ja widze , ze Ty moja Krew rodzona ....... Ty sie denerwuj ( tylko nie przesadzaj ) . Z chlopami to ostro trzeba za morde i juz kulasa przetracisz to na mecz nie pojdzie bo komu taki pilkarz potrzebny , a rece zdrowe ma to na dzialke dziada zawieziesz ( albo lepiej niech sam zakustyka kara musi byc !!!! ) raczki zdrowe sa ..... sa to siekierka w lapki i do jablonek niech sie przymierzy !!!!!! Jezu zeby ten Twoj chlop moim byl to rana moglby nie doczekac .................. a jak bedzie podskakiwal to zapytaj prawie-meza ...... CZY ZNUDZILO MU SIE PROSTYM NOSEM ODDYTCHANIE !!!!!! bo jesli tak to mozesz zalatwic Mu " przewymiarowanie " facjatki i ladnego AVATARA z niego zrobisz No to tyle ..... bo tez nie chce sie denerwowac , a jak cos to dzwon pomoge Ci w tym temacie .... Buziaki Siostra i pamietaj w KUPIE sila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.05.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hihihihihhhhhh:D Dziewuszki Wy Mooooojee!!!!!!!!! Ja to normalnie Dzięki Wam Daję radę Dzieeeeenkuujem . Może dziś się uda.... wg powiedzenia: wżyciu są dwa uda: albo się uda albo się nie uda ....." buźki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A no widzisz NIwuś, chłopy to różne som. Na jednego działa groźba, na innego prośba;) Ja po 15 latach małżeństwa wiem , że z moim to krzykiem nic nie załatwię. Normalnie trzeba go sposobem brać i po dobroci . Wtedy zrobi co zechcę i jeszcze myśli, że to on sam na to wpadł A Ty już pewnie sama wiesz co na Twojego Prawie Męża działa najlepiej Ale tego nosa to szkoda jednak trochę, a jak nóżkę przetrącisz to wtedy w ogóle już nic nie zrobi , tylko będzie się nad sobą użalał i jeszcze czułej opieki wymagał :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 cześć Niwuś i dziewczyny:)z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że ja też z chłopem krzykiem niczego nie zalatwię, są inne sposoby, lepiej spokojnie pogadać, użyć swoich mocy i wtedy sukces gwarantowany;)miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dziewczynki Wy Moje Kochane Z kolegą B. to tiaaak różnie bywa- jeszcze raz to trza śmocy użyć innym focha strzelić a jeszcze innym prośba, ale najlepsiej to chyba działałoby "sposobem i żeby myślał, że to jego inicjatywa.."- Czyli Atijka o My Master hihihih Ale Wiem Siostrzyczki Wy Moje Kochane, że z Wami tio ja nie zginę Aaaajch kurcię, jak Ja Was uwielbiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.05.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 u mnie krzykiem skutek odwrotny....najskuteczniejszy sposób na mojego to tak jak pisze atija..po dobroci i najlepiej aby pomyślał, ze sam to wszystko wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No proszę, Poradnia Prawie Małżeńska się zrobiła, no, no, no Ja Ci Niwuśka też mogłabym coś poradzić jak te jabłonki można wykorzystać, ino nie wiem, czy tak na publicznym forum to wypada:oops: Na razie powiem: na chłopa sposobu trza;) I to na każdego co innego działa;) A mój też za piłką biega, kiedyś to nawet w klubie jakimś, teraz tylko z kolegami rekreacyjnie, ale to jest tak jak Atija pisze: tak kombinuje, żeby wszystko było dograne przed meczykiem na tip top. A sport to mu tylko na zdrowie pójdzie Buziaki Słonko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Yuka każdy pomysł na jabłonki przyjmę z otwartemi ręcami a jak nie na forum tio tak wiesz po ciiiiichu Niooom, mówiłam, że na Siostry Zawsze Można liczyć Wszystkie pomysły na faceta są super- macie rację Dziewuszki Moje Kochane- bo działają na Naszych Mężczyzn- Na każdego coś innego- ale działa tylko takie PrawieZony jak ja muszą jescze te swoje "śmoce" dopracować na perfetto... Uwieeeeeeeelbiam Was:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 31.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hmm... A spore te jabłonki som? Jak spore, to ino rżnięcie ich. Jak cienizna, to siekierezada, tudzież jesień średniowiecza Kopara to była by dobra do wyrywania karczy po zerżnięciu tych jabłonek A drzewno z grubych dobre do wędzenia (świerze), a do kominka po kilkuletnim przesuszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A kogóż to Moje Oczy Widzą Heeeloooooołłłłł Martnezio, Nasze jabłonki to taaakie starsze już, znaczy o grubszym pniu, co już nie owocują, albo mają większe takie "ślepe odrosty" czy jakoś tak to się nazywa- takżę teraz je wyżynamy a kopara wpadnie i karpy rach ciach out z ziemi:). Troszkie zachodu ze składowaniem tego będzie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A drzewno z grubych dobre do wędzenia (świerze), a do kominka po kilkuletnim przesuszeniu Z tym wędzeniem to pewno My Wy i Jacki cosik zmajstrujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 O żesz ty..... Niwa, ale się u Ciebie działo przez ten weekend:jawdrop: Normalnie ja w szoku jestem:jawdrop: A ja tu rad udzielałam w temacie nie będąc:bash::bash: Wybacz Siostrze:hug: I zapodawaj zdjęcia, aczkolwiek Twoja grafomania wcale nudną nie jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.05.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Niwusia jak foch to tylko taki i pamiętaj o siostrach:) znaczy z nami strzelaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts