Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jejku, a ja na prawdę myślałam ,że się obraziłyście albo cooooo ... Ale widzę, że W Rodzinie siła ;)

Tak więc... kurna jakoś mi lżej :D. Dziękuję Siostrzyczki Kochany :)anam pewnie, że przyjmę co mam nie przyjąć ;)

A budowa...... (niedomówienie) Jasiu;)

bayo :D

Oj Niwuś, Niwuś

Doskonale Cię rozumię. Moi obaj chłopcy (i stary i młody) to zapaleni piłkarze. W tym momencie siedzą obaj przed telewizorem, wymalowani w biało-czerwone barwy i się drą. Ja już się przyzwyczaiłam:jawdrop: i w tym czasie mam chwilę dla siebie. Na działkę też nie było dziś czasu (a taka piękna pogoda). Poza tym u nas dziś festyn z okazji Dni Sokołowa - chciałabym pójść i posłuchać Marcina Dańca, wypić piwko za znajomymi, ale póki nie skończą grać nawet się nie pytam.

Pozdrawiam Cię cieplutko http://1.1.1.1/bmi/smileys.smileycentral.com/cat/23/23_133_10.gif

Niwa

Ty się tak nie denerwuj, oni tak po prostu mają i już. Tego nie zmienisz a tylko niepotrzebnie się pokłócisz. Mój K też wyprowadzał mnie z równowagi swoimi wypadami na mecze. I żeby on chociaż grał, ale on chodzi tam jako kibic....:eek: i nie ma siły żeby opuścił choć jeden mecz :eek::eek:

Pogodziłam się z tym, bo jakiekolwiek argumenty nie odnosiły skutku. Muszę jednak przyznać, że kiedy budowa ruszyła, to tak kombinował, żeby wszystko było dograne na tip top, a on szedł na meczyk . Zobaczysz, Twój kolega B, PM zajmie się jabłonkami na czas i spokojnie ruszycie z budowa w terminie

Pozdrawiam i buziaki przesyłam

Ale wlasnie nie !!!!!!! :mad::mad::mad:

Niwuska to ja widze , ze Ty moja Krew rodzona ....... Ty sie denerwuj ( tylko nie przesadzaj ) . Z chlopami to ostro trzeba za morde i juz :yes: kulasa przetracisz to na mecz nie pojdzie bo komu taki pilkarz potrzebny , a rece zdrowe ma to na dzialke dziada zawieziesz ( albo lepiej niech sam zakustyka kara musi byc !!!! ) raczki zdrowe sa ..... sa to siekierka w lapki i do jablonek niech sie przymierzy !!!!!! Jezu zeby ten Twoj chlop moim byl to rana moglby nie doczekac .................. a jak bedzie podskakiwal to zapytaj prawie-meza ...... CZY ZNUDZILO MU SIE PROSTYM NOSEM ODDYTCHANIE !!!!!! bo jesli tak to mozesz zalatwic Mu " przewymiarowanie " facjatki i ladnego AVATARA z niego zrobisz :cool:

No to tyle ..... bo tez nie chce sie denerwowac , a jak cos to dzwon :lol2: pomoge Ci w tym temacie ....

Buziaki Siostra i pamietaj w KUPIE sila :D

A no widzisz NIwuś, chłopy to różne som. Na jednego działa groźba, na innego prośba;)

Ja po 15 latach małżeństwa wiem , że z moim to krzykiem nic nie załatwię. Normalnie trzeba go sposobem brać i po dobroci . Wtedy zrobi co zechcę i jeszcze myśli, że to on sam na to wpadł;)

A Ty już pewnie sama wiesz co na Twojego Prawie Męża działa najlepiej ;):yes:

Ale tego nosa to szkoda jednak trochę, a jak nóżkę przetrącisz to wtedy w ogóle już nic nie zrobi , tylko będzie się nad sobą użalał i jeszcze czułej opieki wymagał :eek::eek:

dziewczynki Wy Moje Kochane :)

Z kolegą B. to tiaaak różnie bywa- jeszcze :evil: ;) raz to trza śmocy użyć innym focha strzelić a jeszcze innym prośba, ale najlepsiej to chyba działałoby "sposobem i żeby myślał, że to jego inicjatywa.."- Czyli Atijka o My Master :) hihihih

Ale Wiem Siostrzyczki Wy Moje Kochane, że z Wami tio ja nie zginę :)

Aaaajch kurcię, jak Ja Was uwielbiam :hug::hug::hug:

No proszę, Poradnia Prawie Małżeńska się zrobiła, no, no, no ;)

Ja Ci Niwuśka też mogłabym coś poradzić jak te jabłonki można wykorzystać, ino nie wiem, czy tak na publicznym forum to wypada:oops:

Na razie powiem: na chłopa sposobu trza;) I to na każdego co innego działa;) A mój też za piłką biega, kiedyś to nawet w klubie jakimś, teraz tylko z kolegami rekreacyjnie, ale to jest tak jak Atija pisze: tak kombinuje, żeby wszystko było dograne przed meczykiem na tip top. A sport to mu tylko na zdrowie pójdzie

Buziaki Słonko:hug:

Yuka każdy pomysł na jabłonki przyjmę z otwartemi ręcami :D a jak nie na forum tio tak wiesz po ciiiiichu ;)

Niooom, mówiłam, że na Siostry Zawsze Można liczyć:hug: Wszystkie pomysły na faceta są super- macie rację Dziewuszki Moje Kochane- bo działają na Naszych Mężczyzn- Na każdego coś innego- ale działa :) tylko takie PrawieZony jak ja muszą jescze te swoje "śmoce" dopracować na perfetto... ;)

Uwieeeeeeeelbiam Was:hug::hug::hug:

A kogóż to Moje Oczy Widzą:D

Heeeloooooołłłłł Martnezio, :D

Nasze jabłonki to taaakie starsze już, znaczy o grubszym pniu, co już nie owocują, albo mają większe takie "ślepe odrosty" czy jakoś tak to się nazywa- takżę teraz je wyżynamy a kopara wpadnie i karpy rach ciach out z ziemi:).

Troszkie zachodu ze składowaniem tego będzie:)

Pozdrawiam :)