Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niwuska Siostro Ty moja z nieprawego loza :yes: jak Ty mi tu zaprzestaniesz swojej grafomanii zapodawac , to jak tu stoje ( ups siedze raczej ) wyprowadzam sie od Ciebie i wiecej mnie nie zobaczysz ..... Jakzem rzekla tak zrobie ( no chyba , ze zdanie zmienisz :cool: ) . Na ciasto i kawe nie zaprosze z Rodziny wypisze , a i innym Siostrom zakazam kontaktow ( telefonow ) z TOBOM !!!!! :yes:

To Ty sie tera zastanow nad tym i daj znac najpozniej do wczoraj ...... :lol2: bo do jutra nie bede czekac

Buziaki Twoja ( jeszcze Siostra ) EDYTA :hug:

Edytowane przez Edyta M

0285..gifAhojj-

ŁoooCh Masz Ci Psikus.... jak jeden mąż 3 siostry zebrały się iiiii... przechlapane mam jak w ruskim czołgu widzę :oops::) aaale mnię to jednak Cieszy hihihihh:)

Dlategóż, z tego oto tutaj mniejsca (siedzącego) Naszego Rodzinnego Autokaru ( o ile Edytka mnię z Niego nie wysadzi;)) zapowiadam iżżżż z wielką lubością będę się grafomaaanić jak sie masz wiktor ;)

Yuka- bbardzo dziękuję za ten przewspaniały kosz-hmmmm Ty tio wiesz co misie lubią najbardziej:),

Pan Bóg kazał Się dzielić, tak więc proszęm się częstować, w końcu to Nasze Święto ;) Nieeem :) W każdym człowieku drzemie małe dziecko :)

No faaajnie tam u was, Niwusia :)

Widzę, że O. Jacenty zaczyna Was gonić... ;) mam nadzieję, że nadążycie za jego tempem...

ja nigdy nie zapomnę jak pierwszego dnia murowania ścian parteru (nota bene tydzień po rozpoczęciu prac na naszym polu - w 5 dni zrobili fundamenty :o ) wyrobili 7 PALET Leierka a my naiwni na początek zamówiliśmy 10 palet i myśleliśmy że im starczy na conajmniej tydzień ;) Naprawdę z Jackiem to czasem jazda bez trzymanki... ;)

Ale zobaczycie, fajnie będzie... na pewno domek powstanie błyskawicznie :)

Heeej Wszystkim,

Dzięki oz- jak już się O.Jacenty "rozgości" tio zapraszamy do oglądania w realu :)- bo na razie tio łooooch nawet ni ma gdzie dupiny posadzić jak nóżki rozbolą.... :(

Karollinko, my jeszcze fundamentów ni mamy, ale jak już się wyleją tio nie omieszkam tam grosza zarzucić;)

Atijko Kochana, dziękuję Ci za "doumienie" mnię w sztuce- bo kurna sama tio bym serio nigsy na to nie wpadła wrrrrr

Jędruśki- hihihih w końcu jak daję słowo dotrzymuję- tiaaak:)?

Wszystkim Ciepluuuuuuusio pozdrawiam ;hug:

Dzięki oz- jak już się O.Jacenty "rozgości" tio zapraszamy do oglądania w realu :)- bo na razie tio łooooch nawet ni ma gdzie dupiny posadzić jak nóżki rozbolą.... :(

Na pewno skorzystamy z zaproszenia :) a siedzieć nie musimy ;) a kiedy Jacek ma zamiar do Was "na dobre" ściągnąć? pytam, cobyśmy nie zaspali... bo za chwilę się okaże że już ich nie ma ;) (bo skończyli ;) )

A co do zakopania... uwierz mi... oni nie takie już przygody mieli ;) hehehehe :D