yuka 31.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 O Atija, kobieto,:lol2::lol2: niesamowita jesteś:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Niwuska Siostro Ty moja z nieprawego loza jak Ty mi tu zaprzestaniesz swojej grafomanii zapodawac , to jak tu stoje ( ups siedze raczej ) wyprowadzam sie od Ciebie i wiecej mnie nie zobaczysz ..... Jakzem rzekla tak zrobie ( no chyba , ze zdanie zmienisz ) . Na ciasto i kawe nie zaprosze z Rodziny wypisze , a i innym Siostrom zakazam kontaktow ( telefonow ) z TOBOM !!!!! To Ty sie tera zastanow nad tym i daj znac najpozniej do wczoraj ...... bo do jutra nie bede czekac Buziaki Twoja ( jeszcze Siostra ) EDYTA Edytowane 31 Maja 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 http://img715.imageshack.us/img715/7617/dziendziecka.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kochana Z okazji Dnia Dziecka: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.06.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ahojj- ŁoooCh Masz Ci Psikus.... jak jeden mąż 3 siostry zebrały się iiiii... przechlapane mam jak w ruskim czołgu widzę aaale mnię to jednak Cieszy hihihihh:) Dlategóż, z tego oto tutaj mniejsca (siedzącego) Naszego Rodzinnego Autokaru ( o ile Edytka mnię z Niego nie wysadzi;)) zapowiadam iżżżż z wielką lubością będę się grafomaaanić jak sie masz wiktor Yuka- bbardzo dziękuję za ten przewspaniały kosz-hmmmm Ty tio wiesz co misie lubią najbardziej:), Pan Bóg kazał Się dzielić, tak więc proszęm się częstować, w końcu to Nasze Święto Nieeem W każdym człowieku drzemie małe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Mogę z Tobą do tego kosza? mogę??? Uuuuwielbiam słodycze A grafomani zaprzestania zakaz już dostałaś, więc nie będę się powtarzać. Aczkolwiek foty mile widziane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.06.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A do Kosza nio peeeeewno, że MOżesz Atijko Kochana dawaj pomóż, bo ja już prawie do góry kołami z przejedzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No to nic nie mówię bo się opycham. Mniam , mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Zjadłam słodkości , to Ci powiem jak zwiększyć zdjęcia. Jak klikniesz w ten pitolony ołówek to powinno pokazać się takie okno gdzie wybierasz rozmiar zdjęcia, najlepiej największy wybierz, potem kliknij zapisz i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 01.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No nareszcie Szanowna Redaktorka wróciła! I foty w końcu zawisły. Tylko co takie tycie?1?!?! Poprosimy po całości i odrobinkę i ciut więkasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No faaajnie tam u was, Niwusia Widzę, że O. Jacenty zaczyna Was gonić... mam nadzieję, że nadążycie za jego tempem... ja nigdy nie zapomnę jak pierwszego dnia murowania ścian parteru (nota bene tydzień po rozpoczęciu prac na naszym polu - w 5 dni zrobili fundamenty ) wyrobili 7 PALET Leierka a my naiwni na początek zamówiliśmy 10 palet i myśleliśmy że im starczy na conajmniej tydzień Naprawdę z Jackiem to czasem jazda bez trzymanki... Ale zobaczycie, fajnie będzie... na pewno domek powstanie błyskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 witam:) oj tak, w murowaniu scian widac expresowe efekty, cieszy każda cegiełka, a wrzuciliscie zawiniątko z pieniążkami w fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 My??? Ja nie Ale mój Małżonek szanowny Martinezio chyba zdążył.. coś tam wspominał, że klepaczki poleciały w ławy A jakie u nas były ekspresowe efekty możecie zobaczyć w naszym dzienniku (link w mojej stopce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nio cuś tam brązowego wrzucałem - wyglądało jak klepaczki... ale mogły być jakieś guziczki też... Nie było czasu się zastanawiać, bo gruchy popędzały z wypróżnianiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.06.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Heeej Wszystkim, Dzięki oz- jak już się O.Jacenty "rozgości" tio zapraszamy do oglądania w realu - bo na razie tio łooooch nawet ni ma gdzie dupiny posadzić jak nóżki rozbolą.... Karollinko, my jeszcze fundamentów ni mamy, ale jak już się wyleją tio nie omieszkam tam grosza zarzucić Atijko Kochana, dziękuję Ci za "doumienie" mnię w sztuce- bo kurna sama tio bym serio nigsy na to nie wpadła wrrrrr Jędruśki- hihihih w końcu jak daję słowo dotrzymuję- tiaaak:)? Wszystkim Ciepluuuuuuusio pozdrawiam ;hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki oz- jak już się O.Jacenty "rozgości" tio zapraszamy do oglądania w realu - bo na razie tio łooooch nawet ni ma gdzie dupiny posadzić jak nóżki rozbolą.... Na pewno skorzystamy z zaproszenia a siedzieć nie musimy a kiedy Jacek ma zamiar do Was "na dobre" ściągnąć? pytam, cobyśmy nie zaspali... bo za chwilę się okaże że już ich nie ma (bo skończyli ) A co do zakopania... uwierz mi... oni nie takie już przygody mieli hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.06.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 co do tego kiedy wchodzą na dobre tio są odmienne zdania,moje: J.mówił,że za 2 tyg- to nawet ziemia zdąży przeschnąć; zdaniem B.: to już w ten czwartek:eek::eek:.... noi teraz to na dwoje babka wróżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 hm..... to ciekawe.... zobaczymy jak w praktyce będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A tak w ogóle.. coś mi sie obiło o oczy w Twoim dzienniku o jakiś zmianach w projekcie... może byś nas oświeciła co i jak? jakies może rzuciki domeczku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 czee Niwuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts