Niwa 04.06.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Czee karollinuś witaj w MOim pokręconym komniętarzowniku:D OZ- zmiany owszem są, ale niewielkie, takie, że nawet na projekt Archi nie nanosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 hej, w zyciu sie nie połapie w Waszych koligacjach rodzinnych:) ale jako kuzynka mogę się dołączyć czy ja tyż mogę?? Hiehehehh:D Edytuś- TY mnię znaaaasz oz- porobiło się..... ja nie wiem jak ja ludziom pokażę Naszą fotę rodzinną- tojż to w rozmiarach" bitwy pod grunwaldem" niedługo bedzie Karolinko, a co Ty tak skromnie, tylko kuzynką chcesz być??? wstydzisz się Nas? nio dobziem, kuzynka też fajna i pierwszą będziesz:) Yuka chyba się na Nas- na mnie obraziła, coś ostatnio mam u Niej przegibane... Buźki Dzieciuszki (chciałam napisać Dziewuszki- ale chłopcy tejż są i by się zbiesili):: ja druga, ja druga..................... Zawsze jak jestem u Ciebie to mi humor sie poprawia czytając Wasze posty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Agulka Ja Ciebie biorę na kuzynkę I będziesz Ty już nasza . Witaj w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Cześć Niwusia Widzę, że dzielnie na straży stoisz, obecność sprawdzasz a i nowe kuzyneczki do rodznki agitujesz:wave: Rośniemy w siłę kochani:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2010 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No dobra ............... ale jakies wpisowe to sie chyba nalezy CO NIE ???? za te " przylacza " do Rodziny :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.06.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 cze dziewczyneczki kuzyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No dobra ............... ale jakies wpisowe to sie chyba nalezy CO NIE ???? za te " przylacza " do Rodziny :yes: Popieram:yes:, Jak Edytka do rodziny wchodziła to taaaką bekę grzańca przytachała, że całe FM mogło się zabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Popieram:yes:, Jak Edytka do rodziny wchodziła to taaaką bekę grzańca przytachała, że całe FM mogło się zabawić Yuka Kochana Moja Siostro ...... Na Tobie sie nie zawiode ( musi co grzaniec dobry byl skoro do dzisiaj go pamietasz ) ....... No to czekamy na te " wpisy " za te " przylacza " .... Porzadek musi byc ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.06.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Niwaaaaaa czy Ty jeszcze z jabłonkami walczysz? Jak samopoczucie po kleszczu wstrętnym ? Proszę mi się tu zameldować i powiedzieć ,że oki wszystko ,bo siem martwiam a tymczasem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 jejjj to ja znowu do tyluj estem i o kleszczu nie doczytałam, wy klikacie w srodku nocy kiedy ja smacznie spie a potem moga mi umknąć co niektóre wieści. no jak tam Niwuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 jejjj to ja znowu do tyluj estem i o kleszczu nie doczytałam, wy klikacie w srodku nocy kiedy ja smacznie spie a potem moga mi umknąć co niektóre wieści. no jak tam Niwuś? Kochana jestes usprawiedliwiona ..... Niwcia tak ZAWILE - PIEKNISCIE pisze , ze moglo Ci to umknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Niwa: zajefajne błocko macie Ekipa Oo. Jacentego będzie miała fajną zabawę Oni wprost uwielbiają się taplać w czymś takim, hehe... Normalnie sanatorium żurawinowe... cu cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Heyah troszku mnię nie było prosiem mi wybacić, taki maratonik działkowy sobie urządziliśmy- od środy do wczoraj, od mniej więcej 8 do 20 byliśmy na działce no i powiem Wam, że jak wracaliśmy tio ni nogą ni ręką ruszyć ni moglam... aaaaale warto:D Atijuś, już oki jest- choć z głową tio mi już tak chyba zostanie Kleszcz był, P.Dr wyskubał, Niwa się trzyma ramy i jakoś jedzie dalej z Bryzą Karollinka, Edytuś- fakt mnię czasem trudno zrozumieć- ale to chyba w jakiś sposób urokliwe jest, cioooom Aaaaaa, no i hmmm ja też poproszę o "wkupowe" dziekuję Wam Dziewczynki, że jesteście- Wy MOje Kochane :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 witam poniedziałkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wybaczam nieobecność skoro pracowicie i pożytecznie czas spędziłaś Ciesze się, że kleszcz szkód nie narobił i ja też pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Do poniedziałkowych pozdrowień się przyłączam i ja:D Martinezio-mówisz, że sanatorium.... może jakieś opaty powinniśmy pobierać:evil::evi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 07.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wiesz, kąpiele borowinowe, czy tam żurawinowe, są dobre ponoć na cerę, więc ekipa Oo. Jacentego zawsze je pikna i gładka A stare matrony z wielkiego światka wydają fortuny, by móc się jak ta maciora popluskać w błocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No i po co, sie pytam i po co ? Wpaść do Cioci Niwusi i za pół cenki się wytarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hej Niwuś, widzę że o sanatoriach rozprawiacie więc ja zapraszam do swojego;) tzn do tego w którym pracuję ciesze się ze kleszcz wydłubany i że roboty na dzialce ruszyły do przodu. Miłego wieczorku Kochana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czeee czerwono - biała Siostro:hug: Ależ kawał dobrej roboty wykonał pan Koparek, no no no i Tobie też nie ujmując, spisałaś się kobieto, że ho ho Pięknie zaczyna się robić w tej Twojej jabłonkowej krainie. i humus już ściągnięty. A kiedy wykopy pod ławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts