Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Niwy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 695
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hihihihihihhhh :oops: Alem się zawstydziła:oops: Dzięki dziewczyny cmok, cmok, cmok

taki człowiek styrany wraca do domu o niczym nie myśli tylko ryjek na podusię ułożyć ... i jak czyta, że Wy tak podtrzymujecie na duchu i dajecie powera do kolejnych etapów, do dalszych prac.... normalnie uwielbiam Was Moje Wy Kochane Siostrzyczki i Kuzyneczki wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzi za to dla Was!!!!0585..gif Dziękuję, że Jesteście!

Hehe, ja o spaleniźnie nic nie mówię, bo jam też się zraczył w sobotę :D Zasypywaliśmy z OZ rowek jeden w poprzek działki i jakoś tak cały dzień na słonku się zeszło... Powiem tak - kryzys mija dzisiaj, więc jakieś 3 dni, a najgorzej było nie w niedzielę, ale wczoraj wieczorem...

No i jak to OZ stwierdziła wczoraj, mogę robić za flagę Maroka :D

Edytuś- bo jakby poszła na współpracę(ta ziemia) to nie byłoby do gołej;)

OZ- nie zawstydzaj mnię :oops: aaale dzięki :) aaaa i jednak B.wygrał- O.Jacenty wpadnie do Nas w ten oto czwartek, co to teraz będzie- ale to nie na stałe:(, bo coś jeszcze kończy....

Martinezio- hehehehehhhh :) Witaj Flago Maroka :D łączę sie z Tobą w Bólach, bo kurna u mnię to już luuuzik, ale sobotni wieczór- ło matko....

Aka z Ina- dzięki CI Dziecino :) no powiem Ci tak- no kto jak nie ja ;) (taki żarcik)

Pozdrawiam Was Wsiech MOi wspaniali czytacze :D

hehehehDD:D To co Tygryski lubią najbardziej;)

cos ostatnio chyba się na śmiałaś, bo kurna fotki to wklejam i mniej piszę :roll: ... fociszcze mówią same za siebie ;)

ale, ale zapraszamy tak czy owak :)

wpadać i troszkie pogadać:)

Ano zamotałam się w Jędruśkowym dzienniku:( - no mowię, że sierot jestem i tyla.... :(ale już przeprosiłam.... i nie będe więcej- promissssss:yes:

No to Siostra Niwa.. muszę się wyspowiadać:oops:

Wczoraj gadałam z najszym Ojcem przewielebnym Jacentym... powiedziałam mu, że został ojcem naszej rodziny... trochę mu szczęka opadła... nie widziałam bo przez telefon gadaliśmy, ale my się znamy jak konie łyse, więc jego: "yyyy, ale że co??" było wielce wymowne.... ;) poprosił baaardzo, żebym mu zapodała linka do Twojego dzienniczka, co by sobie poczytał.. ;) no i koniecznie chce zobaczyć zdjęcia jak to się zarył... hm... ;)

Linka nie wysłałam, pytam grzecznie o pozwolonko...

SORRRRRRRYYYYYYYYY nie bądź zła! plissss...

OZ, zła nie jestem:)

ja się po prostu MOOOOOOCNO WSTYDZĘ :oops::oops::oops:

ja taka mała Niwusia :oops: ... czyli jak powiedziałaś, że został "O.J" to troszkie dziwnie się zrobiło:(??

wstydze się, moćnio się wstydzę :oops::oops::oops:, ale linka oszywiście podaj- w końcu nie powinien mnie z rodziny wykopać, niem ;)

Ufff... myslałam, że mnie wydziedziczysz z naszej rodzinki ;)

Nie zrobiło się dziwnie... Jacek jest przyzwyczajony... ;) My sobie często robimy jaja... ;) jak nam budował, to mówił nam całkiem "serio", że przez dwa lata nie możemy wchodzić na balkon ;) teraz ja mu odpłacam pięknym zanadobne... ;) ostatnio mu powiedziałam (około godziny 17), że przyjechałam do domu i właśnie widzę, że mi ukradli bramę, którą przywiózł mi rano, bo pewnie dlatego, że nie schował jej do garażu tylko postawił obok... kazał mi latać po wsi (no dobra, chociaż po działce) i jej szukać.. ;)

A zdziwił się tym ojcowaniem nieco, bo w sumie... jak byś zareagowała na tekst: "Wiesz, zostałeś ojcem naszej rodzinki..." hehe ;) a poza tym Ojca Jacentego wymyśliłam chyba ja więc możesz jakby co wszystko na mnie zwalić ;)