oz 10.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no z tego co mi wiadomo to dziś Ociec naszej familii ma ławy zalewać naszej Niwusi.... ale może coś się poprzesuwało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.06.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Noooooooooooooooooooooooo :lol2::lol2: To DZIIIIIIŚŚ i nawet już chłopaki szaleją hihihihihihhihhhhhhh OZ- to dobre z tą bramą heheheheeh:D no i rację masz- to Ty, żeś go mianowała o miłościwa Ty Siostro na Oojca Jacentego:) lecem robić kanapy- bo wybieram się z B. na Nasze pobojowisko Buziaki, Buziaki, później się odezwę. p.s. nie lubie blogowej formy dziennika- ale jakoś trza to przeboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hihihihihi Niwusia, gratulki. Tylko aparatu nie zapomnij!!!!!! A dzienniki wróciły, takie, jakie były:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Foty foty foty proszę I chwała redakcji za nasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 10.06.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Łoooooooooooooooooooooooooooooo zmęczeni my są, ale jacy zadowoleniiiiiiii gęby się cieszą od ucha do ucha... :lol2: fociszcze mam, a jakże;) aaaale dziś już nie dam rady nic tu fajtnąć, bo kuuuurna łepetyna mnię boli jak sie-masz wiktor ... jutro- promisssss dzięki, że wpadacie Kochane Wy moje, bo kurcię dajecie nadzieję, że wszystko się uda:hug: wczoraj to ciężkawo było z Nami, powaga... Na prawdę dziękuję Wam, że jesteście, bo to Wasza energia, fluidy czy śmoc;) do Nas płynie i daje nadzieję, że zbudujemy "Nasz Dom" ....jednak są jeszcze dobrzy ludzie na świecie.... buźki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Bużki Kochaniutka i zmykaj odpoczywać po pracowitym dniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No, to się zaczęło:cool: Buziaki kochana i pamiętaj, że tu jesteśmy:yes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No to (nie) cierpliwie wyczekuję na fotki a naszego ojca przewielebnego J. ustrzeliłaś co by go przedstawić Rodzince?? jak coś to ja fotkę wypożyczę ze swojego dzienniczka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :hug:Niwuś-My po to tu jesteśmy i cierpliwe jesteśmy i poczekamy spokojnie na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Niwuś :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 hihihihhhhhh:oops: Wy Moje Kochane :hug::hug::hug:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 11.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O że by Cię To jeszcze za mało deszczu?!?!?!?!?!? Jak siem Kobity cmokajo to deszcz będzie! Niedoczekanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Łooooooo żeszzzzzzz jakie piękne ławy. Jedziesz Niwusia jedziesz piękniutko. Przytulasków z cmokiem nie będzie, żeby w razie deszczu nie było na nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dobra, ja też już nie cmokam, promisss Jędruśki słonko będzie grzało aż tyko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :wave:Nooooo Niwuś.... Brawa wielkie dla was za organiację i gratulki z racji dobrego początku:wave:P.S.Cmoków też nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ucałuj Twoje Kochanie na dobranoc i powiedz mu ,że jesteś z niego dumna. Mężczyźni , to są niby twardzi , ale potrzebują naszej czułości. Jak dzieci, normalnie, jak dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ululowuję Mojego Skarba i Wam Siostrzyczki Kochane dziękuję za pozytywne wibracje i nie przesyłam całusków cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja tez nie przesyłam całusków,:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 11.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 I to mi się podoba......... Prawidłowe reakcje macie Kobitki. A to do Ciebie było Niwuśko.....do Ciebie! PS Tylko Go nie ulolowywuj za mocno bo Ci.......nie wstanie hi hi hi! Wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.06.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Helołłłłłłł Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts