piotrekkkk85 15.05.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Wylewam pierwszy raz podłożę ułożyłem styropian dałem na to folie .Jest pomieszczenie gospodarcze 36 m2 6-6 .Chce wylewkę grubość 5 cm słyszałem ze najlepiej jest ustawić wypoziomować rury na 5 cm i podzielić nimi powierzchnie na 3 mniejsze kawałki i wylewać .Czy można wypoziomować podłogę czymś innym niż rury? jak tak to czym ? i czy rury maja mieć 6 metrowe czy wystarcza 3 ?jakby ktoś posiadał jakieś zdjęcia z opisami jak sie przygotowuje powierzchnie przed wylewka z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 17.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Najlepiej jest robić wylewkę z rurkami ale trzeba trochę czasu poświęcić na wypoziomowanie, rurki się potem usuwa i miejsca po nich wyrównuje półsuchą mieszanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 19.05.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 "ustawinie rur na podozy" a co to jest podoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts