bemark 16.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 witam na czesci podlogowki mamy polozony gres jest okteraz pora na pokoje i salon co radzicie polozyc gres odpoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 18.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja w pokojach mam panele i jest ok, pod panele był połozony podklad taki na podłogówkę izofloor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 18.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 w zasadzie to mam podłogówkę w całym domu łacznie z garażem, wszedzie sie sprawdza bez względu na to co jest na podłodze (co prawda drewna nie mam, zabrakło kasy) jedyne co zauwazyłam to to, że w kuchni gdzie mam kafle 50 x50 i bardzo cienkie fugi bardzo wolno sie nagrzewa, w hollu, łazience itd. podłoga jest letnia/ciepława a tam dalej chłodna, po prostu trzeba dłuzej poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 18.05.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja w pokojach mam panele i jest ok, pod panele był połozony podklad taki na podłogówkę izofloor dzieki za odpowiedz tez biore panele pod uwage pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts