sosnalaredo 17.05.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam! Bardzo proszę o poradę. Upatrzyłam szafę, która mi się*spodobała i która pasuje na wymiar, ale nie wiem czy jej kolor będzie pasował do mojego drewnianego sufitu w przedpokoju. Sciany i podłoga są białe, także tutaj nie zaistniałby konflikt.. Może macie jakieś pomysły, może jakiś kolor ścian zintegrowałby szafę i sufit. Nie wiem co zrobić a nastawiłam się*na szafę i komodę z tej serii bo idealnie wpasowują się na wymiar, ale wymiana sufitu nie wchodzi w grę. Z góry dziękuję za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.05.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Kategorycznie nie pasuje Jedynym wyjściem jest pobielenie sufitu, tym bardziej, że pozostała stolarka jest biała... Edytowane 17 Maja 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 17.05.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Wg mnie nie pasuje:( Jeśli bardzo chcesz tę szafę to IMHO powinnaś drewniany sufit "machnąć" na biało - zrobić takie bielone drewno ... Tylko się mnie nie pytaj jak to zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nie pasuje. I popieram pomalowanie sufitu na biało. Albo jednolicie kryjącą farbą, albo pobielenie z przecierkami tak, aby widoczny był rysunek drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Jestem tego samego zdania co przedmówczynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 17.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ja też uważam, że jedno nie pasuje do drugiego. I jeszcze dodam, że sufit mi się nie podoba. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.05.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie pasuje ;( Posłuchaj forumowiczów w sprawie sufitu-dobrze prawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts