Gość 04.02.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Gdzie można i czy można kupić lustro o dł. 160 cm i szer. 70 cm. Chcę coś takiego przykleić w jednym kawałku. Proszę o podpowiedź czego użyć do umieszczenia lustra na ścianie. Co zrobić żeby wodzie nie udało się wtargnąć pod lustro?? Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 04.02.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Lustro na wymiar kupiłam u szklarza - jak jest wola to szklarz też je wklei w kafle. Ja kleiłam sama na silikon do mocowania luster kupiony w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 15.02.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 W tej firmie mozesz zakupic lustro a silikonu uzyj firmy ponizej podalem http://www.nomos.com.pl/http://www.soudal.pl/wwwsoudal.htm Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.02.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Polecam, bo sam tak robię, zamówić u szklarza, ale specjalne do łazienki, wymiar gwarantowany, a cena... niżej pewnie nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 02.04.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 A żeby nie było na lustrze pary, warto zamontować matę grzewczą. Dobrze sie sprawdza na dużych lustrach i w łazienkach miłośników gorących i długich kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalina 03.04.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Wiecie może, czy da sie cos zrobic z lustrem juz "zaatakowanym" przez wode, z zaciekami ? Czy trzeba je przycinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.04.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Wiecie może, czy da sie cos zrobic z lustrem juz "zaatakowanym" przez wode, z zaciekami ? Czy trzeba je przycinac ? Przykra sprawa, ale lekarstwa może szklarze mają sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 04.04.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Wiecie może, czy da sie cos zrobic z lustrem juz "zaatakowanym" przez wode, z zaciekami ? Czy trzeba je przycinac ? a moze dac naokolo cienkie, drewniane listewki ? Ja takie dalem i naprawde nie wyglada to zle, a dotego kosztuja grosze i mozna samemu je poprostu nakleic po zabejcowalaniu i polakierowaniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalina 04.04.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Obawiam sie , ze listewki nie pomoga - zacieki sa nierownomierne i roznej dlugosci, ale dziekuje. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 09.08.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 CZy jest sens dac duze lustro na sciane o wymiarach 1x1,5? Nie ma byc ono nad umywalka, tylko na jednej ze scian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.08.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Jest Mam w łazience na ścianie lustro o wym. ok. 180 cmx100 cm. Wyglada wspaniale, powiększa łazienkę. Jedyna "wada" (oprócz częstego przecierania) to mozliwość obejrzenia się w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 09.08.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Czy wysokosc to 180cm czy szerokosc? Szklarz powiedzial mi.ze wiekszego jak 100 cmx150 nie zrobia nam, bo ciezko przewiezc i zamontowac. 100 cm to ma byc szerokosc u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.08.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Zastanów się nad 2 lustrami ustawionymi naprzeciw sobie - mam tak u siebie . Do dzisiaj nie mogę się otrząsnąc jak jestem w łazience.A co do rozmiarów - de facto nie powinny rzutować szklarzowi podczas montażu czy transportu.Ja mam przyklejone oba punktowo do ścian - wykończenie fugą , licują z płytkami obok (współpłaszcyzna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 09.08.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Na pewno fajnie,ale u mnie to bedzie problem, bo sciane na przeciwko mam juz zajeta zostaje mi tylko ta jedna sciana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 serwuj jak największe lustro - ja mam w suficie tzw. oświetlenie punktowe i część halogenów jest przekierowana lekko na lustro. Bardzo ładnie to wygląda.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 a mi zrobili lustro na cala sciane w lazience bez zadnego problemu 160x230, a duza tafla ma 100x230cm, da sie jak się chce. I z ciasniutkiej lazieneczki optycznie jest 2 x wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 09.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 A nie bylo problemu z przewiezieniem i wniesieniem? Nie wyginalo sie? Moze powinnam pojsc do innego szklarza sie zapytac? A kto montowal to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.08.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 nie bylo problemów - biegli na 5 pietro po schodach bo do windy nie weszlo... a montowali takze oni, to bardzo porzadna firma (Gliwice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 09.08.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 To ja zdecydowanie musze pochodzic po innych szklarzach,moze zamontuja wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.08.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 na pewno! bez obaw i powodzenia lustro na cala sciane jest naprawde ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts