Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LUSTRO ŁAZIENKOWE, lustra do łazienki

Gość

Recommended Posts

Może się jeszcze przyda:

http://www.yourglass.pl/agc-flatglass-europe/Glaverbel/sanilam/bezpieczne_laminowane/lustra.html

Dopiero doczytałam, że już takie znalazłaś...

Dziękuję bardzo za linka :D Tamtego lustra jeszcze nie zamówiłam, tylko się orientowałam, jak ze zrobieniem, więc jeszcze mogę kombinować :wink:

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 285
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam lustro podobno wymiarowo (ciut większe), na początku chcialam szkło zamówić u szklarza, ale nie chcieli mi zrobić ram - że niby lustro pęknie (podobno ramiarz z dziada pradziada). W końcu lustro zrobli mi Ci, od ktorych miałam meble kuchenne i łazienkowe. Mam je w calości podklejone na płycie i dookoła rama, ale już jako ozdoba, a nie "stabilizacja"

Drzwi przesuwne:

tafla szkła ok. 90x200 cm: 1000 zł

+ system: 750 zł,

+ maskownica (jeśli w zabudowie, to nie jest potrzebna): 200 zł/m,

+ klamka: ok. 150 zł

+ montaż 350 zł (w cenie są pomiary w domu)\Oczekiwanie 3 tyg.

Luster jeszcze nie wycenili, bo muszą przyjechać na pomiar i wtedy można wyceniać.

Powodzonka więc :)

GGGosik

Ja sama wymierzę i zamawiam. Nie mam czasu by na nich czekać :wink: A drzwi to rozumię wewnętrzne, nie bo kabiny pryszniowej? Mnie interesują takie do kabiny. Wiem, że też takie robią ale szczerze mówiąc nie usmiecha mi się płacić 1500zł jak mogę kupić gotowe na rynku za połowę tej kwoty np. Koła czy Cersanitu. :roll: