mynia_pynia 20.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Modne lustra przyklejane do ściany to były 9 lat temu. Obecnie modne są potężne lustra w dużych ramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 20.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a mi lustro przyklejone do ściany pękło po 5 latach patrzenia w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 20.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a mi lustro przyklejone do ściany pękło po 5 latach patrzenia w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ... Modne są teraz lustra przyklejane bezpośrednio do ściany ... a skąd jestes ? bo u nas odeszło do lamusa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Są kleje np. w tubach (jak silikon); klei się jak g...o do tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Są specjalne kleje do luster i chyba tym najlepiej to kleić. Co do mody, to chyba bardziej do ubioru ją trzeba odnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluestom 24.07.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 My planujemy włączanie oddzielnym włącznikiem. Mamy dość dużo źródeł światlła w łazience i ciężko byłoby się jakoś usztywnić pod co podłaczyć te ogrzewanie. Zastanawia mnie inna sprawa co użyć do ogrzewania: - kabel - wsz jasne - mata czy folia - i już tu janości nie mam => chodzi o to czy taką folię można przykleić do lusta a następnie lustro wkleić do ściany pomiędzy płytki. Matę napewno można. Troche odswieze watek. Mam taka glowna zasade jezeli chodzi jakie lustra czym grzac, to: - lustra wklejane - maty grzejne, - lustra wiszace - folie grzejne. Imo najlepiej podpiac ogrzewanie lustra pod wylacznik np. glownego oswietlenia lazienki. Na pewno nie zapomnimy wylaczyc . Fakt, maty pod lustra nie sa tanim rozwiazaniem ale dosyc ciekawymn np. mata o wymiarach 0,6m x 0,6m / moc 48W - mozna nabyc juz od 247zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 03.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Zastanawiam się nad lustrem na całą ścianę w łazience, albo na prawie całą, bo reszta to będzie piecyk gazowy docelowo ma być schowany w szafce. Czy macie coś takiego u siebie w łazienkach, bo wszystkie przykłady łazienek jakie widziałam mają raczej malutkie lustra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 03.08.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Chciałam tez zapytać jakiej wysokości macie te lustra i na jakieś wysokości powyżej umywalki się zaczynają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.08.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jak dla mnei troche kicz caa łazienka.moze byc wielkie ale tylko w obrebie umywali nie ma zadnego foto/ schematu więc cieżko doradzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 03.08.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Tak wylada moja łazienka: http://krysztalowaziemia.com.pl/zdjecia/bathroom.jpg Łazienka ma wymiary 2,7mx1,8m. Lustro chciałabym wstawić od rogu z wanna do piecyka, lustro miałoby szerokość ok. 1,8m a wysokość myślę, że ok 70-80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 04.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 w jednej łazience mam lustro 180x80, w drugiej 180x120. Przyklejone bezpośrednio do ściany, dookoła ramy z drewna (łazienki w większości malowane, kafle tylko tam gdzie to konieczne).Moim zdaniem pięknie powiększają pomieszczenie (i to stosunkowo niedrogi zakup - lustra 300-400zł z przywiezieniem, ramy z desek z castoramy przeszlifowanych drucianą szczotką, pobejcowanych i polakierowanych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 04.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Masz może jakieś zdjęcia swoich łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 04.08.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzisiaj zrobię i wieczorkiem wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 04.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzięki, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 04.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mam zdjęcia luster w takim wykonaniu i sama zamierzam użyć luster pod sufit, nie widzę w tym nic kiczowatego.Jeśli ktoś chciałby zamieścić moje zbiory tu na forum proszę o kontakt na maila, prześlę je (jestem z tych, co nie potrafią wklejać zdjęc i nie mają czasu na zgłębienie tej kwestii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 04.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://arch.blox.pl/resource/8_powiekszenie_lazienki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 znajoma ma na ścianie szybę matową- na całej od podłogi po sufit- wygląda to super, choć lustra na całej ścianie sobie nie wyobrażam (głównie ze względu na czyszczenie). U nas w łazience na górze jest duże lustro 100x250 co oznacza, że jest także pod blatem łazienkowym. Dałam tak, bo myślałam, że to będzie miało jakiś efekt. Tymczasem pod blatem lustra prawie nie widać- chyba, że się po coś schylam no i po co było kombinować z otworami na syfony itp. Polak mądr po ...(niekoniecznie szkodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Moja ciocia miała taaaaakie lustro na całą ścianę. Super się wygląda siedząc na kiblu - bajka po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 04.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://img194.imageshack.us/img194/8105/8powiekszenielazienki.th.jpg Bo do tanca trzeba dwojga... Sorry ale jakos mi sie tak skojarzylo gdy zobaczylem to zdjecie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts