Monika B 29.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 A co stoi na przeszkodzie zamontowania dodatkowego źródla światła nad wanną? takie lustro i tak zasłonisz zbliżając sie do wanny i będziesz miała wrażenie pracy tyłem do światła.Zasłaniać wanny nie musisz, ale technicznych przszkód nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 30.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zasłonię światło - zgadza się dlatego lustro nad wanną raczej niż pod światłem - co by je rozpraszać. Światło nad wanną do mnie nie przemawia 1) nie znoszę halogeników, zresztą nie pasują do bólu do mojego wnętrza 2) nad wanną jest może z 1/2 m3 przestrzeni. Nie zamierzam zasłaniać wanny ale dręczy mnie i męczy problem tej rolety - jak u jasnej anielci miałabym ją zamontować do skośnej ścianki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 31.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Tak czytam post Moniki i mnie olśniło, czy to znaczy, że roleta jest zamocowana tak, że odcina część łazienki (na wysokości ścianki prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 31.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Montowany nad wanną, wzdłuż ściany wanny, tak że opuszczony zasłania wszstko. Skraca całą łazienkę. Oczywiście musiałabys sobie to dobrze rozplanować i sprawdzić czy pod skosem to sie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 03.04.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ups, teraz rozumiem dlaczego nie możemy porozumieć się co do rolety - MOJA WANNA UMIESZCZONA JEST WZDŁUŻ a nie w poprzek pod skosem - i nie mogę inaczej - w samym rogu musi być dojście do rozdzielnika ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Tak to chyba rzeczywiście sie nie da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka07 05.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 W nowej łazience marzy mi się ogromne lustro. Fajnie byłoby je jakoś mądrze oświetlić (no i przy tym siebie, of curse). Nie podobają mi się wiszące kinkieciki ani halogeny. Podobno są lustra z już wmontowanymi światełkami co rzekomo wygląda bardzo elegancko. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 w każdym studiu z łazienkaminieco tańsze w castroramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 06.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Widziałam w OBI - liczne były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka07 06.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale mnie chodzi o takie podświetlane od spodu, takie małe pionowe prostokąty, coś jakby wtopione w szkło. Podobno nowośc, w każdym razie nie widziałam w żadnym ze sklepów z akcesoriami łazienkowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 06.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 W IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 06.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja takie widziałam w Nomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 07.09.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zobacz na allegro,wydaje mi się ,że jakiś koleś miał takie z "podświetlanymi prostokątami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 10.09.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 O takie lustra ci chodzi? http://www.jaknet.pl/zuzia/lustro01.jpg http://www.jaknet.pl/zuzia/lustro02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ale mnie chodzi o takie podświetlane od spodu, takie małe pionowe prostokąty, coś jakby wtopione w szkło. Podobno nowośc, w każdym razie nie widziałam w żadnym ze sklepów z akcesoriami łazienkowymi... Lidko, znalazłam takie: http://www.krakszklo.pl/katalog.php?idp=67&id_kat=1 Czy o to Tobie chodziło? Tam są przeróżne - właśnie podświetlane od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Keuko ma fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 16.11.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 czy któś z was ma lustro w łazience umieszczone inaczej niż na ścianie nad umywalką? Jak się użytkuje?Bardzo proszę o fotki takich rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 robiłem kiedyś klientowi lustro nad wanną tzn na ścienie obok - utrzymanie ... horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesaw 16.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 ja mam lustro nad umywalka i naprzeciwko nad pralka. efekt wziulany bardzo sobry poniewaz optycznie pwoieksza lazienke, ktora jest mala. moja znajoma ma z kolei lustro szerokosci okolo metra na 3 sciana wokol wanny co bywa czasami dosc krepujace ;p niestety nie sluze zadnymi zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 16.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ja nie mam nad umywalką tylko po przeciwnej stronie wzdłuż prawie całej ściany 2,2m długie i 0,8m wysokie i pod spodem półka na całej długości . Lazienka wąska, wystarczy się odwrócić i jest oK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts