kruszka 16.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Szukam czegoś nad umywalki oryginalnego i nowoczesnego, w zasadzie dobrze byłoby gdyby lustro miało jakieś półeczki z boku lub by była to szfka z lustrem.Widziałam lustro suwane na półce-regale firmy cersanit ale kolory nie te. Myślę o ciemnym drewnie. Czy komuś wpadło w oko coś ciekawego? Będę zobowiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 16.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Miałam kiedyś nad wanną, było pokrojone i położone identycznie jak kafelki, bardzo mi się podobało i wcale nie było tak źle z utrzymaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 17.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Moje lustro jest jednak nad umywalką ale sięga jeszcze nad wannę (po prawej stronie) i nad kibelek po lewej. W sumie ma 160 szerokości (czyli prawie cała moja mała łazienka) i 120cm wyskości.Bardzo namawiam na instalowanie co najmniej takiego lustra, lub proporcjonalnie większego w większej łazience. Daje naprawdę świetne wrażenie przestronności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A pomyślałaś, zeby lustro wkleić między kafelki i półki i półeczki dostawić do tego wg własnego uznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 17.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/h/7/0/2/19899148_m.jpg mam lustra a łazience od ciany do ciany- to jest lewa ciana od wejcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 17.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/7/0/2/19899148_d.jpgteraz może będzie lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 17.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/8/1/7/19899149_d.jpgi lewa strona, lustra sš naprzciw siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 17.11.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Szukam czegoś nad umywalki oryginalnego i nowoczesnego, w zasadzie dobrze byłoby gdyby lustro miało jakieś półeczki z boku lub by była to szfka z lustrem.Widziałam lustro suwane na półce-regale firmy cersanit ale kolory nie te. Myślę o ciemnym drewnie. Czy komuś wpadło w oko coś ciekawego? Będę zobowiązana. Mi najbardziej podobają się lustra w drewnianej oprawie. Może to mało oryginalne ale ponadczasowe. Lustra wklejane między kafle są teraz bardzo modne. Musi to być dobrze zrobione by efekt byl fajny. I podono lepiej jeśli nają jakąś obramówkę z np. dekoru. Poza tym z lustem wklejonym już nic nie zrobisz, a lusto powieszone jak się znudzi to można je wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 też jestem zwolenniczką luster w drewnianych ramach i wieszanych na kafelkach....te wstawiane, osobiście mi się już opatrzyły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 18.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięki dziewczyny, lustro w ramie drewnianej tak, ale nie do mojej nowoczesnej łazienki, półki z kafli odpadajš-opatrzyły mi się, mam w obecnym mieszkaniu, wymagajš niesamowitej precyzji w wykonaniu. lustro wtopione w cianę z kafli też odpada, bo nad umywalkami nie będzie kafli. Szukam czego innego ale sama nie wiem czego...! W tym problem! pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 18.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 może coś takiego http://www.kolo.com.pl/rysunki/ceramika/ego/88107/88107.jpg 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 18.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ja tam mam szafkę z lustrem.dobra rzecz, wszystko pochowane, i przynajmniej nie mam "drogerii" w łazience naokoło siebie, bo na to to już jestem wyczulony. no i zawsze można do takiej z lustrem dobrać drugą - pod zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 18.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Ta podłużna z Koła była już u mnie na tapecie, ale jest za krótka-u mnie sš 2 umywalki, czyli musiałyby to byc 2 niezależne szafki z lustrem. Darek, też nielubię drogerii w łazienkach-obecnie tak mam-kurz, bałagan, wštpliwa ozdoba.A jakie masz meble łazienkowe-może sie pochwalisz? CZekam na pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 20.11.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ta podłużna z Koła była już u mnie na tapecie, ale jest za krótka-u mnie sš 2 umywalki, czyli musiałyby to byc 2 niezależne szafki z lustrem. Darek, też nielubię drogerii w łazienkach-obecnie tak mam-kurz, bałagan, wštpliwa ozdoba.A jakie masz meble łazienkowe-może sie pochwalisz? CZekam na pomysły Co do mebli kuchennych to ja bedę zamawiać u stolarza. Zrobi mi wszystko na wymiar, dokładnie tak jak chcę. Do tego bede robic też lustro, ale w drewnianej oprawie. Zapłacę za to ze 3 razy mniej niż gdybym wybrała mebelki z Koła, ktore mi sie podobają, a są do tego ze 3 razy mniejsze od tych ktore sobie wymyśliłam. Do tego bede miała drewniany blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka-nowa 20.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Bardzo ładne nowoczezne meble drewniane robi firma Galla. Ja mam u siebie szafkę podumywalkową i lustro w ramie w kolorze ciemny orzech. Wygldają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Może powklejacie zdjęcia waszych luster. Może mnie coś natchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mam problem Wymyśliłam sobie w łazience lustro na długość szafki, jego wymiary to ok. 1,60*0,90m. Początkowo był plan, żeby zostawić goły beton nie obłożony płytkami, a dookoła położyć mozaikę. Z czasem ten pomysł zmienił się w taki, żeby jednak płytki były a lustro powiesić w prostej ramie. I teraz mam problem, wybrałam się tam gdzie oprawiają ramy/lustra, a tam Pan "z wieloletnim doświadczeniem" mówił, że to tylko na moje własne ryzyko, bo i tak to po 2-3 latach popęka, że prosta rama, nie nadaje się do lustra takiego formatu:(Dodał, że można zrobić ramę klejoną, ale taka po pierwsze mało mi się podoba (jest taka dużo bardziej dekoracyjna), ponadto będzie kosztować ponad 350zł. Sama teraz nie wiem co zrobić.Napewno macie też duże lustra w łazienkach, jak sobie z tym poradziliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 05.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ...mnie też temat interesuje, więc przyglądam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Też planuję duże lustro/a. A wklejenie nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 moja kolezanka ma wklejone rowno z kafelkami ladnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts