aasienkaaa 08.06.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) ...i rozszalował balkon (nareszcie nie ma kołków w oknach na dole) http://fotofotki.pl/images/4seuqrbhyfyxlnwm4nh.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 08.06.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Jutro przychodzi murarz i będzie zamurowywał okno nad schodami i murował kominy (mam nadzieje że nie będzie padać) A po pracy jadę z meżem zamówić okna Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga78 08.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No ładnie - widać, że dużo się dzieje oby tak dalej! przy takiej pogodzie myślę, że robota będzie szybko szła jak patrze na Twoje okna (a raczej miejsca gdzie będą wstawione w przyszłości ) coraz bardziej przekonuje się do takiego rozwiązania (też w przyszłości) - ładnie to modeluje bryłę domu, tylko ciekawa jestem o ile drożej wychodzi to w porównaniu z oknami dachowymi - jakby nie było komplikuje to budowę dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 08.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hej! Na jakie okna się decydujecie? Bo ja właśnie wczoraj miałam zakładane na całym parterze plastikowe od zewnątrz złoty dąb, a w śroku białe i drzwi zewnętrzne tez takie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.06.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No ładnie - widać, że dużo się dzieje oby tak dalej! przy takiej pogodzie myślę, że robota będzie szybko szła jak patrze na Twoje okna (a raczej miejsca gdzie będą wstawione w przyszłości ) coraz bardziej przekonuje się do takiego rozwiązania (też w przyszłości) - ładnie to modeluje bryłę domu, tylko ciekawa jestem o ile drożej wychodzi to w porównaniu z oknami dachowymi - jakby nie było komplikuje to budowę dachu Wydaje mi się, że okna dachowe wyszłyby drożej, a wydaje mi się, że nie dają one tyle światła, co zwykłe okna. Mi właśnie podoba się teraz bryła domu, gdyby nie te okna nie miałby uroku To prawda, że okna dachowe komplikują konstrukcję dachu, nasz dach jest już wystarczająco skomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.06.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hej! Na jakie okna się decydujecie? Bo ja właśnie wczoraj miałam zakładane na całym parterze plastikowe od zewnątrz złoty dąb, a w śroku białe i drzwi zewnętrzne tez takie Pozdrawiam My będziemy mieć białe okna z zewnątrz i od wewnątrz, ponieważ takie są na dole, a że były one wstawiane 2 lata temu więc nie będziemy ich wymieniać, bo to bez sensu. Ale mnie podobają się białe, choć drewnopodobne z zewnątrz są praktyczniejsze (nie widać, że są brudne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 09.06.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Bardzo podoba mi się Wasz domek i już widzę oczami wyobraźni jaki będzie piękny po skończeniu prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.06.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dzięki Jagódka Moja wyobraźnie też już szaleje, ale jeszcze dużo przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 09.06.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jasne, masz racje, bez sensu byłoby wymieniac okna na dole Białe okna są ładne i pasują do każdej elewacji, dachu Ja wybrałam drewnopodobne właśnie też trochę z lenistwa hih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Śledzę postępy:) a podziwiam też to co jest za domem-piekne drzewa.Domek otoczony naturą Jeżeli chodzi o okna-lukarny.to ja gorąco je polecam:) Mamy takowe i jestem bardzo zadowolona.Swiatła dają wystarczająco, a pokój zyskuje "na urodzie" Pozdrawiam słonecznie http://gify.klimacik.pl/mini/384.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hej aasienkaaa . Cieszę się, że ruszyliście z przebudową. Zapowiada się piękne, duże mieszkanko. Oczywiście będę zaglądać i kibicować. Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć co sobie wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.06.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 rogbog, bea7777 dzięki za wsparcie i zapraszam do zaglądania Pozdrawiam rogbog co do drzew, to rzeczywiście wyglądają ładnie, ale jesienią je przeklinam, wszystkie liście są na moim podwórku a drzewa nie są moje tylko sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.06.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Okna zamówione!!!!!!!!!!!!!! Jutro przyjeżdża Pan na pomiar Razem 6.000,- ( w tym wszystkie okna na poddaszu i 2 na dole) Okna będą na profilu VEKA z ciepłą ramką (która ma zapobiec skraplaniu się pary przy różnicy temperatur na zewnątrz i w domku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Nie słyszałam jeszcze o czymś takim, chyba już jestem... za murzynami Jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 13.06.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Nie słyszałam jeszcze o czymś takim, chyba już jestem... za murzynami Jaki kolor? Aniu, to jest nowość, tak się nazywa "ciepła ramka" i dostaliśmy ją gratis do okien, a jak dają to trzeba brać Okna będą obustronnie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 13.06.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Fotki 9 czerwca 2010 - mamy komin http://fotofotki.pl/images/xil2tqon992luf4qnk1g.jpg 10 czerwca 2010 - zamurowane zostało okno przy schodach http://fotofotki.pl/images/yqp8umj531giqpihs85.jpg 11 czerwca 2010 - mamy 2 kominy wentylacyjne http://fotofotki.pl/images/p5eb1gb0ituwhxbl6ebh.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 13.06.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jutro jadę dopełnić formalności z oknami. Realizacja zamówienia trwa 3 tygodnie ale będę chciała, żeby przyjechali je montować dopiero ok. 12 lipca, kiedy mężuś będzie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wpadłam z rewizytą i już zostaję Będę kibicowac na każdym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 16.06.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj Aniu, miło, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 16.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 widzę że u Was prace regularnie się posuwają, świetnie! Widzę firanki w oknach na dole u Was, tzn ze mieszkacie tam z rodzicami? Interesuje mnie to bo my właśnie tak mamy zamiar przetrwać do czasu wybudowania naszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts