aasienkaaa 07.08.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) A to wspomniane już wczesniej bloczki (część już wciągnięta na górę) http://fotofotki.pl/images/7sgcz38ohw6639nxz0nw.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 07.08.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Tutaj już dzisiejsze prace Nareszcie mamy kawałek ścianki prawie obudowana sypialnia http://fotofotki.pl/images/978i9ey7bfi85ktkhow8.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 09.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) A dzisiaj było tak: http://fotofotki.pl/images/piw5991m6nchdccte8jr.jpg http://fotofotki.pl/images/1txxdq72wqi9ep50dbk.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 09.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ale piękny widok. Pokoje powstają jak malowane!!!!!! UPS... Murowane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 10.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Taki widok to "balsam na duszę" sfrustrowanego inwestora Z niecierpliwością czekamy na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.08.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Widok cieszy, na prawdę Ale co by za długo nie być szczęśliwym, właśnie dowiedziałam się, że zmarł nasz kierownik budowy Przykro mi bardzo, bo był na prawdę fajnym człowiekiem, wszystko było dopilnowane i można było się dogadać, a teraz... szukam nowego... jutro będę się rozmawiać z dwoma kierownikami, jeden to Pan, który współpracuje z Urzędem Gminy w którym pracuje, a drugi był kierownikiem budowy koleżanki z pracy. Teraz chodzi mi głównie o kasę, ponieważ tamtemu panu zapłaciłam na początku budowy - 800 zł. Teraz przecież nie będę nawet próbowała odzyskać tych pieniędzy, więc potrzebuję kogoś na prawdę taniego i od razu będę zaznaczać, że płacę po zakończeniu budowy....... Jutro się okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Te zdjęcia, to jakby moje były, identycznie wyglądają . Pamiętam, jaka byłam szczęśliwa widząc pierwsze ściany. U mnie powstawały w tym samym czasie a w listopadzie już mieszkaliśmy u siebie . A Wy kiedy planujecie pierwszą nockę na górze? Bardzo mi przykro z powodu takich złych wieści, zawsze gdy słyszę o śmierci mam gęsią skórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 15.08.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Aniu, nam raczej nie uda się zamieszkać na górze tak szybko jak Wam Jeszcze dużo pracy przed nami, tynki mamy zamówione dopiero na koniec września, potem sufity, schody... Myślę, że nie będziemy się spieszyć, tylko na spokojnie przez zimę dokończymy sobie wnętrza i na wiosnę już raczej na pewno będziemy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 15.08.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Troszkę zdjęć...Stan na chwilę obecną:widok na salon z holu http://fotofotki.pl/images/ezigrvs5j46kybamyiq3.jpg widok z salonu na hol http://fotofotki.pl/images/uedcbi2peav64mq4nvce.jpg po lewo sypialnie,na wprost salon, po prawo drzwi do łazienki i kuchni http://fotofotki.pl/images/99arydcqxhx2m19bq90c.jpg Edytowane 20 Października 2011 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioAndrzej 22.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Asieńka piękne ścianki, czy przy projekcie była dołączona wstępna wycena tej inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 22.08.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 to chyba będzie taras z tymi dużymi drzwiami? Dom , jego kształt bardzo mi się podoba. Widać ogromną zmianę. A otynkowany to już wogóle będzie piękny przykra wiadomość o szefie budowy, życzę Wam żebyście znaleźli kogoś odpowiedzialnego i porządnego też tu będę zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 23.08.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Asieńka piękne ścianki, czy przy projekcie była dołączona wstępna wycena tej inwestycji? Kasiu, nie mieliśmy wstępnej wyceny inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 23.08.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 to chyba będzie taras z tymi dużymi drzwiami? Dom , jego kształt bardzo mi się podoba. Widać ogromną zmianę. A otynkowany to już wogóle będzie piękny przykra wiadomość o szefie budowy, życzę Wam żebyście znaleźli kogoś odpowiedzialnego i porządnego też tu będę zagladać Z dużymi drzwiami będzie taki mały, półokrągły balkonik, taki jak chciałam Dziękuję za miłe słowa Kierownika budowy znalazłam, czekam teraz kiedy przyjedzie obejrzeć inwestycje i wtedy powie, ile od nas weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.08.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Jestem,przebrnęłam przez całość Dom się zmienił nie do poznania,super! Przykro mi z powodu kierownika budowy,życie jest bardzo ulotnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 26.08.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nadulka, dziękuję za rewizytę i zapraszam ponownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.08.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Macie piękny widok zza okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga78 29.08.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nie było mnie 2 miesiące i widzę, że nie próżnowaliście przez ten czas miło się patrzy jak wnętrze nabiera kształtów u mnie też powolutku coś zaczyna się dziać tzn powoli kolekcjonujemy papierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 31.08.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Bea widok na prawdę mamy ładny, takie spokojne, wiejskie klimaty http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wiggle.gif Iga, dzięki za odwiedziny Prace powoli posuwają się do przodu, choć nie wszystko idzie po mojej myśli, wszystko się odsuwa w czasie, bo wujek, który będzie nam robił prąd, bedzie wolny dopiero pod koniec września i wszystko nam wstrzymał Kolekcjonowanie papierków jest najgorsze, pamiętam, jak nie mogłam się doczekać, kiedy już zdobędę wszystkie pozwolenia, ale potem jest bardzo przyjemnie, kiedy widać jak domek rośnie Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Też mnie zauroczył ten widok z salonu, pięknie masz za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Hej co u Ciebie?Jak prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts