Robi26 17.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Obecnie mam szambo około 30m od drogi gminnej. Planuję teraz na drodze mojej prywatnej(wcześniej stan surowy) położyć kostkę i wstawić bramę z furtką ( szerokość drogi 5m) Jezeli dam furtkę i słupki na bramę zostanie mi 3m a to trochę ciasno dla szambowozu, ale też nie chcę żeby mi wjeżdżał ciężki sprzęt na podwórko. Czy jak przebiję się do szamba rurą i zrobię przyłącze przy drodze to czy beczkowóz pociągnie nieczystości??Jeżeli tak w jaki sposób zrobić połączenie używanego szamba z rurą którą położę. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Tak ludziska robią. Poszukaj tematów o szybkozłączkach i przyłączach dla szambowozów. Jedyna przeszkoda jaką widzę - to te 30m. Ale to jest do wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts