lukasz_ 18.05.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam! Właśnie zrobiłem sufit podwieszany - a teraz okazało się, że celem wyrównania pokoju, przydałoby się postawić coś ala "ściankę działową" w płyt g-k - około 20-25 cm od ściany. Będzie to ścianka z płytami jedynie z jednej strony - od strony pokoju.I tutaj rodzi się moje pytanie - czy górny profil UD mogę zamontować bezpośrednio do płyty g-k 12mm na suficie? Wytrzyma taka ściana?Małżonka dodatkowo wymyśliła, że przy okazji odsunięcia ściany, mam zrobić wnękę w ścianie - coś w tym stylu: http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/imagecache/511x340__media_4196_wm - tak więc środkowe dwie płyty będą podzielone na pół.. Wymiary nowej ścianki to 2,5m wysokości, 4m długości. Za każdą poradę z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_ 18.05.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Bardzo proszę o pomoc... Dodatkowo pytam - jakie wkręty zastosować w takim przypadku? Normalne blachowkręty czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaZgr 18.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Niestety tak nie mozna zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts