bakowa 18.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam,mój post może i wyda się zabawny ( nie ukrywam, że tytuł i mnie rozbawił), ale mam problem. Przeprowadziłam się do domku. Na podwórku totalny bałagan i wśród kupek piachu, gruzu i palet odkryłam ... szambo!! Problem polega na tym, że właz do niego jest jakieś pół metra poniżej normalnego poziomu i jak pada deszcz, to cała deszczówka spływa do pojemnika na szambo! Gdy się to ruszy, wpada i ziemia - no dramat Proszę o porady do kogo ma się zwrócić, jaką ekipę poprosić o pomoc?A gdyby ktoś był chętny podaję adres mailowy do mnie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Może sąsiada ? Trzeba zrobić tymczasowy wał przeciwwodny. Sam bym podleciał, ale trochę daleko. Aga , trzymaj się. Panowie, Kobieta w potrzebie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakowa 18.05.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Może sąsiada ? Trzeba zrobić tymczasowy wał przeciwwodny. Sam bym podleciał, ale trochę daleko. Aga , trzymaj się. Panowie, Kobieta w potrzebie !!!! E tam, wykopać wał to sama potrafię , ale co potem? kupuje się jakieś gotowe włazy czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 E tam, wykopać wał to sama potrafię , To zależy co jest teraz. Może być nadstawka z rury betonowej lub inna betonowa. Trzeba spokojnie odkopac troche , i wtedy zdecydować. Dokupić lub zrobić szalunki i nadlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakowa 18.05.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziękuję Teraz czekam aż przestanie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts