Nefer 23.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ale aluminium rdzewieje.... i trzeba o nie dbać ;(nieprawda Aluminium zżerają korniki Jejku, z jakiej choinki się urwałaś? To ja już wiem co to za chrobotanie w salonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 fiberglasu - tego zlomu juz nie ma - za duzo mieli reklamacji i za drogie byli.Nie rdzewieli, korniki ich nie jedli - padli, ni ma, szlus koniec bajki.Padli na kilku sprawach sadowych za skopane totalnie okna. Na duzych inwestycjach. To szajs byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ...To szajs byl.ale to było przecie hamerykanske Jest takie osiedle w Warszawie przy ulicy Fabrycznej, same okna z fiberglasu.... były, ostały się tylko u tych co kasy nawet na raty kredytu nie maja. Wszystkie inne poszły do ogniska, miałem to "cudo" w ręku - masz racje - szajs nad szajsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ...To szajs byl.ale to było przecie hamerykanske Jest takie osiedle w Warszawie przy ulicy Fabrycznej, same okna z fiberglasu.... były, ostały się tylko u tych co kasy nawet na raty kredytu nie maja. Wszystkie inne poszły do ogniska, miałem to "cudo" w ręku - masz racje - szajs nad szajsy u Hansa zza odry czesto badziewie wstawia sie do obor i innych chlewikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Biedne krowy i swinki.nawiazujac do szajsu.A pamietacie MEETH MASSIV. Ile to szkody narobilo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ...MEETH MASSIV....znam tylko ze słyszenia, badziewie omijam szerokim lukiem tak samo jak klientów co wysyłają zapytania do 30 dealerów czy tez tych co zanim dostana ofertę proszą o rabat z racji kryzysu na poziomie co najmniej 50% Tylko czasem szlag trafia jak jednemu poświeca się cały tydzień robiąc mu oferty na rożne warianty jego okien i on nagle milknie bez słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 24.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 MEETHA juz nie ma tez w Niemczech - narobil takiego bigosu sprzedajac te okna w tanich marketach ze w koncu dostal zakaz produkcji tego smiecia. Ale co narobil bigosu to narobil. U nas tez go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts