Gość M 04.02.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 jak dlugo montowano Wam kuchnie? Czy przy montazu pojawialy sie jakies pseudo niespodzianki? Moja kuchnie beda montowac w przyszlym tygodniu a poniewaz chcialabym przy tym byc pewnie bede musiala wziac dzien wolny, Czy mozna zaufac monterom? Chetnie poczytam o Waszych " montazach" Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 polecam bycie przy montażu i pilnowanie wszystkiego. Gdyby mnie nie było, zamontowanoby nam inne uchwyty (paranoja - kompletnie nie pasowały!!) Montaż trwał od 13:00 do 23:00 ale następnego dnia przyjechali zamontować samo cargo (element jeżdżący i kosze) i to zajęło panom...uwaga......ponad 4 godziny.Montowały 2 osoby, 5 metrow bieżących mebli + zamontowanie sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M 04.02.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 no wlasnie, tego sie obawiam ale przyznam szczerze, ze chyba miales/las pecha ... Mam nadzieje jednak, ze dlugo montowana kuchnia sprawuje sie ok ! (Pewnie BRW ?)pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 04.02.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Trzeba liczyć, że montaż potrwa 1 dzień roboczy, nawet bez żadnych "niespodzianek". Jak wynikną niespodzianki to nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts