g2ucio 18.05.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam mam pytanie bo nie wiem jak zalatwic sprawe niebawem bede w posiadaniu starego domu chce go rozebrac i na tym samym miejscu wybudowac nowy nie zmieniajac granicy murow mam problem z oknami na sasiada bo dom jest oddalony o ok 1,5 m od jego dzialki nie wiem czy dostane pozwolenie prosze o pomoc jakiegos eksperta w tej dziedzinie dokladny problem opisze w mailu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arch-bartek 19.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Przede wszystkim należy wystąpić o warunki zabudowy, lub gdy jest plan sprawdzić jego zapisy. W warunkach wystąpić o nową zabudowę po wyburzeniu bud. istniejącego. W zależności od szerokości działki możliwe jest zbliżenie ściany nawet na 1,5m. Bardzo chętnie pomożemy. [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts